Kervel

Het rauwe blad bevat vitamine C, ijzer, caroteen en magnesium en kan derhalve worden gezien als zeer gezond. Zo kan je er thee van zetten ter bevordering van de spijsvertering en het stimuleren van de bloedsomloop. Het kan werken tegen leverklachten en chronische slijmvliesontsteking. Verse blaadjes kun je ook als warme kompres op zere gewrichten plaatsen. Als laatste kan je een aftreksel van het kruid gebruiken om de huid te reinigen, soepel te houden en rimpels tegen te gaan.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

Op het culinaire vlak wordt kervel veel gebruikt in sauzen, salades, soepen en bij kip- en visgerechten. Het komt het beste tot zijn recht als je het pas vlak voor het opdienen toevoegt.

Kortom; een kruid waar je veel kanten mee opkunt, zowel op geneeskrachtig als culinair gebied!