Krachtsong: Dat Ik Je Mis
Heb jij een nummer dat jou kracht geeft in moeilijke tijden of waar jij een speciale band mee hebt? Iedere week delen we een nummer met bijbehorend verhaal met onze volgers. Is dat van jou het volgende lied dat we met anderen delen ter inspiratie? Deze week is de krachtsong: ‘Dat Ik Je Mis'.

Mail je verhaal (kort of lang) naar art@paravisie.nl


Krachtsong Dat Ik Je Mis van Maaike Ouboter, ingezonden door Louise.

Louise: "Ik denk dat er maar weinig mensen die dit lied niet kennen, maar ik blijf het zo’n prachtig nummer vinden! Telkens als ik ernaar luister, krijg ik er kracht van. En toen ik jullie oproep las welk nummer je kracht geeft, moest ik direct hieraan denken. Van de tekst en de manier waarop Maaike het zingt, krijg ik kippenvel. Ik denk dan aan de dierbaren die in mijn directe omgeving overleden zijn. Maar bij heftige gebeurtenissen, zoals de flatbrand in Londen, dan moet ik denken aan al die mensen die op een afschuwelijke wijze een familielid of vriend hebben verloren. De tranen komen dan in mijn ogen en ik denk dat ik lang niet de enige ben die dit bij het prachtige Dat Ik Je Mis nog sterker ervaart.”

 

Bedankt Louise voor je mooie verhaal bij dit prachtige nummer.

Heb jij ook een lied dat zeer speciaal voor je is, mail het naar art@paravisie.nl o.v.v. ‘krachtsong’. In overleg met jou zullen we dit dan delen met onze Facebook volgers.

Team ParaVisie


Wil jij praten over emoties of de liefde? Neem dan contact op met een van onze professionele consulenten op de mediumchat. Je kunt natuurlijk ook met een medium bellen.