Bioresonantie therapie

Met bioresonantie kan op een eenvoudige, snelle en mensvriendelijke wijze allerlei lichamelijke oorzaken uitgetest en behandeld worden. Binnen een aantal weken worden al snel verbeteringen gemerkt.
Je werkt in op het electromagnetische

informatiesysteem van het lichaam, dat alle lichaamsfuncties bestuurt. (Zie voor het artikel over Biofysische geneeskunde onder Lees Meer).

Geschiedenis
Bio-informatietherapie of bioresonantietherapie is de meest toegepaste therapie binnen de biofysische geneeskunde.
Historisch en conceptueel gezien is ze voortgekomen uit de elektroacupunctuur. Deze

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

door de Duiste arts Reinhold Voll ontwikkelde techniek, richt zich op elektrische metingen aan de acupunctuurpunten. Gebleken is dat ziekte samengaat met veranderingen in de elektrische weerstand van bepaalde acupunctuurpunten. Deze punten corresponderen met specifieke organen of regulatiesystemen in het lichaam. Op die manier zou exact gemeten kunnen worden waar zich verstoringen bevinden.

Hoe werkt het
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Volgens de beoefenaars van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten worden vastgesteld en worden opgeheven. Soms wordt dit gedaan in combinatie met een al dan niet homeopathisch medicijn.

De verschillende bioresonantie-apparatuur werkt doorgaans met elektroden die de patiënt vasthoudt of die op specifieke punten op het lichaam worden gezet. Soms wordt de huidweerstand gemeten, soms trillingen. Er is apparatuur waarbij bij het meten glazen capsules met de schadelijke stof in de stroomkring worden opgenomen.

Wat doet het
Veel allergieën en ernstige bacteriële infecties als de ziekte van Lyme en de langdurige klachten na een Pfeiffer infectie zijn goed te behandelen. Daarnaast zijn er nog legio behandelings mogelijkheden.

Ed Brink, geeft behandelingen als algemeen arts en gespecialiseerd in homeopathie en bioresonantietherapie.
Hij legt uit hoe een behandeling er uit kan zien: in een uitgebreide eerste consult wordt gekeken naar storende factoren en oorzaken en aanwijzingen voor een passend homeopathisch middel. Daarna ga ik met bioresonantie aan de slag. Ik breng eerst het lichaam in evenwicht, neem storende blokkaden weg en verhoog de weerstand. Hierdoor gaat het lichaam in het geheel al beter functioneren. Dan ga ik verder in op meer specifieke problemen als allergieën, reumatische klachten, psychische klachten, etc.
www.centaurea.nl - homeopathisch artsen en dierenartscentrum
of www.brinkhomeopathie.nl .

KLIK HIER VOOR HET PARAVISIE ARTIKEL OVER BIOFYSICA EN OOK BIO RESONANTIE THERAPIE