Wat geven de Engelen door over februari?
In deze op onze site zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven

Februari

Je merkt dat er een sterke behoefte is om je uit te drukken op welke manier dan ook. Dit kan zijn door lezingen te geven, te schrijven – artikelen, in je dagboek of een boek schrijven – of door te zingen of een andere creatieve vorm van expressie. Dit dient meerdere doelen. Een is het ontwikkelen van een beter beeld en de mogelijkheid dit goed te verwoorden van je gedachtengoed en het helpt je ook om zelfvertrouwen op te bouwen doordat je opstaat voor je ideeën en ze uit. Mensen zullen je mening waarderen zolang je authentiek bent en vanuit je hart spreekt. Woorden kunnen daarnaast ook heel helend werken, dat is nog een belangrijke reden om aan deze behoefte te voldoen.

De Engelenpoort valt op 22 februari en opent om 2:00 uur. Deze Engelenpoort sluit weer om 11:17 en kan gebruikt worden voor heling van elk soort. Aartsengel Rafaël en Aquarius Angels Faria en Michael staan dan voor je klaar. Zij horen dan graag wat je dwars zit, waar je last van hebt en wanneer je ze dit verteld hebt dan wachten ze op jouw vraag om dit op te lossen en te helen. Zorg wel dat je dan enige tijd ontspannen kunt zitten, vrij van telefoon en andere afleidingen. Na een paar keer diep in en uit te ademen en met gesloten ogen even te zitten zodat je wat meer ontspannen bent, kun je de engelen vertellen wat je aan hen wilt geven. Daarna vraag je op de heling en sta je de energie van deze liefdevolle en krachtige engelen toe om hun werk te doen in je lichaam, geest en aura. Het kan zijn dat je tintelingen, een warme golvende energie, beelden en indrukken ervaart. Dit is allemaal heel normaal. Wanneer de energie ophoudt is het goed om een glas water te drinken en de rest van de dag ook rustig aan te doen met eten en zaken als koffie, frisdrank en alcohol. Neem vooral meer water. Het kan zijn dat je in de nachten na de Engelenpoort druk droomt, want de heling zet een en ander in gang en dat wil ook in je onderbewustzijn afgehandeld worden.

Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik 

www.annelieshoornik.nl

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.