De Engelen vertellen over augustus
In deze zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

AUGUSTUS 2017

De tijd om een en ander af te ronden is aangebroken. Je kunt nu het beste even terugblikken en voor jezelf bedenken wat het is dat je kan afsluiten en loslaten. Aan het eind van de zomer maken veel mensen weer plannen voor de komende tijd. Na de vakantie is men weer ontspannen en komt de behoefte aan nieuwe kennis en projecten bij mensen naar boven. Dat werkt alleen voor je wanneer je eerst opruimt in wat er nog in je leven actief is. Soms kan dit door terug te blikken en een simpel besluit om een plan dat niet werkt voor je los te laten.

Soms is het juist nodig om te zien waarom dit plan niet werkte zodat je de verkeerde werkwijze los kan laten en het anders aanpakken. Soms is er iets dat nog geestelijk afgehandeld wil worden zoals oud zeer dat al te lang aan de kant geschoven is, doe er dan iets mee. Dit opruimen en loslaten in je leven en geest maakt ruimte voor die nieuwe dingen die je wilt doen. Ga daar dan ook echt mee bezig. Soms kan het zelfs zo simpel zijn dat je een rommelkamer of kast opruimt. De dingen die je daarbij weg doet zullen ook in je geest ruimte vrijmaken waardoor je er weer helemaal voor kunt gaan.

De Engelenpoort opent op 16 augustus om 8:08 ‘s morgens en gaat om 16:16 weer dicht.  Deze engelenpoort is er om je te helpen bij het loslaten van die zaken die je niet langer nodig hebt of wilt in je leven.  Maak een lijstje van wat je los wilt laten en vraag aartsengel Michael om de koorden naar deze zaken een voor een te snijden met zijn blauw vlammende zwaard, zodat je het helemaal los kunt laten. Wanneer je de lijst afgewerkt hebt vraag je aartsengel Rafaël om zijn smaragdgroene helende licht door de restanten van deze koorden te sturen en alles te helen.

Zo creëer je de optimale omgeving voor nieuwe kennis en projecten.


Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

annelies_hoornik

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.