Overzicht ParaVisie magazine: Juli
In de ParaVisie van juli 2017 vind je wederom een diversiteit aan inspirerende artikelen. Hier vind je een kort overzicht.

zomerhoroscoop

Zomerhoroscoop 2017

Zon, zee en strand. Menigeen zoekt ze op tijdens de zomermaanden. Maar natuurlijk is er meer dat ons de komende tijd te doen staat. Het ‘normale’ leven gaat immers ook gewoon door. Dus: hoe zit het met je gevoel? En wat mag je op je werk verwachten? Een antwoord op deze en andere vragen vind je in de speciale ParaVisie Zomerhoroscoop!

Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!!

cover_juli_2017

De overige artikelen in het julinummer:

ramon_bense

Ramon ontvangt seintjes van Shaynee

Ramon Beense, vertolker van het levenslied, verloor vorig jaar dochter Shaynee aan acute leukemie. Sindsdien gebeuren er vreemde dingen in huize Beense. Maar Ramons nuchterheid wordt pas echt op de proef gesteld als hij medium Thomas Woolthuis ontmoet…

haar_goed_zit

Als je haar maar goed zit

Reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele laat haar gedachten gaan over de kracht van lang en gezond haar. Waarom knippen paranormaalgevoelige vrouwen liever zelf hun haar? Wist je dat voorliefde voor een specifiek kapsel of juist afkeer ervan geworteld kan zijn in issues uit het verleden? Je leest het in dit ‘haarstuk’!

loslaten

Waarom loslaten niet altijd een goed idee is

De aanmaning ‘niet zeuren, maar doorgaan’ wordt tegenwoordig zo regelmatig gebezigd, dat we de wijsheid ervan voetstoots aannemen. We mogen niet blijven hangen in het verleden en in negatieve herinneringen. Die moeten we loslaten. Want: we moeten dóór. Het klinkt ook zo vanzelfsprekend allemaal. Maar deze gerichtheid op de toekomst en op het ‘doorjakkeren’ kent ook de nodige nadelen…

vrij_als_vogel

Vrij als een vogel

Je hebt het gevoel alsof ze met haar wijze, intense blik dwars door je heen kijkt. Alsof ze, juist in het donker, meer ziet dan jij. Zelf blijft ze echter steeds haar mysterieuze aura behouden. Wat dat betreft lijkt de helderziende Nikki uit het Noordbrabantse Heesch op haar beste maatje: het uiltje Maan!

Chapoma

Chapoma - de healer geheald

“Een perfecte synthese van bestaande westerse technieken en oosterse inzichten in het menselijke energieveld.” Zo omschrijft Richard Krebber de door hem ontwikkelde healingtechniek Chapoma, die tot doel heeft om de energetische balans op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel niveau te herstellen en handvatten aan te reiken voor verdere ontwikkeling. De techniek is ook geschikt voor healers zelf, die immers continu uitgedaagd worden hun eigen systeem schoon te houden en te optimaliseren. Of, zoals Richard het kort en bondig zegt: “Als ik als mens rottig in elkaar zit, kan ik beter niet gaan healen.”

verborgen Veluwe

Vreemde verborgen Veluwe

Je gaat er een schemerrijk binnen, ook al schijnt de zon. Schemer betekent hier een wereld die we niet direct kunnen zien, maar waarvan zich soms iets aan ons openbaart dat uit ‘een andere wereld’ komt. Dwaallichten, kabouters, elfjes. Nergens in Nederland is de dichtheid van mysterieuze verschijnselen groter dan op… de Veluwe!

ontdek_lichtwereld

Omhelst door de lichtwereld

Het overkomt tegenwoordig helaas vele zonen en dochters: papa en/of mama wordt dement. Een verdrietig proces van loslaten begint. Maar dementie blijkt meer te zijn dan een afschuwelijk aftakelingsproces alleen. Omdat Trijnie Lucht aura’s kan waarnemen, is het voor haar mogelijk de ziekte van haar moeder vanuit een ander, spiritueel, licht te bezien. Haar mooie, troostrijke ontdekkingen deelt ze in dit artikel met jou.

