Engelen over november 2017

 

De jaarvoorspellingen voor 2019 zijn gepubliceerd! Bekijk hier de jaarvoorspelling 2019

 

De engelen over November 2017

Het is je misschien opgevallen dat dit jaar soepeler is verlopen dan vorig jaar. Waar er vooral veel losgelaten moest worden en dat gaat voor veel mensen gepaard met spanningen en het gevoel van verlies. Dit jaar heb je vooral ook aan zelfvertrouwen gewonnen en veel nieuwe kansen gehad. Nu is de tijd aangebroken om van actie naar passief over te gaan en tot rust te komen. Laat alles wat kan gewoon even op zijn beloop, zorg wel dat wat gedaan moet worden ook gedaan wordt, maar houd het verder rustig.

Neem de tijd om te reflecteren, te lezen, puzzelen of ontspannen creatief bezig te zijn. Het is nu “ik-tijd”. Tijd die je alleen besteed aan dingen die jij leuk vindt en waar je jezelf mee oplaadt. De maand december brengt door de feestdagen meestal stress met zich mee die energie wegtrekt terwijl je juist in november en december hoort te ontspannen en daardoor energie op te laden.

Neem het er dus nu in november goed van zodat je ook december goed door komt.

Begin november is ook een periode waarin de sluier tussen deze Wereld en de spirituele sferen erg dun is, dat geeft je de kans om je persoonlijke spirituele rituelen te verdiepen wanneer je dat wilt.

De Engelenpoort opent op 22 november om 11:00 en zal weer sluiten om 22:22 uur. De engelen vragen dat je tijdens deze Engelenpoort tijd vrijmaakt voor een meditatie waarbij je als doel stelt: Diepe ontspanning. Gebruik de methode waar je bekend mee bent of zoek anders eerst uit wat je aanspreekt als meditatiemethode. Een goede meditatie die je helpt diep te ontspannen is als een korte heel efficiënte vakantie. Tijdens deze Engelenpoort zullen de engelen er alles aan doen om je te helpen extra diep te gaan en vooral ook goed te ontspannen.

Geniet van de maand!


Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

annelies_hoornik

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.