2018 voorspellingen paragnost Henny

 

De voorspellingen voor 2023 zijn uit!

Bekijk ze hier: voorspellingen 2023

 

 

 

Voorspellingen 2018

Door medium en paragnost Henny Stoops

NEDERLAND

Het kabinet zal de rit niet uitzitten en door de oppositie grondig worden aangepakt en tot hun genoegen met goed resultaat.
Daarna zal FvD en PVV zeer veel stemmen krijgen, ook de ouderenpartij van Henk Krol laat zich goed horen.
De linkse partijen zullen een flinke nederlaag krijgen te zien wat ze zelf nooit hadden gedacht, vooral niet in die mate.

Er zullen nog meer onterechte gevangenen vrij gepleit worden en heb ik eerder gemeld. Dit is nog maar topje van de ijsberg. De Deventer-moordzaak komt ook weer aan de beurt met eindelijk een goed resultaat. De zoveelste blunder. Het OM is te log en te star om mee te willen meewerken zoals men al lang stelt, helaas heel erg voor de betrokken mensen die hun hele leven kapot zien gaan omdat het OM zijn gelijk wil halen.


ECONOMIE

Betreft de meldingen dat het beter gaat met onze economie is dat alleen voor de betere klasse. Voor de anderen gaat het steeds slechter. Heb tijd eerder gemeld dat er een groter kloof zou ontstaan tussen arm en rijk.  Het is een korte opleving van de economie, we staan aan de vooravond van een crisis. Het wordt gestuurd door de media en gemanipuleerd door de politieke order. Men moet dat sprookje geloven zodat men meer geld zal uitgeven en dus ons rijker voelen en gedragen. Er worden meer dan ooit mensen uit huis gezet en de voedselbanken krijgen het steeds drukker. Hoezo betere economie?


KONINGSHUIS

Het koningshuis krijgt tegenslagen betreft hun gezondheid en Koningin Maxima moet het even wat rustiger aan gaan doen.
Prinses Beatrix zal gaan kwakkelen met haar gewrichten en haar ogen. Staar?

Bij de Van Vollenhoven familie zal het niet rustig verlopen, gezondheid en de media komt nog met meerdere punten over hun naar buiten.

Een van de prinsessen zal een tijd uit de running zijn, gebroken been o.i.d.

Prinses Irene en haar familie krijgt te maken met een overlijden uit familie van haar ex-man waar ze nog een hechte band mee hebben.

In Amsterdam of omgeving zie ik een grote brand en grote explosie met gewonden en waarschijnlijk een dode. Men had daarvoor al een waarschuwing gegeven maar is op zij geschoven, blijkt later.

Op Schiphol een net niet neerstorten van een vliegtuig en kunnen de brandweer de boel op tijd redden voor een brand en explosie op de startbaan.


AMERIKA

Trump blijft voor verrassingen zorgen maar daar hoef je geen helderziende voor te zijn.

Het zal zwaar zijn om de rit uit te zitten maar waarschijnlijk is de kans er wel degelijk. Vooral nu er zoveel positieve resultaten naar voren komen.

Na zijn presidentschap zal blijken dat hij psychisch niet helemaal oké was.
En ontdekt men dat hij wel degelijk psychopathische trekken heeft.
Dus dat manipulatief gedrag is te verklaren bij zijn vreemde politieke aanpak.

Er komt geen oorlog met N.Korea maar wel een aantal aanvaringen die op het randje van oorlog brengen.
Door zijn achterban en via gesprekken met China en Rusland wordt die dreiging rechtgezet en in rustiger vaarwater gebracht.

Het politieke geharrewar i.v.m. Rusland betreft de verkiezingen zijn allemaal bedoeld om hem weg te krijgen maar komt door andere aantijgingen op de achtergrond. Het blijft zijn hele presidentschap terugkomen en hij overwint alles door zijn zakelijke aanpak dat men in het politiek wereldje niet gewend was en is.

Zijn vrouw Melania komt steeds meer positief in het nieuws en zal hem goed uitkomen.

