toekomst voorspellingen 2020

 

De voorspellingen voor 2023 zijn uit!

Bekijk ze hier: voorspellingen 2023

 

De toekomst voorspellingen 2020

Elk jaar publiceert ParaVisie de gratis toekomstvoorspellingen van paragnosten en helderzienden. In dit artikel laten paragnost Jan C. van der Heide zijn licht schijnen over nieuwsevenementen, de politiek, het klimaat, de economie en wereldwijde dynamiek in 2020.

Samenvatting voorspellingen 2020 

 • UFO, rond Den Haag worden er ufo verschijnselen waargenomen.
 • Nederlandse Politiek, toonaangevende politici verdwijnen massaal naar het pluche van Brussel en het Verenigd Europa lonkt met hoge salarissen en aantrekkelijke vergoedingen.
 • Klimaat, carpoolen wordt een wettelijke verplichting, op spitsuren moeten er vier personen in een auto zitten, anders mag je niet van rijkswegen gebruikmaken.
 • Bitcoin, China wordt een voorloper op het gebied van de virtuele economie en betalingsverkeer. Er worden nog nieuwere varianten van de Bitcoinssoorten geïntroduceerd.
 • Koningshuizen, een dramatische scheiding in een Europees vorstenhuis.
 • Een Dracula-verzekering voor bejaarden is in aantocht…! Je krijgt daarbij korting op al je premies als je je voor bepaalde ziektes niet wilt laten behandelen na het bereiken van de AOW-leeftijd

 

Terugblik voorgaande jaren

19 november 2016 deed ik de volgende voorspelling:

In de USA zal de roep om impeachment van Trump sterk toenemen. De persoonlijkheid van president Trump vertoont wat deuken en vlekken die hem voor zijn ambt in de praktijk minder geschikt maken.

In zijn vorm van regeren komen er wat narcistische, dwangmatige en neurotische trekjes naar voren die een negatieve invloed op de wereldvrede kunnen hebben.

De omgeving legt Trump op regeringsniveau stevig aan banden. Het is de vraag of hij zijn termijn kan en zal afmaken…

Voor 2019 voorspelde ik o.a.

1. Waterstof is de energiebron van de toekomst. Toepasbaar op alle terreinen: vervoer, verwarming en krachtcentrales.

2. ‘Het milieu’ wordt het nieuwe verdienmodel van de Nederlandse Staat.

3. Nieuwbouwprojecten komen verregaand in het slop, de woningnood zal schrikbarende vormen aannemen.

Intussen weten we nu inmiddels, wat hiervan bewaarheid is geworden.

Maar laten we niet te veel mijmeren over het verleden. We richten ons op de toekomst…! In willekeurige volgorde de beelden zoals ze bij me opkwamen

 

 

De 2020 voorspellingen

NIEUWS IN 2020

 • De haven in Rotterdamse wordt mondiaal nieuws om een reden die niet prettig is, en op de Noordzee wordt een groot schip tot zinken gebracht.
 • De Nederlandse vlag zakt wegens nationale rouw tot halverwege de vlaggenmast. Breed verdriet om het verlies van een publiek geliefd persoon met blauw bloed.
 • Aanslag op een misdaadjournalist, en in zijn algemeenheid gaat de pers een zeer zware tijd tegemoet, tot zelfs kidnapping aan toe.
 • Een vliegtuig maakt een noodlanding in de Noordzee en de piloot krijgt wegens betoonde moed onderscheiding een hoge onderscheiding.
 • Wetenschappelijk onderzoek gaat aantonen dat het menselijk DNA een veel grotere bibliotheek aan informatie bevat dan eerder werd aangenomen. Er is veel meer info over de voorvaderen in de genen opgeslagen dan men voor mogelijk hield. Talenten, ervaringen, gebeurtenissen, emoties en gevoelens zijn in directe zin overerfbaar. Deze ontdekking vult de reïncarnatieleer op een nieuwe manier aan.
 • Rond Den Haag worden er ufo verschijnselen waargenomen.

 

 

NEDERLANDSE POLITIEK IN 2020

Wilders, de beveiliging van Wilders komt in de hoogste staat van paraatheid, ook in justitiekringen moet op grote schaal worden beveiligd. Officieren van justitie en rechters vluchten uit hun ambt en als ze op hun post willen blijven moeten ze maximaal worden beschermd. Er ontstaat een groot tekort aan professionele beveiligers.

