20% korting op Tesla Healing Seminar!
Tesla, de naam verwijst naar de uitvinder en wetenschapper Nicola Tesla en heeft tegenwoordig bekendheid heeft door een automerk. Nicola Tesla heeft hele belangrijke uitvindingen op zijn naam staan, die in ons dagelijks leven een grote rol spelen (denk aan afstandbediening, telefoon, radio).

Wat maar weinig mensen weten is dat Nicola Tesla een zeer spiritueel ontwikkeld man was. Zijn motto: “Het verlangen dat mij leidt in alles wat ik doe, is het verlangen om de krachten van de natuur de mensheid te bedienen.” Hij heeft de Tesla Waves ontdekt. Dit zijn energierijke golven die hij gebruikte tijdens zijn ‘gratis energie’ project (lees: vrije en gratis energie). Hij had als doel om iedereen te voorzien van energie en kennis, waar ook ter wereld, waarbij de aarde als geleider fungeerde. Stelt u zich eens voor hoe de wereld eruit had kunnen zien wanneer dit gelukt was, zonder vervuiling en zonder olie. Echter, daar viel voor sommige mensen geen geld mee te verdienen.

Tesla Waves vormen de basis van Tesla Metamorphosis, een modaliteit waarbij de krachtige energierijke golven ingezet wordt voor healing. In tegenstelling tot Hertz golven worden Tesla golven sterker naarmate de afstand groter wordt. Tesla golven zijn direct toegankelijk via actieve ether en er zijn geen apparaten bij betrokken. Nikola Tesla noemde hen "niet-Hertzian". Hij verklaarde dat ze multidimensionaal zijn en dat ze nieuw zijn binnen het natuurkundig domein.

Hoewel de interesse gewekt is bij meerderheid van de mensen voor Tesla Metamorphosis door genezingen van ‘ongeneeslijke’ ziekten, kan het effect van Tesla Waves op de evolutie van het menselijk bewustzijn nog belangrijker zijn. Wanneer je kijkt naar de PIP camera beelden van cursisten die de Tesla Metamorphosis seminar hebben gevolgd, zie je dat de overheersende kleur in hun aura paars is.
 
PIP staat voor Polycontrast Interference Photography, dit zijn camerabeelden waarbij energievelden vastgelegd zijn. De paarse kleur is geen gewone kleur voor het menselijk aura. In Vedanta is er een meditatie om het bewustzijnsniveau te verhogen. Het begint bij de eerste chakra, die rood van kleur is, gevolgd door de zes basischakra's, waarbij de zevende chakra – de kruinchakra – de paarse kleur heeft. Dit laat zien dat de frequenties van Tesla Waves het frequentieniveau van ons bewustzijn kunnen verhogen naar het frequentieniveau van onze kruinchakra.
 
Dezelfde paarse kleur zie je ook bij de Tesla versterker met spoel, welke eveneens de Tesla Waves uitstraalt. Naarmate ons bewustzijn ontwikkelt, breiden onze vaardigheden zich uit. Dit verklaart ook hoe alle cursisten in contact kunnen treden met hun cliënten op het niveau van de bewuste, onderbewuste en integratieve geest. De cursisten waren zich niet bewust van dergelijke vaardigheden voor de seminar.
 
Anya Petrovic is de oprichter van Tesla Metamorphosis en heeft de ontdekking van Tesla toegankelijk gemaakt voor iedereen. Het verschil met Tesla Healing Metamorphosis ten opzichte van andere healing methoden is de frequentie en concentratie van energie, dichtheid en licht waar je mee werkt. Je kunt ermee interfereren en op reageren, waarbij het niet belangrijk is hoe en waar je je handen plaatst.
 
Met 20% korting naar Anya in Nederland
In september is Anya in Nederland om seminars en gratis lezingen te geven met een live demonstratie!
 
Voor ParaVisie lezers is er een korting van 10% op de Tesla Healing Seminar, bij aanmelding voor 22 augustus is dit maar liefst 20%.
 
Meer informatie, mail naar: nl@teslametamorphosis.com 
En op de website kun je je aanmelden voor de gratis lezingen

In augustus staat het artikel In contact met een comapatiënt in het magazine ParaVisie, een anekdote van Anya met Sara over het contact met Sara terwijl ze in coma lag.

 


Wil je graag jouw verhaal kwijt aan een deskundige? Onze professionele consulenten zijn aanwezig op de mediumchat en je kunt natuurlijk ook met een medium bellen.