In Amerika komt er een kleine nieuwe wapenwet met veel tamtam.
Een grote overstroming in het zuiden en een treinongeluk bij of in de buurt van New York. Veel zwaar gewonden en tientallen doden, later blijkt het een terreur aanslag te zijn door een Amerikaanse moslim aanhanger van IS.

Een zeer bekende jonge artiest[e] komt in het nieuws door een scheiding die niemand heeft zien aankomen.
Een oudere zanger[es] komt te overlijden en zal er wereldwijd over worden gesproken en met veel eer worden begraven.


CHINA

China krijgt te maken met grote financiële tekorten en moeten de mensen de buikriem flink aantrekken.
De handel zal een stuk lager komen te liggen met het buitenland vanwege interne problemen. Het is nog net niet crisis te noemen maar wel zwaar weer zal ik maar zeggen.
De klimaatzorgen daar met o.a. die smog worden flink aangepakt door de regering met hulp uit het buitenland. Vooral met de vervuiling van de industrie en afval.
Veel buitenlandse zakenmensen kunnen het hoofd niet meer boven water houden
Heb al paar jaar geleden gemeld dat de Chinezen alles zelf zullen overnemen. Men kijkt de boel af en gaan er mee vandoor.


TURKIJE

Erdogan zal nog veel meer strengere moslimregels invoeren en staat aan de kant van Iran en Irak en ook sommige regels van Saudi-Arabië.
Veel meer mensen zullen daar heen trekken en omgekeerd zoals eerder gemeld.
Dan komen de leegstaande woningen in gebruik door die mensen, wat ook al eerder vermeld heb maar nu verder naar voren komt.
Er komt een flinke aardbeving in het noorden en zal veel slachtoffers vergen.
Ook een aanslag in Istanboel en in een bekende havenplaats.
Daar geeft men de Koerden de schuld van maar komt door IS achterblijvers.
Ze vinden dat Turkije zich niet aan hun woord heeft gehouden om
het kalifaat te helpen.

 


JAPAN

Er zal veel opschudding ontstaan wereldwijd i.v.m. de kapotte kerncentrale en die lekt veel meer dan men zelfs daar weet! De vervuiling wordt ontdekt door een buitenlands bedrijf en naar buiten gebracht.


INDONESIË

Het land krijgt te maken met veel protesten en opstanden in omgeving van Jakarta en slaat over naar meer delen in het hele land.
De regering zal ingrijpen en het land komt op het randje van een burgeroorlog. Misschien niet in 2018, waarschijnlijk iets later maar wel de aanloop zal te merken zijn.
Daardoor ontstaat er een regeringscrisis en moeten ze aftreden.
Tot blijdschap van vele mensen.
Daarna een lange strijd om een nieuwe president en premier. Men wil een gematigde president en het zal een moeizaam proces worden.


GRIEKENLAND

Er komt een kabinetscrisis en daarna veel onlusten bij het volgende kabinet door Europese bemoeienissen.
Men pikt het beleid van het Brusselse hof niet meer en daardoor komen er protesten door het hele land.
Men is het zat met alles, vooral met de vluchtelingenpolitiek daar.


DUITSLAND

Merkel lijkt nu in rustig vaarwater maar dit is schijn. Ze moet oppassen dat zij niet te bemoeizuchtig wordt want zij is in het land minder geliefd dan ze denkt.

Door een uitspraak van haar slaan de stoppen door bij een rechtse partij en komt er een kritieke toestand.
Er zijn meer mensen die daar achter staan en raken slaags met de ME en het geweld zal groot zijn.


BELGIE

Het land heeft grote financiële problemen en komen er maar niet uit. Ondanks vele maatregelen verarmen de mensen snel.
Ook de separatie kwestie komt nu sterker naar voren.
Het Vlaams Blok zal meer en sterker naar voren treden en meer macht naar zich toe trekken, mede door de vele vluchtelingen in het land.

Er zal een aanslag op het nippertje worden verijdeld in of in de buurt van Leuven [Universiteit?]

KONINGSHUIS

Het koningshuis krijgt te maken met een onverwachts overlijden en zal het hele land in rouw brengen.
Prins Laurent zal een rechtszaak over zijn inkomsten gaan winnen wat men niet had gedacht/ verwacht.


