Tweelingenzielen

Wat zijn tweelingenzielen relaties?

"WAAR KEN IK JOU OOK ALWEER VAN?"

Dat is natuurlijk de meest verschrikkelijke openingszin die je je maar kunt bedenken. En toch heb je soms dat gevoel. Je komt iemand tegen en je hebt meteen een klik of soms zelfs het gevoel van herkenning.

Naarmate je dichter naar elkaar toe groeit, weet je het zeker: je kent elkaar. Dat is de essentie van de soulmate relatie: je hebt eerder met elkaar een pad gelopen.

 

WATERMANTIJDPERK

Dit jaar is een jaar waarin de mensheid onder invloed van het Watermantijdperk de waarheid sneller uitspreken en waarbij de waarheid ook sneller gezien en geaccepteerd wordt. Zie #metoo, zie de snelheid waarmee misdrijven worden opgelost.

Juist in de komende periode zullen veel zielsverwanten elkaar ontmoeten. Door de invloed van het Watermantijdperk komen veel lichtwerkers, influencers en iedereen die de wereld een stap verder wil helpen, hun andere helft tegen, om samen die stap voorwaarts te doen. Om de wereld een zetje in de juiste richting te geven.

 

SOULMATE

Het fenomeen soulmate is al door veel mensen ontleed, beschreven of ingevoeld. Het heeft veel wijze mensen beroerd, van Plato tot aanhangers van de new age beweging tot healers.

Een soulmate-ontmoeting is een van de meest intense ontmoetingen. Je herkent jezelf in elkaar. Meteen. Je kijkt iemand in de ogen en je weet het gewoon: dit is voorbestemd. Je ziet elkaar op zielsniveau. De een soms wat meer bewust dan de ander. Naarmate  je dichter naar elkaar toe groeit, ervaar je  dat je elkaar eerder gekend hebt. In een vorig leven of in vorige levens. En dan ook wordt het doel van de relatie bekend. Een soulmaterelatie kan maar hoeft niet altijd een liefdesrelatie te zijn, het kan ook een familierelatie zijn (broer-zus, ouder-kind). Soulmates lopen vaak samen op in hun transformatieproces, naast elkaar. Dat houdt in dat deze soulmateconnecties langer duren en, als het een liefdesrelatie is, romantisch zullen zijn. Een soulmate is voor altijd en is een relatie waarin veel van elkaar geleerd kan worden. Echter, ze zijn niet zo heftig als een tweelingzielrelatie.

 

TWEELINGZIELEN

Met je tweelingziel ben je yin en yang, één uit dezelfde bron. Je bestaat om een spirituele connectie met elkaar aan te gaan. Dit zijn dé liefdesrelaties. Met alle stormen, met heftige processen en met een diepe zielsconnectie. Dit heeft tot doel om van binnen een diepe innerlijke transformatie aan te gaan die dan ten goede komt aan de verbinding. In diverse levens leer je van elkaar. Het is belangrijk om, als je een tweelingzielrelatie zit, niet te twijfelen aan de ander. Geloof in je geliefde, geloof in de kwaliteiten, geloof in jouw eigen kwaliteiten en heb vertrouwen. Als je dit pad samen durft te volgen, en blijft volgen, heel je elkaar.

Kortom, je komt jezelf tegen in de ander. Dat is vaak een aanvulling en altijd een spiegel. Je ziet in de ander wat je zelf nog hebt op te lossen. Je gaat bijvoorbeeld door oude pijn heen. Je tweelingziel triggert dat helingsproces. Het stuk herkenning is dan gericht op dat ene stukje. Het kan voorkomen dat zo'n relatie op den duur uit gaat of een knipperlichtrelatie wordt. Dat zijn intense processen, want loslaten van je tweelingziel is moeilijk en hard voor je ziel. Juist door de heftigheid van het transformatieproces. De ene ziel wil doorontwikkelen terwijl de andere ziel vast blijft zitten. Dan kun je elkaar niet meer helpen, elkaar niet meer laten groeien. Daarin zit dan vaak ook een afscheid. Hoe pijnlijk dat ook kan zijn, hoe vreselijk moeilijk het loslaten van die ander dan ook is. Je gaat dan wel alleen verder om je eigen vervolgstappen te zetten.

 

ZIELSFAMILIE

Je kunt elkaar ook herkennen zonder dat je een relatie hebt of wilt met diegene. Dat is dan iemand uit je zielsfamilie. Ook dan kom je uit dezelfde bron.  Jullie waren een, en later heeft de zielsfamilie zich verspreid. Wellicht uitgewaaierd over jullie vorige levens. En elkaar tegenkomend in dit leven. Je ziet elkaar, je voelt elkaar maar hebt geen liefdesrelatie. Er is wel herkenning van een zielsverwantschap. De term zusdinnetjes komt daar vandaan, dat is wat het is. Je voelt je verbonden als in een familierelatie. In deze verbondenheid help je elkaar, steun je elkaar en je vindt altijd begrip, erkenning en comfort bij elkaar. Het is ook een echte familieverbintenis: de rollen zijn vaak ook zo verdeeld. Een grote broer, een rebellerige jongste zus en een verzoenende middelste. Bijvoorbeeld.

 

TRANSFORMATIE

In vorige levens heb je met je zielsfamilie, je soulmate of met je tweelingziel al een cyclus doorlopen en komen vaak nog zaken mee daar dit huidige leven, zaken die je nog op mag lossen in dit leven. Als je dan een zielsverbinding aangaat, krijg je door die relatie inzichten. Oude wonden, oude trauma's in dit huidige leven kunnen blootgelegd worden en opgelost worden samen met je zielsverwant. Het hoeven niet eens zaken te zijn die je met hem of haar doorleeft. Het kunnen ook situaties zijn die je in je jeugd bent tegengekomen.

De conclusie is dat een zielsrelatie een relatie is waarin hard gewerkt wordt. Waarin donkere duistere zaken blootgelegd worden, je zwarte kant wellicht, maar waar je met de hulp van je zielsverwanten goed doorheen komt. Het is hard werken, veel praten, veel empathie ervaren maar vooral ook, erkenning in en vertrouwen van de ander.

Kom je elkaar tegen in het huidige leven en krijg je een relatie die vullend, waarachtig, wederkerig en waar is, dan heb je elkaar werkelijk gevonden. Twee worden een, en dan vind je rust. In je ziel. Met je tweelingziel.

Transformatie en groei kan alleen dan wanneer we op de punten getriggerd worden waarop we nog geheeld mogen worden. En een zielsrelatie in welke vorm dan ook speelt daar een belangrijke rol in.

 


yelts

Yelts

Door het inzetten van mijn talenten begeleid ik jou door jouw proces. Ik ben een aards en nuchter medium en ik ben er altijd op gericht om inzichten te geven waarmee jij in het hier en nu verder kunt. Stel je vragen, het antwoord is altijd daar!. Bekijk mijn profiel