Engelen vertellen over maart

De engelen vertellen over maart

In deze zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

De maand van de lente maakt dat je vooral zin hebt in plezier maken en naar buiten wilt. Buiten zijn helpt je om de berichten van de engelen beter te ontvangen en dat is altijd een goed idee. Houd wel in de gaten dat je ook plannen hebt die je wilt uitvoeren en zorg dat je jezelf controleert op uitstel gedrag. Excuses die je vindt om maar bezig te zijn met leuke dingen in plaats van met je plan - dat mogelijk wat intimiderend kan zijn omdat het zo mooi is – horen nu echt ook aan de kant gezet te worden. Enige discipline is vereist om aan de slag te gaan en actie te ondernemen zodat je die plannen jouw werkelijkheid kunt maken.

De Engelenpoort van deze maand zal je daarbij helpen. Op 3 maart opent deze poort om 11:00 uur en zal openblijven tot 17:17. Je kunt deze tijd gebruiken om je beschermengelen te vragen om concrete stappen die je nu het beste kunt ondernemen onder je aandacht te brengen. Zorg dat je even ongestoord met ze kunt overleggen. Vraag ze dan om die informatie. Laat het gewoon binnenkomen, vrij van oordeel. Maak notities en vraag ze daarna om je ook te motiveren en tot actie aan te zetten om deze stappen uit te voeren. Wanneer je denkt dat een stap te groot is en je het overzicht kwijt lijkt te raken, dan kun je de engelen vragen of zo’n stap nog in kleinere stappen te verdelen is zodat je meer grip hebt op het geheel.

Herhaal je verzoek daarna dagelijks aan je beschermengelen om je te motiveren en tot actie aan te zetten zodat je over die drempel komt die je ervan weerhoudt om dit plan succesvol te maken.

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.


 

Geselecteerde spirituele coaches

Bartholomeus
KaartleggerParagnostenRaadgever

------- Boxnummer: 4228 ------- Pendelaar. Specialist in relaties, karakters, verleden/heden/toekoms...
Profiel bekijken

Loes
Loes

Online

MediumSpiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4265 ------- Tijdens ons gesprek krijg ik van gidsen beelden door waarmee ik op ...
Profiel bekijken

Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier
HelderziendeMediumParagnosten

------- Boxnummer: 4211 ------- Werkt vanaf de jaren 80-tig zelfstandig als Medium, helderziende voo...
Profiel bekijken