ENGELAND

De Brexit gaat geen grotere gevolgen krijgen zoals men steeds in de media beweerd. Het zal juist veel positiever uitvallen dan men verwacht. Men is niet alleen aan Europa verbonden, er zijn veel andere landen die graag met Engeland in zee gaan met handel en wandel zeg maar.

Er komen nog meerdere aanslagen in en rond Londen en bij een vlieghaven Stansted? Meer onlusten door radicale groeperen blijven ook dit jaar niet uit.

Premier May blijft voorlopig nog maar komt wel even in de problemen en op het laatste moment keert het tij zich ten goede. Dit tot grote verbazing van de eigen partij! Men krijgt ook dit jaar weer ernstige problemen door wateroverlast op meerdere plaatsen in het land en gaan er stemmen op om naar de Nederlandse manier te kijken zoals de dijken in Zeeland.

KONINGSHUIS

Koningin Elisabeth moet vaker officiële taken overdragen dan ze eigenlijk zelf wil en net als Prins Philippe meer rust nemen. Verschillende ziekenhuisopnames bij beiden en  berichten dat het zeer ernstig is. Voor prins Philippe vaker dan bij Koningin Elisabeth. Men moet echt rekening houden dat er een begrafenis zal komen. Dat ik in 2017 al had vermeld, 2x een overlijden vlak na elkaar. Er komt ook iets naar voren in de media over haar kleinkinderen waar zeer veel kritiek over zal zijn.


VATICAAN

De Paus komt verder in het nauw betreft de pedofiele priesters overal ter wereld. De beerput is immers open! Zijn gezondheid wordt minder ook door zijn hoge leeftijd en moet vaker afzeggen i.v.m. werkbezoek. Er komen steeds meer signalen dat het niet goed gaat en men bereidt zich voor op het ernstige. Waarschijnlijk rond het einde van het volgende jaar. Voorspellen van tijd is het moeilijkste in mijn werk.


POLEN

Betreft het huidige conflict met de EU in Brussel gaat het voorlopig nog escaleren en trekken een paar omliggende landen mee waardoor er een soort van Brexit dreigt voor deze meerdere landen als Hongarije en waarschijnlijk Tsjechië ? Het zal voor de EU een flinke crisis worden en moeten alle zijlen bij zetten om de EU niet in gevaar te brengen. Zoals ik vaker heb gemeld zal de EU uit elkaar vallen en de EURO klappen. Dat is dichterbij dan men denkt en verder dan men laat blijken. Eigenlijk is de EU failliet en doet men er alles aan om dat te verbergen.


MIDDEN-OOSTEN

Zoals te verwachten nog jaren onrustig door alle terreurcellen daar. Toch komt er nog wel wat positief nieuws dat er verschillende akkoord verklaringen aan komen. Die wel vaak zullen worden overschreden, maar zie het als een omschakelen naar andere manier van denken. President Assad is de aangever in deze nieuwe aanpak en zal ook via internationale bijeenkomsten worden gesloten. In Irak en Iran zijn er wat schermutselingen door de IS daar maar wordt vrij snel opgelost door tussenkomst van Rusland wat niemand verwachtte.


AFRIKA

De opvolger van Zuma in Zimbabwe pakt het in het eerste begin redelijk goed aan maar krijgt te maken met de oude garde die hun macht kwijt zijn en geeft regelmatig problemen daar. Hij zal er strak aan moeten trekken om te kunnen aanblijven. De economie zal verbeteren maar niet snel genoeg volgens de publieke order en regelmatig protesteren en oproepen tot verzet. De nieuwe regering krijgt het zwaar maar elk beetje verbetering ziet men daar als iets groots door alle ellende die er eerst waren en dat is in het voordeel van de huidige president.

In Oeganda worden de wetten tegen homo’s steeds zwaarder en zullen deze vaker vluchten naar het buitenland. In het buitenland is men hierover “not amused” en worden er politieke discussie’s gevoerd met dreiging van sanctie’s. Misschien nog niet dit jaar maar dat zal wel gaan gebeuren.


