Vertrouw op jouw reis
In deze blog lees je dat vrijwel iedereen zijn of haar eigen reis maakt in het leven.

De meeste mensen die je kent, zijn op reis. De reis terug naar jezelf: uit een scheiding, uit een verbroken relatie, uit verdriet. Of de reis naar eigenheid, geluk, een andere manier van leven, je levensdoel, je ambitie, liefde of een bijdrage aan de wereld leveren. Iedereen heeft een reis te maken. Het mooie is dat de bestemming niet duidelijk is. Wij paragnosten kunnen een stukje zien; een stukje duiden als voor een bepaald pad wordt gekozen of voor een ander pad.
 
Een nieuw pad
En vooral dat andere pad is interessant: dat betekent dat oude pijn, oude angsten en oude overtuigingen los moeten worden gelaten. Dat vergt vertraging (ik houd van de Kairos-Chronos theorie, daarover later in een ander blog meer), daarna vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen dat je in de kosmos – God – het ‘al’ dient te hebben. Zodra dat vertrouwen én het lef om uit het oude te stappen er is, ga je pas werkelijk op reis. Vanuit die beweging stap je op jouw nieuwe pad.
 
Inzichten
En dan pas kom je mensen tegen waarmee je het nieuwe pad gaat lopen. Mensen die nieuwe inzichten brengen, die liefde brengen die met het bewandelen van die nieuwe richting mee ‘flowt’. Mensen die snappen wat jouw reis is en die begrijpen dat je voortbeweegt ongeacht je snelheid. Mensen die begrijpen dat het doel niet helder is, maar dat de reis belangrijker is, ongeacht wat de consequenties zijn als het doel bereikt wordt.
 
Dat vergt lef en zelfinzicht in jouw oude patronen, zodat je ze los kunt laten. Dat vergt voelen met je hart, uitschakelen van je hoofd en het loslaten van je angsten.
 
Vertrouw op je reis, de snelheid is niet belangrijk: voorwaarts is voorwaarts!
 
Yelts.
 
Helderziende Yelts is geregeld bij ons bereikbaar op onze chat- en bellijn  
 
Yelts_helderziende
 
Heb je vragen over het pad dat jij gaat bewandelen voor jouw reis? Raadpleeg één van onze deskundigen