Weeklegging Yelts

De focus van deze week ligt op genieten, vooruitgang, bewust leven en aandacht voor je ego.

GENIET

Geniet van wat je deze week doet, zowel privé als op je werk. Zodra je je gelukkig voelt bij hetgeen je doet, leidt dat automatisch tot groter geluk. Je zult best wel een lastige situatie tegenkomen, probeer deze dan te bekijken met wat humor. Dat maakt het luchtiger, ook bij de persoon die tegenover je staat. Heb je op dit moment veel ballen in de lucht te houden, laat dan een paar expres vallen. Focus je op die zaken die je in de toekomst een financieel voordeel kunnen geven, de rest komt later wel. Dan zul je aan het einde van de week erachter komen dat je meer hebt bereikt dan je aan het begin van de week dacht.

 

VOORUITGANG

Met betrekking tot jouw persoonlijke groei voelt het als het de komende week wat met horten en stoten gaan. Daar is niks mis mee. Vraag hulp aan personen met wie je op 1 lijn zit, zij zullen je helpen. Zoek geen contact met personen bij wie je het gevoel hebt dat ze proberen jou in hun negatieve spiraal mee naar beneden te halen. Verbreek - al dan niet tijdelijk - het contact totdat je bent waar je wilt zijn. Zodat je je kunt wapenen tegen hun negativiteit. Zoek vooral gelijkgestemden en vier jouw overwinningen met hen.

 

BEWUST

Kortom, leef deze week bewust: moeilijkheden worden pas moeilijkheden als jij ze als dusdanig benoemt. Heb vertrouwen in je eigen inzichten, zet ze in het licht. Dan zul je de oplossing voor de obstakels vanzelf zien.

 

EGO

Zie wie je werkelijk bent, durf eens in de spiegel te kijken. Je bent goed zoals je bent, wat kan meer aandacht krijgen zodat je naar een hoger bewustzijn getild kan worden? Laat je zorgen en angsten los, hecht minder belang aan materiële zaken en omhels het nieuwe dat je deze week tegenkomt.

En vooral: heb plezier in alles wat je doet!!

 


yelts

Yelts

Door het inzetten van mijn talenten begeleid ik jou door jouw proces. Ik ben een aards en nuchter medium en ik ben er altijd op gericht om inzichten te geven waarmee jij in het hier en nu verder kunt. Stel je vragen, het antwoord is altijd daar!. Bekijk mijn profiel


 

 

Geselecteerde spirituele coaches

Christella
WaarzeggerRaadgeverSpirituele hulplijn

Spiritueel coach, Motivatiecoach, Hoogsensitief. Levensvragen beantwoorden dmv intuïtieve lezing.
Profiel bekijken

Monique
Monique

Online

KaartleggerMediumNieuw

Aartsengelen, dieren communiceren, Healing met Aartsengelen, foto lezen, kaartlezen.
Profiel bekijken

Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken