Liv Wheeler spreekt namens  ‘kleine mensen’

Liv Wheeler spreekt namens ‘kleine mensen’

Vrijwel alle landen over de hele wereld hebben een eigen traditionele naam voor 'kleine mensen'. Deze spirituele wezens zijn beschermers van de Aarde en helpen bij het verruimen van het menselijk bewustzijn.

Er zijn spirituele wezens die door de eeuwen heen altijd bij ons aanwezig zijn geweest. Zij zijn onze familie, onze leraren en bondgenoten. Ze zijn uit ons collectieve bewustzijn verstoten, naar de wereld der fabelen verwezen, hun diepe en onvoorwaardelijke liefde is vergeten.

De naties van de 'kleine mensen' zijn over de hele wereld bekend als de Shining Ones, de Kontomble, de Menehune, de Chahochina, de Huldufólk, de Patu-pai-arehe, en in onze regio: Kabouters. Vrijwel alle landen over de hele wereld hebben een eigen traditionele naam voor hen. Deze spirituele wezens zijn beschermers van de Aarde en helpen bij het verruimen van het menselijk bewustzijn. Ze hebben zich toegewijd aan kennis op het gebied traditie, kunst, muziek en geneeskunde. In de ‘normale’ wereld blijft hun aanwezigheid vaak onopgemerkt. Zij lopen naast de mens en zetten zich in voor onze bevrijding en evolutie op zowel individueel als collectief niveau.

Toch zit diep in elk van ons het essentiële weten en een herinnering die altijd bewaakt is gebleven met zuiverheid en wijsheid. Zij bieden ons een kans om ons opnieuw ermee te verbinden en zo doende onze eigen toewijding weer ruimte te geven, zodat we weer kunnen groeien in het licht van onze ware essentie. Liv Wheeler, een ingewijde Kontomble Voice Diviner, werkt met de tijdloze traditie van de Dagara mensen van het Afrikaanse Burkina Faso. Rituelen worden met liefde gecreëerd. Door middel van aanroeping wordt de brug tussen de Kontomble en de mensen geopend. Vervolgens worden zij uitgenodigd om door Liv in hun eigen moedertaal te spreken.

Liv vertaalt dit vervolgens. Het is een rechtstreekse ‘channeling’ in de vorm van zowel de frequentie als informatie. De berichten die zij ons brengen zijn speciale berichten uit die andere wereld. Liv: “Eigenlijk is Voice Divining het toestaan van mijn stembanden aan de ziel met als doel het brengen van begeleiding via mij voor mensen. Deze ‘techniek’ heb ik geleerd van Malidoma Some, een sjamaan van de Dagara Stam uit Burkina Faso. Hier kwam ik in contact met de Kontomble.”

“De Kontomble zijn mijn belangrijkste gidsen. Zij zijn de ‘kleine mensen’ van Burkina Faso. Wat ik door onderzoek heb geleerd, is dat de ‘kleine mensen’ overal zijn. Ze bestaan over de hele wereld. Alle culturen hebben roots die hen verbinden met de ‘kleine mensen’. Ze zijn dwergen, elfjes, kabouters, de nisse, de brownies. In de Verenigde Staten hebben alle native stammen namen voor ‘kleine mensen’. Het zijn hoofdzakelijk de Kontomble die via mij spreken maar het kan ook zo zijn dat multidimensionale wezens me in contact brengen met voorouders, engelen, natuurgeesten en alle andere wezens. Dit hangt er vanaf met wie ik werk en wat de Kontomble nodig vinden voor hun boodschap.”

Liv Wheeler

De Boodschap
Volgens Wheeler gaat de boodschap van de Kontomble over het herstellen van de goedheid in de basis van de mens: echt aardig zijn voor elkaar, geven om elkaar, door helemaal jezelf te zijn. De kleine mensen moedigen ons echt aan om samen te werken en ze proberen onze aandacht te krijgen zodat we leren weer op een juiste manier om te gaan met de aarde. Liv: “Ik heb het gevoel dat de Kontomble kijken naar de ziel van de mensen en dat ze overwegen of de persoon in kwestie klaar is om de aarde voorop te stellen of dat men eerst moet worden herinnerd aan wat ze doen met de aarde. Hiermee bedoel ik het doel van een persoon. Dus ze communiceren met iemand die er klaar voor is. Ze geven veel om de aarde. Ze zijn hier sinds het begin. Ik geloof dat als we op deze manier doorgaan, als mens, dat er een sterke stroming van liefde zal zijn.”
 
De workshops van Liv
Liv: “Ik voel dat de kwaliteiten die in mijn workshops aanwezig zijn, een ruimte creëren waardoor mensen kwetsbaar en zichzelf kunnen zonder maskers. Dit zorgt voor enorme healing. Ik bied ook de mogelijkheid om te verbinden met de Kontomble. Ze komen door en ze communiceren in hun moedertaal vervolgens vertaal ik dat. Het lijkt erop dat ze ook energieën overbrengen van de andere wereld tijdens een sessies. In de Nederlandse workshop zullen we ons focussen op het herstellen van de verbinding met het hart. Als moderne mens kunnen we worden gevangen in een draaikolk van drukte, we beleven de dag als een soort waas. Maar er is altijd een mogelijkheid om uit die draaikolk te ontsnappen. ​Ik denk dat wanneer we kiezen om dit in een groep te doen, het effect een grotere impact kan hebben. We komen samen als een groep om te verbinden via ons hart, we delen onze gevoelens zoals we als mensen dat gevoel hebben. We zullen ruimte creëren in onszelf tijdens ons groepsritueel om de weg vrij te maken voor de spirit. “

Liv Wheeler geeft zaterdag 17 juni 2017 een workshop op Landgoed AlGoed in Enschede.

Meer informatie over de workshop

Meer informatie over Liv Wheeler

Liv Wheeler 1

Wil jij meer leren over de spirituele wezens in jouw leven? Neem contact op met een van onze professionele consulenten op de mediumchat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.


 

 

Geselecteerde spirituele coaches

Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Saul
Saul

Online

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4261 ------- Dankzij mijn expertise binnen de parapsychologie kan ik mensen doelg...
Profiel bekijken

Ellen
Ellen

Bezet

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4272 ------- Ik breng je van klacht naar je kracht. Soulmates, relaties, gedrags...
Profiel bekijken