Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Chatcoach Femke geeft haar visie op bovenstaande vraag.

Er wordt heel wat over geschreven. Over de vraag wie of wat zijn we eigenlijk? Word jou de vraag gesteld, dan antwoord jij negen van de tien keer met: ‘Ik ben een vrouw, ik ben een man’. Dat klopt, dat zien we. Maar wie ben je? ‘Oké, ik ben een moeder, ik ben een vader.’ Ja klopt, maar wie ben je?

Femke_Evangeline‘Ik ben stewardess, ik ben een directeur van een groot bedrijf.’ Ja, dat is je werk, maar wie ben je? Je ontleent jouw identiteit aan wat je doet. En daar gaat het vaak mis, waardoor jij je niet verbindt met jouw echte essentie. Met alle gevolgen van dien…

Je zit in je hoofd en bent de werkelijke essentie kwijtgeraakt, wie je echt en puur bent. En dat vind ik echt heel erg zonde! Wat zou het mooi zijn als steeds meer mensen naar de werkelijke essentie gaan en zich daardoor verbinden met zichzelf, waardoor je ook weer verbinding gaat voelen met de ander! Dan gaat de wereld er toch wat mooier uitzien…!

Want het begint bij jezelf… Bij je ware zelf… Nu hoor ik je ‘denken’: ‘Hoe vind ik die dan in godsnaam?’ Ten eerste door deze vragen aan jezelf te stellen: ‘Wie of wat ben ik nu eigenlijk? Waarom doe ik de dingen die ik op dit moment doe?’ Sta daar eens bij stil…

Probeer ook eens de stilte op te zoeken in de natuur. Wij zijn allemaal onderdeel van de natuur, van het grotere geheel. Door in de natuur te zijn, kun je je weer verbinden met jezelf. De natuur is super helend.

Langzaam krijg je in de gaten dat je toch werkelijk anders bent dan dat je DENKT. Ik voel en ben ervan overtuigd dat je een mooie pure ziel bent in een mensenverpakking. En door de mensenverpakking kun je de dingen die er ZIJN ervaren. Hoe mooi is dat?

Spreekt jou dit aan? Wil je er meer over weten? Ik help je met alle liefde om te onderzoeken wie je nou werkelijk bent en dat je de verbinding weer met jezelf zult voelen!

Dit gedicht heb ik nog gemaakt hierover vanuit mijn eigen ervaring:

Je ware zelf
Bedachtzaam
Laat ik me voorzichtig gaan
Wonden uit het verleden
Heling
Langzaam kom ik bij mijn ware zelf…

Ik wens je een hele mooie dag!

Met hartengroet,
Femke

Je kunt Femke bereiken op onze chatlijn via:

(klik op de afbeelding)

femke_evangelista

Ook andere professionele consulenten zijn aanwezig op de mediumchat en je kunt natuurlijk ook met een medium bellen.