Therapieën

KLEUREN beinvloeden je gezondheid

Kleuren doen wat met je...

Kleuren doen wat met je. Het gaat nog verder: je kunt jezelf ermee beïnvloeden.
Zelfs je gezondheid. Dat gebeurt via het licht, maar men kan het ook bewuster gebruiken via kleurlichtgebruik of bijvoorbeeld Aura-Soma (zie verder op deze pagina), kleurtherapie enz.
Het ontstaan van kleurenbetekenis en -psychologie gaat ver terug in het verleden. In de Romeinse tijd werd al

Contact met onderbewustzijn - Ondévit

Ondévit (Onde Vitale = levensgolf) is een filosofie die toegepast wordt ter verbetering van het leven en heeft zowel betrekking op mensen als op dieren en planten. Het is een holistische methode, die zich zowel op het lichamelijke als op het mentale richt.

Ondévit maakt gebruik van geschreven woorden. De Ondévit-methode bestaat uit de Ondévit-test en het gebruiken van energetische producten, die corresponderen met de gemeten resultaten van de Ondévit-test. Via de Ondévit-test

Reiki - levensenergie voor ziel en geest

Reiki

 

Een Reikibeoefenaar geeft als intermediair universele levensenergie door aan de ontvanger. Deze energie heeft in het lichaam en de geest een positief effect op de energiebanen en chakra’s van de ontvanger. Het lichaam en de geest van de ontvanger ontspannen, waardoor het zelfhelend vermogend aan de slag kan gaan.

Cranio Sacraal-therapie

Cranio Sacraal-therapie

Bij Cranio-Sacraaltherapie worden niet de ziektesymptomen op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de 'client'. De behandel aar schenkt niet alleen aandacht aan de klachten, maar ook aan de mogelijke oorzaken ervan.

 

Shiatsu Massage

Shiatsu Massage

 

 

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

(Wikipedia): Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door "trial and error".

Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash.

 

De Jassentechniek

De Jassentechniek©

Wat is Jassentechniek-Healing?
Jassentechniek-Healing is een professionele ondersteunende energetische behandelingsmethode waarbij je leert om met je eigen helende vermogens jezelf en anderen dagelijks doeltreffend fit, gezond en energiek te krijgen en te houden!

Investeer ook eens in jezelf. Dagelijks 3-5 minuten Jassentechniek-Healing en je voelt je echt fitter en gezonder!
Jassentechniek-Healing is ontwikkeld door Hans de Waard.