De engelen vertellen over september8/31/2017, 8:00 AM
In deze zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

Deze maand is het belangrijk om naar je wensen te luisteren. Zij zijn namelijk altijd in overeenstemming met je talenten, die weer horen bij je zielepad. Daarom zal je de dingen die je in augustus gepland hebt nu ook willen starten en echt voor jezelf bezig willen zijn. Je hebt de behoefte om een echte prestatie neer te zetten. Wanneer je nu in je hoofd schiet over alles wat er nog gedaan moet worden, wat allemaal volgens jou onmogelijk is - zelfs voordat je er ook maar enige energie in hebt gestoken – dan zal september een teleurstellende maand worden die een trend zet voor de maanden erna.

Je kunt het beste volgen wat je hart je ingeeft. Als dat spanning bij je oproept omdat je denkt dat dit idee onmogelijk haalbaar is, ga dan als volgt te werk: Begin met onderzoek op internet om te achterhalen wat er echt bij komt kijken in plaats van je hoofd op hol te laten slaan met wilde denkbeeldige problemen. Zoek dieper wanneer de eerste informatie nog onduidelijk is. Wanneer je een goed idee hebt van wat nodig is, dan ga je kijken of er mensen zijn die daar meer over weten en benader je ze voor meer informatie en eventueel een offerte. Hierbij leg je je nergens vast, je steekt alleen maar energie in een idee, dat mogelijk levensvatbaar is. Wacht die informatie af en vraag ondertussen je beschermengelen om meer informatie van hun kant.

Wanneer je alles bij elkaar hebt aan informatie zodat je volledig kunt overzien wat er bij je plan komt kijken, dan vraag je de engelen om je te helpen dit mogelijk te maken. Wanneer er ineens mogelijkheden op je pad komen, pak die dan ook aan en blijf je engelen vragen om meer informatie, steun en hulp om dit uit te voeren. Laat los hoe ze dat voor je kunnen doen en vertrouw erop dat zij veel creatiever zijn en meer mogelijkheden hebben dan wij ons kunnen voorstellen.

De Engelenpoort opent op 9 september om 9:00 uur en sluit weer om 10:00 uur. Dit is je tijd om jouw onbewuste en bewuste demonen die opkomen bij nieuwe kansen aan te pakken. Je eigen angsten en negatieve gedachten zijn over het algemeen waarom zaken in je leven vastlopen. Dit is wat je kunt doen: Vraag Aquarius Michael om de angsten en gedachten die je verhinderen je plannen uit te voeren te transformeren naar vertrouwen en wilskracht. Laat de energie dan zijn werk doen en bedank daarna de engel. Het kan zijn dat je drukt droomt in de komende nachten omdat je angsten verwerkt en loslaat. Daarna zal het gemakkelijker worden om te handelen wanneer er nieuwe mogelijkheden op je pad komen.


Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

annelies_hoornik

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.