Vervroegde Tweede Kamerverkiezingen, toonaangevende politici verdwijnen massaal naar het pluche van Brussel en het Verenigd Europa lonkt met hoge salarissen en aantrekkelijke vergoedingen. De heimelijke bedoeling hiervan is om de nationale politiek van landen te ontwrichten en uit te hollen.

Een Dracula-verzekering voor bejaarden is in aantocht…! Je krijgt daarbij korting op al je premies als je je voor bepaalde ziektes niet wilt laten behandelen na het bereiken van de AOW-leeftijd. Misschien gaat alleen de premie voor de uitvaartverzekering omhoog…

 

 

HET KLIMAAT IN 2020

 • Een grote groep tuinders en mensen met een volkstuin zullen zich aansluiten bij de boeren. Zelfs personen met een tuintje op hun balkon zijn solidair.
 • Er is een grootse boerenstaking in aantocht, want groenten, fruit en allerlei andere producten worden niet meer aan de grootwinkelbedrijven en de voedingsindustrie geleverd. De burgers moeten een kropje sla en kippenpoten zelf bij de boer gaan halen...
 • Waterstof zal het grote stikstofprobleem helpen oplossen. Met de opslag van waterstof in auto’s worden grote vorderingen gemaakt.
 • Het stikstofverhaal blijkt vooral een rookgordijn voor politiek wanbeleid van eerdere jaren.
 • Carpoolen wordt een wettelijke verplichting, op spitsuren moeten er vier personen in een auto zitten, anders mag je niet van rijkswegen gebruikmaken.
 • Er komt een onderzoek waaruit blijkt dat de Nederlandse Staat, met name Defensie een grotere milieuvervuiler is dan alle boeren bij elkaar, inclusief alle keuterboertjes.
 • De elektrische auto is een tussenfase, want de spaarzame mijnen voor accugrondstof zijn binnen afzienbare termijn uitgeput.

 

 

DE ECONOMIE IN 2020

Bitcoin
Grote economieën en rijke landen kiezen voor de Bitcoin...

Het virtuele geld zal steeds meer in winkels, restaurants, benzinestations en zelfs op markten… zijn opmars maken. Het betalen met contant geld gaat in de ban…

China wordt een voorloper op het gebied van de virtuele economie en betalingsverkeer. Er worden nog nieuwere varianten van de Bitcoinssoorten geïntroduceerd.

 

Economische recessie
In feite is de recessie al bezig... Niemand begrijpt precies wat er gebeurt en niemand blijkt in staat om de afglijdende schaal op talloze terreinen te voorkomen, af te remmen of te stoppen.

Schatrijke Arabische landen en China gaan hun gigabuffer aan USA-dollars op de markt dumpen.

Door de onverwachte economische ontwikkelingen gaan de beurzen in de wereld erg onrustig reageren. Pessimisten zien al een herhaling van de Krach in 1929.  

Op een aantal gebieden in de maatschappij zoals de economie, energie of voedingsindustrie zijn talloze processen een eigen leven gaan leiden, die niet meer te sturen of af te remmen zijn.

Niemand heeft er meer grip op..., het gevolg is politieke chaos. Op bestuurlijk niveau wordt zakkenvullen tot topsport verheven, pakken wat je pakken kan… en de algehele moraal is steeds verder te zoeken.

 

WERELD POLITIEK IN 2020

 • Een licht omstreden Noord Afrikaanse regeringsleider brengt Nederland een bezoek dat het nodige in de publieke opinie losmaakt.
 • Een dramatische scheiding in een Europees vorstenhuis.
 • De Brexit blijkt de slechtste beslissing van het Verenigd Koninkrijk ooit…!

 

SPORT​ IN 2020

 • Een Nederlandse coureur behaalt de internationale top, maar dat valt samen met droevig nieuws in de privésfeer.

 

Wat er in 2020 ook aan de hand zal zijn, laten we elkaar vooral liefdevol vasthouden, bemoedigen en helpen.

Vrede en alle goeds.

Oegstgeest, 9 oktober 2019
 

©Jan C. van der Heide
Hypnotherapeut, paragnost en coach

 


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat met mediums 0900 mediums bellen

Meer 2020 voorspellingen?

Bekijk de medium voorspellingen 2020 van medium sonja 

Bekijk jouw 2020 jaarhoroscoop

Lees meer over toekomst voorspellen


 

ParaVisie 2019

NIEUW BOEK JAN C. VAN DER HEIDE - 'IK WAS HIER'

Jan van der Heide beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!

Lees meer over het nieuwe boek