Offline

1
credit/min

Natasja

Offline

Inzicht in jezelf door middel van Astrologie
0 Reviews

Skills en methodes

Westerse astrologieReiki master

Specialisme

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie

Achtergrond

Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb ongeveer 10 jaar in de zorg gewerkt. Om mensen nog beter te kunnen helpen, volgde ik ondertussen opleidingen en cursussen op alternatief gebied zoals Reiki, Holistische Massage en Jungiaanse Psychologie. Ik vond (en vind) dit allemaal reuze boeiend, maar ik wilde nog meer naar de kern. Ik dacht; hoe mooi is het om te weten welke talenten en karaktereigenschappen je bij je geboorte hebt meegekregen. Waar ligt je kracht en wat zijn je kwetsbaarheden.

Ik wilde daar zo graag meer van weten dat ik vol enthousiasme een intensieve studie gestart ben om astroloog te worden. Astrologie is een instrument om inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je ook steeds meer kan worden wie je bedoeld bent te zijn. Inmiddels heb ik sinds een aantal jaren een eigen praktijk, zodat ik ook jou kan helpen in je zoektocht om jezelf beter te begrijpen en jezelf te ont-dekken…

Werkwijze

Om een vraag goed te kunnen beantwoorden heb ik een geboortedatum, geboorteplaats en het liefst ook een precieze geboortetijd nodig. Dan kan ik de beste informatie en adviezen geven, helemaal toegesneden op jou. Al is het ook mogelijk om zonder geboortetijd naar je vragen te kijken, maar dan kan ik minder diep in je horoscoop duiken.

Wat kun je mij vragen?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je geeft je geboortedatum, -tijd, en -plaats aan mij door, ik kijk in je horoscoop en ik vertel je wat ik zie en wat mij opvalt.
  • Je kunt mij concrete vragen stellen.
  • Ook als je vragen hebt over je kinderen kun je bij mij terecht. Is er iets waar je tegenaan loopt in de opvoeding of is er gedrag van je kind wat je niet zo goed begrijpt. Heeft het kind moeite op school, etc. Ik kan dan kijken welke behoeften en aanleg het kind heeft op deze gebieden. Ik heb daarvoor de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats van je kind nodig. Hou je eigen geboortegegevens eventueel ook bij de hand, want de horoscoop van de ouders kan aanwijzingen geven over hoe jullie op elkaar reageren.

 

Voorbeeldvragen:

  • Wat heb ik nodig in een relatie?
  • Ik loop steeds vast in een relatie, waar kan dat mee te maken hebben?
  • Heb je adviezen als het om leren of studeren gaat?
  • Hoe kan ik aan mijn zelfvertrouwen werken?
  • Waarom heb ik moeite om mij te openen als er anderen in de buurt zijn?

Tot snel op de bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent