De engelen over 2017 én januari
In deze op onze site zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

De Engelen over 2017

Wat zeggen de engelen over 2017? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Januari 2017

Deze maand begint direct al goed. Je hebt nieuwe plannen, bent enthousiast en merkt dat anderen daar ook bij betrokken zijn. Wees dus bereid om belangrijke beslissingen te nemen zodat je ook echt aan het werk kan. Dit zal in eerste instantie nog voorbereidend werk zijn en dit kan je wat meer moeite kosten dan normaal. De energie aan het begin van een jaar is namelijk nog erg zwak en beter geschikt voor denkwerk dan voor echte actie. Afhankelijk van hoe graag je jouw plannen om wilt zetten tot werkelijkheid zal je daar dan ook de keus maken om nog even te wachten met de uitvoering of jezelf er toch toe zetten om tot handelen over te gaan.

De Engelenpoort van deze maand is op 11 januari en opent om 11:11 deze sluit weer om sluit op 12 januari om 10:10. Tijdens deze Engelenpoort is de energie uitstekend voor het uitwerken van je plannen. Aartsengel Haniël en Aquarius Angel Thiana staan voor je klaar. Zij zullen je helpen om de goddelijke inspiratie die bij jouw ziel hoort te vertalen tot inzichten, ideeën en zij zullen je ook helpen om dit uit te werken in samenwerking met je hartchakra in plaats van je linkerhersenhelft. Deze weet namelijk over grote problemen te creëren terwijl je hart volgen – die overigens het kompas van je ziel is – ervoor zorgt dat alles heel soepel zal verlopen.

De engelen kunnen je namelijk heel goed helpen bij alles wat met je zieledoelen te maken heeft, dan valt alles als een puzzel in elkaar en gaat alles heel snel. Het beste kun je hier echt gebruik van maken door een paar uur of een dagdeel uit te plannen en er eens goed voor te gaan zitten. Dan vraag je Aartsengel Haniël en Aquarius Angel Thiana om hun advies en hulp bij de planning en uitwerking van je plan of plannen. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, of je pc om te typen en maak aantekeningen. Ga te werkt alsof je 2 mentoren aan tafel hebt zitten die al je vragen beantwoorden. Je hoeft deze antwoorden nog niet direct te snappen, maar je noteert het wel allemaal, want soms wordt iets achteraf pas logisch. Bedenk ook dat vragen als: “Is dit plan in overeenstemming met mijn zieledoelen?”, “Wat moet ik weten om hier goed mee om te kunnen gaan?” en “Hoe kan ik dit het beste praktisch uitvoeren?” Erg nuttig zijn.

Zo kun je 2017 heel nuttig en goed starten. 

Annelies Hoornik 

www.annelieshoornik.nl

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.