De Engelen vertellen over oktober

Oktober 2017

In oktober is de energie die manifestatie gemakkelijk maakt duidelijk aan het terugtrekken. Dit betekent dat je wat meer moeite moet doen om je doelen te bereiken. Dat is natuurlijk geen reden om dan je plannen maar aan de kant te schuiven, het kan wel een reden zijn om je krachten te bundelen en samen met anderen die ook globaal dezelfde doelen hebben aan het werk te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door een clubje op te zetten dat elkaar regelmatig ontmoet en dan eerst ideeën met elkaar deelt. Dan overlegt hoe dit uitvoerbaar is en daarna gaat ieder nog wel in de groep bezig met de eigen actiestappen.

Als bepaalde actiestappen overeenkomen met die van anderen in je groep, dan kun je die samendoen. Zo helpt de groepsenergie – die sterker is dan wanneer je alleen werkt – om te compenseren voor de terugtrekkende energiestroom van de herfst. Samen bereik je meer dan alleen en het kan nog heel gezellig zijn ook.

De Engelenpoort opent op 17 oktober om 7:17 en zal sluiten om 12:00. Aartsengel Uriël biedt je de gelegenheid tijdens deze engelenpoort om vragen over spirituele onderwerpen te stellen. Je kunt werkelijk alles vragen over mystieke onderwerpen, je persoonlijke spirituele groei en alles waarvan je denkt dat hij je kan helpen met informatie uit de Bron. Z

org dat je ongestoord kunt werken en vraag aartsengel Michael om ervoor te zorgen dat alleen aartsengel Uriël met informatie door kan komen. Maak vooral ook notities en weet dat alles wat je ontvangt nuttig is, ook als je het nu nog niet begrijpt. Het gebeurt vaak genoeg dat iets wat je aan inzichten ontvangt net nog voorbij jouw horizon ligt. Dit zal dan binnen een paar weken tot maanden ineens in beeld komen en duidelijk zijn.


Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

annelies_hoornik

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.