SPANJE

De Spaanse regering zal niet zwichten voor onafhankelijkheid van Catalonië . Er komt zelfs een kabinet crisis hierdoor na een lange strijd vooraf. Dan komen er meerdere protestactie’s en via het nieuwe kabinet een onafhankelijkheid onder bepaalde voorwaarden die staan voor een aantal aangegeven jaren. Men zal dit voorlopig accepteren om de rust te bewaren, maar in Catalonië zelf ziet men dit als een voorbereiding naar totale onafhankelijkheid.


KONINGSHUIS

Koning Philippe moet uitkijken voor anti-koningsgezinden ,vooral nu met het conflict van Catalonië komen deze partijen meer naar voren met de roep om het koningshuis af te schaffen. Mede door het met harde hand optreden van de huidige regering  dat niet goed gevallen is in het land, laten de Republikeinen zich meer horen . Men voelt de hete adem van Franco weer in de nek  en ondergronds spreekt men van een dictatoriaal gedrag.


KLIMAAT

Het hele klimaatgebeuren is een farce om de wereld te manipuleren. Er wordt veel geld aan verdient en klopt voor geen meter. Het opwarmen van de aarde is geen klimaatkwestie maar een creatie door alle chemtrails voor de zon te sproeien zodat er een laag tussen komt waar de zon niet door heen kan komen en mensen door vitamine D gebrek massaal ziek worden. Veel soorten Kanker is daar een gevolg van , alle bewerkingen van voedsel nog daar gelaten wat ook een grote rol speelt hierbij. Ook in  de dierenwereld holt alles achteruit door deze kunstmatige bewolking. Het is door een aantal rijke mensen van de Illuminatie verzonnen en gemaakt om de wereld te ontvolken zeg maar. Het is geen NEP NIEUWS! Wij mogen het alleen niet weten om ons dom te houden. Moeder Aarde zeg ik altijd, is een energie die zichzelf verdedigt en daardoor alle zogenaamde klimaatstoringen. De ijskappen op de Noord Pool smelten maar komen onder de zee net zo hard terug. Misschien niet gelijk, langzaam maar zeker wel. Het is al eerder gebeurd voor onze tijd.

WEER-MANIPULATIE IS HET EIGENLIJK. MAAR DE AARDE ROERT ZICH OOK MET VULKAANUITBARSTINGEN EN VERSCHUIVINGEN ENZ.

Dit zeg ik al jaren en zal men het zeer serieus moeten nemen.


VACCINATIE’S

Dit is een omstreden onderwerp en vraag maar een zuster of arts de bijsluiter goed te lezen en vraag of ze dit aan hun eigen kinderen zouden willen geven. Er liggen/ lagen veel kinderen [nu ook vaak inmiddels volwassen] met meervoudige handicaps die in internaten verblijven door het inenten van de pokken-vaccinatie wat in de hersenen is geslagen. Veel leed bij deze gezinnen door vaccinatie. En dit is er maar 1 van dus! Verder zal ik maar niet uitbreiden want anders zegt men dat het nep-nieuws is!

NEP-NIEUWS ZAL LATER BLIJKEN DAT HET JUIST ANDERSOM IS .


HET WEER

De winter zal meerdere sneeuwperiode’s geven met schaatsplezier maar door sneeuw ook problemen daardoor. Veel gladde wegen en ijzel. Zelfs dichtvriezen van grote rivieren en plassen net als in ongeveer 1965 en eind 70 begin 80. Wisselvallig weer voor de hele winterperiode. De lente lijkt vroeg te komen maar helaas maar even. Maart roert zijn staart, krijg ik door. De lente is in 2 delen een droog en een regenachtig stuk. De zomer is droog en komt er een waarschuwing i.v.m watergebruik. Het najaar is redelijk met zonnige periode’s  en de winter valt vroeg.

Meer 2018 voorspellingen?

Bekijk ook de 2018 voorspellingen van Paragnost Jaap van den Bold

Gratis jaarhoroscoop 2018

 

Chat met een paragnost

 

Bel een 0900 paragnost