gewoon_Ruut

Heel gewoon Ruut

Onder de noemer ‘Toeval bestaat niet’ schreef Ruut de Kloet precies 25 jaar geleden een aantal columns voor ParaVisie. Nu is er haar boek Hoezo toevallig, waarin ze verhalen uit meer dan dertig jaar praktijk serveert. Naar aanleiding daarvan sprak ik met deze grand old lady van de Nederlandse natuurgeneeskunde. En net toen ik de eerste regels van dit artikel neergekrabbeld had, belde de uitgeefster van Ruut: of ik al aan het artikel begonnen was… Hier lees je ervaringsverhaal uit de praktijk van Ruut.

prinses_van_ster

Een prinses die van haar ster viel

Ze noemt zichzelf een mystica. Maar voor dat waar creatieve duizendpoot Femke Bloem vorm aan probeert te geven, bestaat geen woord. ‘Schoonheid’ is een term die misschien nog het best de lading dekt, veel van wat ze doet heeft immers een kunstzinnig karakter. Femke: “Het leven bracht lange tijd uitdagende situaties op mijn pad. Als een soort oester maakte ik vervolgens bijna instinctief parels van mijn verwondingen. Nu ik zelf in een parel getransformeerd ben, schep ik vanuit vrede en rust.” Wie is deze mysterieuze schone, vaandeldraagster van een nieuwe generatie spirituelen? Lees hier Femke's visie op nieuwetijdskinderen.

gezicht_onthult

Wat je gezicht over jou onthult...

Je kunt van de uitdrukking op gezichten van mensen vaak aflezen of ze gelukkig, boos, gekwetst of onzeker zijn. Maar er is meer over een gezicht te vertellen dan alleen wat ermee tot uitdrukking wordt gebracht. De Chinezen hebben een serieuze studie van gezichten gemaakt: de Siang Mien, ofwel gelaatkunde. Met deze oude wetenschap kun je aan de hand van de vorm van een gezicht of van kenmerkende onderdelen als ogen, neuzen en monden karakter en gedrag inschatten.

kikker_kussen

God vinden? Kikker kussen!

Veel bekende sprookjes gaan over een kundalini-ontwaken. Dat is opmerkelijk, want deze opgetekende volksverhalen stammen uit een tijd dat dit oosterse begrip nog niet tot het westerse collectieve bewustzijn was doorgedrongen. En hoewel heden ten dage, met name door de verhoogde belangstelling voor yoga, ook in dit deel van de wereld de kundalini in het spirituele jargon is beland, wordt deze geheimzinnige bron van energie toch voornamelijk gezien als iets exotisch. Onterecht, zoals uit talloze sprookjes blijkt!

na_de_dood

Zelfs na zijn dood niet veilig

Onlangs hoorde ik dat mijn vader, met wie ik ruim zestien jaar geen contact meer had gehad, was overleden. Het voelde als een opluchting om de man die me in mijn jeugd lichamelijk en geestelijk had mishandeld eindelijk echt los te kunnen laten. In zijn leven had hij nooit verantwoordelijkheid genomen voor zichzelf en de dingen die hij deed. Maar in de hemel kon dat niet meer. Dacht ik…

Sophie_truffels

Sophie nam magische truffels

Freelance journalist Sophie Wassink (27) duikt voor ParaVisie de spirituele wereld in. Met haar nuchtere nieuwsgierigheid gaat ze op zoek naar innerlijke rust, wijsheid en zichzelf. Deze maand neemt ze deel aan een magische truffelceremonie op het experimentele festival The Living Village in Dalfsen.


Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!

cover_juli_2017

Wil jij meer over jezelf te weten komen op het gebied van liefde of werk? Neem dan contact op met een van onze professionele consulenten op de mediumchat. Je kunt natuurlijk ook met een medium bellen.