Therapieën

De QUANTUM DIAGNOSE met de QRD

qrd Met de Quantum Diagnose is een nieuwe weg in de diagnose ingeslagen. Binnen luttele minuten vergaart dit systeem gegevens over de gezondheid over diverse lichaamssystemen. Het is gebleken dat de toepasbaarheid van de Quantum Diagnose verder gaat dan weefselanalyse en andere

Waarheid

 

waarheid boek

 

Wil jij zonder angst voor wat er nog gaat komen jouw leven leiden, lees dan dit boek! Hierin is troost en bemoediging te vinden voor jouw reis op aarde. Vele onderwerpen zijn er in behandeld en er wordt ingegaan op alles wat van belang is voor jouw leven.

Anders kijken naar Alzheimer

Anders kijken naar Alzheimer

Megan Carnarius

 

een warme en liefdevolle benadering van een ziekte die velen treft

Steeds meer mensen krijgen Alzheimer of een andere vorm van dementie.

Bioresonantie therapie

Met bioresonantie kan op een eenvoudige, snelle en mensvriendelijke wijze allerlei lichamelijke oorzaken uitgetest en behandeld worden. Binnen een aantal weken worden al snel verbeteringen gemerkt.
Je werkt in op het electromagnetische

Magnetiseren

Magnetiseren

De komende anderhalve maand zal dit sitegedeelte gericht zijn op informatie over magnetiseren .

104240875 Vanuit de oudheid kennen wij deze vorm van genezing waarbij door handoplegging de balans in je lichaam bevorderd wordt, lichamelijke kwalen tot rust gebracht kunnen worden en het energiepeil een positieve impuls krijgt. Het genezingsproces komt dus op gang zonder tussenkomst van enig instrument, therapie of ander hulpmiddel. Maar definitieve genezing kan nooit door een magnestieur worden beloofd. Hij is immers slechts een doorgeefluik van de Goddelijke Kracht die hem

Bowentherapie

Bowentherapie

Bowen techniek - De Bowentherapie is een holistische therapie. Bij de behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Met de handen worden impulsen gegeven aan het lichaam om de gezonde evenwichtige positie weer te herstellen. Hierbij worden vaak de duimen en de vingers gebruikt. De Bowentherapie is een holistische therapie. Bij de behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.