De engelen vertellen over mei
In deze zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

Mei 2017

Nu breekt een periode aan waarin je behoefte hebt aan contact met familie, thuis zijn en je woning veranderen op manieren die het nog meer een thuishaven voor je maken. Je merkt dat je banden wilt aanhalen en ook gezelligheid is belangrijk. Het is nu ook een mooi moment om met anderen te delen. We hebben allemaal op een bepaald vlak wel overvloed, dat hoeft niet alleen financieel te zijn. Je kunt een grote schat aan kennis hebben of op andere manieren anderen helpen met waar jij goed in bent. Soms betekent dit dat je een luisterend oor bent en iemand advies geeft, of de handen uit de mouwen steekt om iemand te helpen die het alleen even niet aankan. Je kunt iemand vertellen hoeveel hij of zijn voor je betekent. Koop bijvoorbeeld iets bij een lokale winkel in plaats van een van de grote ketens om kleine bedrijven te steunen. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om te geven. Dit geven doe je dan ook zonder dat je daar wat voor terug verwacht. Dat is hoe je jouw overvloed met het universum en de mensen om je heen deelt. Dit zal een mooie energiestroom in gang zetten dia anderen aanmoedigt om dit ook te doen. Zo wordt de Wereld vanzelf een betere plek om te leven.

De Engelenpoort opent 5 mei om 5:55 en zal weer sluiten om 17:55. Hier is je kans om een positieve verandering in gang te zetten door dankbaarheid. Neem de tijd om ongestoord voor jezelf een lijst te maken met alles en iedereen waar je dankbaar voor bent. Schrijf het allemaal op en ervaar ook echt dat gevoel van dankbaarheid. Laat het je hart openzetten en stuur die dankbaarheid ook naar de mensen en situaties waar je deze emotie voor voelt. Wat er zal gebeuren is dat het universum je meer zal brengen waar je dankbaar voor kunt zijn. Zo zet je een cyclus in gang die je vooruithelpt met allerlei aspecten van je leven.

Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.

engelen_over_mei