Soul Body Fusion verbindt je ziel met lichaam

Soul Body Fusion

is een methodiek om eigen spirituele kracht en licht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen.

Soul Body Fusion is een nieuwe revolutionaire healingtechniek. De sessie werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens de sessie word je 2 keer 10 minuten in het speciale Soul Body Fusion energieveld gezet en dat geeft wonderlijke resultaten.

De techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Zij heeft de techniek ontwikkeld in 2007 en heeft sindsdien

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

wereldwijd Soul Body Fusion leraren opgeleid bij wij mensen de Soul Body Fusion workshop kunnen volgen of persoonlijke sessies kunnen ontvangen. In 2012 is de Nederlandse vertaling verschenen van haar boek "Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer" en sindsdien wint de Soul Body Fusion techniek snel aan bekendheid en populariteit.

Omdat je na het volgen van de workshop persoonlijke sessies kunt geven aan anderen volgen momenteel veel therapeuten de workshop om deze techniek toe te voegen aan hun behandelmethoden. Ook veel spiritueel geïnteresseerde mensen weten hun weg te vinden naar de workshop om daarna sessies aan zichzelf te geven en aan vrienden en familie.

Door de Soul Body Fusion sessies versterken mensen de energetische connectie met hun ziele-energie. Een energie die optimaal is tijdens de geboorte maar daarna verzwakt. Deze versterking zorgt ervoor dat blokkades, angsten en trauma's die vaak onbewust aanwezig zijn verdwijnen of verminderen. Mensen melden na Soul Body Fusion sessies een betere gezondheid (soms zelfs opmerkelijke genezingen), een innerlijke rust op een niveau wat mensen na jaren mediteren nog niet bereikt hadden en een gevoel van blijheid en geluk waar mensen hun leven lang al naar op zoek waren.

Zelfs therapeuten met jarenlange ervaring staan verbaasd te kijken hoe snel en met hoeveel gemak mensen positief veranderen na het ervaren van een Soul Body Fusion workshop of sessie. Een nieuwetijds techniek die helemaal past bij het nieuwe tijdperk dat de mensheid nu binnentreedt.

 

Boek van Jonetta Crowley "Soul Body Fusion"
(versmelting van ziel en lichaam)

1001004011754438 Het boek geeft uitleg over het ontbrekende deel in onze persoonlijke groei - onze heelheid, en geeft inzicht in de mystieke achtergrond en de wetenschap die ons in staat stelt dit nu te doen. De lezer wordt geïnspireerd om zichzelf op een volkomen nieuwe manier te ervaren, en dat heelheid de basis is van gezondheid, rijkdom en geluk.

Uitgeverij Hajefa