Voorspellingen 2018 Jaap van den Bold

 

De voorspellingen voor 2023 zijn uit!

Bekijk ze hier: voorspellingen 2023

 

Voorspellingen voor het jaar 2018

Wat zijn de paranormale voorspellingen 2018 voor Nederland?
Spiritueel medium en paragnost Jaap van den Bold geeft antwoord. 

Nederlandse politiek

Om te beginnen kwamen als kernwoorden voor het jaar 2018 de volgende woorden bij mij naar voren: uithuilen en opnieuw beginnen. Met de opmerking dat dat met huidige kabinet Rutte III slecht zal lukken, trap je naar mijn gevoel een open deur in. Ik kreeg door dat het huidige kabinet geen lang leven zal hebben en dat het in de loop van dit jaar gedwongen zal worden om af te treden. Premier Rutte vertrekt dan waarschijnlijk naar Europa om daar een functie te gaan vervullen. Nieuwe verkiezingen tegen het eind van het jaar zullen de politieke verhoudingen dan weer wat meer in balans brengen.

Het nieuwe kabinet waarin dan partijen als VVD, CDA en Christen Unie geen plaats meer zullen nemen, met waarschijnlijk wel de PvdA, Groen Links, FvD en D66 kunnen dan gaan zorgen voor  een frissere wind in de Nederlandse politiek. Pas dan kunnen belangrijke issues als de zorg, het vluchtelingenprobleem, de werkloosheid  en eigenlijk het totale sociale plaatje eindelijk echt op de schop gaan, waardoor er weer een leefbaarder Nederland ontstaat. Helaas zullen ook in ons land vele soorten van geweld etc. voor veel nare nieuwskoppen zorgen. Terwijl ook schokkende onthullingen in de sfeer van #metoo en o.a. Paradise Papers voor veel extra opschudding gaan zorgen. Al met al wordt het jaar 20187 geen echt gemakkelijk jaar. Niet voor ons land maar ook niet voor de wereld.

Internationale politiek

Geweld zal ook internationaal gezien helaas weer een negatieve rol in de hele wereld gaan vormen. Met name de situatie in het Midden Oosten zal zorgwekkende vormen aannemen, waarbij ook Europa en de Verenigde Staten zullen worden betrokken. Ik voorzie een gewapend conflict tussen Israel en Iran en ook zal het uitschakelen van de resten van IS zal een moeilijke rol blijven spelen. Het hele Midden Oosten zal worden opgeschud en voorlopig in grote onrust blijven.

Korea en Amerika

Een aanval van Noord Korea op Zuid Korea zal leiden tot ingrijpen van de Verenigde Staten en Japan, waarbij China niet langer werkeloos zal blijven toekijken en uiteindelijk de rust in de regio zal herstellen. E.ea. gaat zeer veel mensenlevens kosten, waaronder ook hoge Koreaanse politici. Het atoomwapen zal niet worden ingezet, maar raketaanvallen over en weer zullen helaas dus voor dood en verderf zorgen. De onberekenbaarheid van de Amerikaanse president Trump zal ook een grote negatieve rol spelen. Tegen hem zal overigens in de loop van 2018 een afzettingsprocedure worden begonnen, die tot zijn aftreden in 2019 zal leiden. De planeet Aarde blijft zich verzetten tegen de roofbouw die de mensen al eeuwen op haar plegen.

Moeder Aarde
Moeder Aarde is nog steeds heel boos en dat uit zich in grote klimatologische veranderingen en heel veel natuurrampen van diverse aard. Voor Nederland betekent dat een redelijk voorjaar, een mindere zomer, een koude herfst en een zeer natte winter. Niet het leukste klimaat maar wel passend in de tendensen van de laatste jaren.

Sport

Na al deze moeilijke en vaak wat sombere zaken heb ik gelukkig ook nog wat leukere dingen doorgekregen. O.a. in de sport, waar ik mee wil beginnen. De Olympische winterspelen zullen voor Nederland weer mooie successen gaan geven.

Schaatsen
Bij het schaatsen lijken we zo’n 12 tot 15 medailles te gaan scoren. Met hoofdrollen voor Sven Kramer, Ireen Wust, Koen Verwey en Antoinette de Jong en de Nederlandse teams die in ploegverband opereren. Dames zowel als heren. Ook zullen Japan en misschien wel Noorwegen grote successen gaan boeken.

Wielrennen
De Tour de France zal gewonnen worden door een Zuid Amerikaanse wielrenner met ook veel succes voor de Nederlanders, o.a. Tom Dumoulin en Bouke Mollema.

Voetbal
Het wereldkampioenschap voetbal wordt weer gewonnen door Duitsland, met hoofdrollen voor België, Frankrijk en Argentinië. Max Verstappen wordt nog net geen wereldkampioen in de Formule 1, maar gaat wel weer uitzonderlijk goed presteren.

Vrouwelijke prestaties
Verder veel successen voor onze vrouwelijke sporters in diverse belangrijke sporten zoals Voetbal, Handbal, Volleybal, Wielrennen en Turnen. We kunnen met recht trots zijn op onze fantastisch presterende sportvrouwen in 2018.  

Showbizz

Waylon gaat op het Eurovisiesongfestival goed presteren en komt bij de eerste vijf terecht. Ik voorzie een gouden Televizier ring voor Chantal Jansen. Ook de Toppers gaan het weer heel goed doen. Er komt een nieuwe topper bij die alle harten gaat stelen.

Samengevat

Kort samengevat, het wordt in zijn algemeen weer een ongemakkelijk jaar met heel veel geweld, oorlogen en rampen. Wij moeten er met z’n allen doorheen, maar het wordt internationaal en nationaal heel moeilijk. Uiteindelijk blijft de mensheid het redden en zullen er langzaam maar zeker positieve krachten opstaan, die moeder Aarde bij de hand nemen op weg naar een betere toekomst. Ik wens iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar 2018.

Aalsmeer, 5 december 2017

 


yelts

Paragnost Jaap van den Bold

30 jaar actief en bekend van tv. Tarot, Pendelen, Spiritueel medium etc. Voer ook graag een goed gesprek. Ik ben al gedurende zo'n 35 jaar werkzaam in het paranormale en spirituele vlak in Nederland. Heb veel gedaan voor de Nederlandse media zoals de jaarlijkse paranormale voorspellingen, maar blijf de een op een contacten met de client toch het leukst vinden. Bekijk mijn profiel


 

Meer paranormale voorspellingen voor 2018?

Bekijk de 2018 voorspellingen van Medium Sonja Dover

Gratis jaarhoroscoop 2018

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct andere paragnosten bellen?

Bekijk alle online mediums en paragnosten