Je toekomst grotendeels zelf creëren
Transformatiecoach Ana Akkermann vertelt over hoe je je het beste kunt focussen op jouw toekomst.

Sedert tien jaar werk ik als consulent op advieslijnen. Het is een dankbare taak, omdat ik mensen mag helpen in hun bewustwording. Het is een misopvatting te denken dat een consulent de toekomst voorspelt of dat wij zouden beschikken over een toverstafje waarmee we al jouw problemen kunnen wegzwaaien. 

Aangeleerde overtuigingen
De werkelijkheid is anders. Zelf spreek ik liever over toekomstmógelijkheden. In een Lenormand reading zie ik de vele eigenschappen en talenten die onder een laag van onverwerkt verdriet en aangeleerde overtuigingen liggen opgeslagen. 

Als consulent bied ik tools om deze blokkades op te heffen. Dit doe ik middels een liefdevolle spiegel. Wanneer ik zie dat het in de mogelijkheden ligt om succesvol of gelukkig in de liefde te worden, vertel ik je graag wat je moet doen om dit doel te kunnen bereiken. Tijdens de sessies word ik bijgestaan door mijn gidsen.

In verbinding met je hogere leiding
Dat zijn soms pijnlijke processen. Wanneer je bereid bent deze te doorleven, zul je merken dat de energie weer volop stroomt. Angst maakt nu plaats voor zelfvertrouwen. De verbinding tussen jouw hogere leiding is weer hersteld. Je bent weer bereikbaar voor je gidsen en/of engelen die je altijd kracht zullen geven wanneer je daar naar vraagt. 

Creëer je eigen leven
We kunnen onze toekomst dus grotendeels zelf creëren. Wanneer je elke dag op de bank blijft hangen en moppert, zal je nooit je doelen bereiken. 

Om de toekomst te veranderen, moet je anders denken en handelen. Indien je deze patronen niet doorbreekt, blijft alles hetzelfde en zal het slechts bij een voorspelling blijven. 

Je hoeft het niet alleen te doen
Verander vandaag je leven wanneer je niet tevreden bent. Je hoeft het niet alleen te doen. Ook ik hoef het niet alleen te doen. Dagelijks zitten er fijne collega coaches voor je klaar om jou te helpen via medium bellen of op de mediumchat

Indien je nog vragen hebt, ben ik jouw gastvrouw.

mediums_online

Vriendelijke groet,

Ana Akkermann
Spiritueel coach
ana@paravisie.nl

ana_akkermann