De QUANTUM DIAGNOSE met de QRD

qrd Met de Quantum Diagnose is een nieuwe weg in de diagnose ingeslagen. Binnen luttele minuten vergaart dit systeem gegevens over de gezondheid over diverse lichaamssystemen. Het is gebleken dat de toepasbaarheid van de Quantum Diagnose verder gaat dan weefselanalyse en andere

diagnose systemen. De QRD meet de mate van en het soort van testmateriaal en door te vergelijken met referentiemateriaal is dit systeem uiterst nuttig bij het herkennen van afwijkingen. QRD. Diagnose systeem.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

Het lichaam is een complex systeem van talloze cellen die voortdurend groeien, splitsen, regenereren en sterven. Door splitsing vernieuwen cellen zichzelf. Bij volwassenen splitsen elke seconde ongeveer 25 miljoen cellen en bloedcellen. En vernieuwen zichzelf voortdurend met een snelheid van ongeveer 100 miljoen per minuut. Bij het splitsen en vernieuwen van cellen bewegen en veranderen de opgeladen lichamen van elektroden binnen en buiten de kern als basiseenheid van een cel ook snel en zenden ze ononderbroken elektromagnetische golven uit. De signalen van elektromagnetische golven van het menselijke lichaam geven de specifieke staat ervan aan. En daarom zijn de signalen van elektromagnetische golven bij gezondheid, en minder goede gezondheid en ziektes, verschillend. Door het analyseren van deze specifieke signalen van de elektromagnetische golven kan de gezondheid van de betreffende persoon worden geanalyseerd.

De QRD is een nieuw instrument voor het analyseren van dit fenomeen. De zwakke magnetische frequentie

en de energie van het menselijke lichaam worden opgevangen door een elektrode sensor. En na versterking door het instrument en verwerking door de ingebouwde microprocessor worden de data vergeleken met de standaard quantumresonantiespectrum van ziektes, voeding en andere indicators in het instrument om via de Fourieranalyse na te gaan of de golfvormen onregelmatig zijn. Zo kunnen de gezondheid en de voornaamste problemen van de geteste persoon via de geanalyseerde golfvorm worden geanalyseerd en beoordeeld en zijn gerichte bescherming- en genezingsvoorstellen mogelijk.

De Quantum Diagnose is een opkomende, snelle, precieze en niet-invasieve spectraal testmethode en met name geschikt voor het vergelijken van heilzame effecten van genees- en gezondheidsmiddelen en controle van gezondheidsbedreigende situaties. Het systeem analyseert meer dan 30 hoofdpunten, zoals hart en bloedvaten, hersenvaten, minerale botdichtheid, sporenelementen, lood/zware metalen in het bloed, reumatische aandoeningen, luchtwegen, nieraandoeningen, bloedsuiker, maag-darmkanaal, lever en gal, hersenzenuwen, gynaecologie, prostaat, botaandoeningen, sporenelementen van o.a. selenium, ijzer, zink en calcium. Functionele kenmerkenVoorspellen zonder symptomen: het QRD systeem kan al pathologische veranderingen in ongeveer 10 cellen waarnemen en de voorloper van een ziekte voorspellen. Door op dat moment de juiste gezondheidsmaatregelen te nemen, is het mogelijk diverse chronische ziektes effectief te voorkomen.

Gemeten worden: 1. Hart en bloedvaten, hersenvaten, 2. Werking van maag en darmkanaal, 3. Werking van de lever, 4. Werking van de galblaas, 5. Werking van de alvleesklier, 6. Nierfunctie, 7. Longfunctie, 8. Hersenzenuw, 9. Botaandoeningen, 10. Minerale en Botdichtheid, 11. Reumatische botaandoeningen, 12. Bloedsuiker, 13. Elementaire lichamelijke gezondheid, 14. Gifstoffen, 15. Sporenelementen, 16. Aminozuren, 17. Endocriensysteem, 18. Immuunsysteem, 19. Gynaecologie (vrouw), 20. Huid, 21. Borst (vrouw), 22. Elementen in de mens, 23. Prostaat en 24. Seksuele functie (man).

Natuurgeneeskundig Adviesbureau Rob Verheij

www.robverheij.nl 0 14-298243 EN LelystadTel: 0320-230999