YOGA als THERAPIE

 

 

Yoga therapie yin yang balans Yoga wordt door veel mensen gezien als een manier om je te ontspannen en concentreren, maar wij willen Yoga nu in de schijnwerpers zetten als Yoga als therapie vorm.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

Iedereen benadert Yoga als een sterke methodiek vanuit eigen kracht, ervaring en skills, daarom is het zo interessant om ook te lezen over hoe YOGA THERAPEUTEN omgaan met Yoga als een manier om te helen.

 

 

 

 

 

Bij Yogalogica mag iedereen zijn zoals hij is. Yoga m 1

Dat werkt therapeutisch, aangezien wij van jongs af aan afleren ons zelf te zijn en leren te doen wat de meerderheid doet.
Yoga leidt je naar jouw waarheid. Naar jouw eigen autoriteit. In mijn lessen ligt de nadruk op aandacht, waarnemen en ervaren. Door leren trouw te blijven aan wie je bent, komen de antwoorden vanzelf. Inzicht krijgen in wie je bent, brengt je bij jouw kern. Van daaruit leer je te kiezen en te handelen naar wat bij jou past. Dat geeft rust, ontspanning en gezondheid.

Angelique Damhuis , www.yogalogica.nl

 

-----

 

Waarom zou je ondersteboven gaan hangen in een hangmat? aerial yoga hangout 1

Omdat het de compressie van de wervels afhaalt, ruimte creëert en het zenuwstelsel reguleert. De Prefontal Cortex, verantwoordelijk voor het maken van beslissingen en oplossen van problemen, wordt gestimuleerd en happy hormones komen vrij.
Je laten dragen door het doek geeft ontspanning en verdiept vele yogahoudingen.
Het raakt drukpunten aan die je mobiliteit vergroten; Middels diepe massages, ben je in staat los te laten.
Dit heeft effect op de psyche; het doek geeft je een veilige uitdaging. Nieuwe dingen uitproberen bevordert een flexibele geest. En is nog leuk ook!

 

Janneke van Amelsvoort, www.aerial-yoga.nl

 

---

 

YIN YOGA bij YOGA-TOUCH te Roelofarendsveen Lokatie24

In tegenstelling tot andere vormen van yoga gaat het bij Yin Yoga om het versterken en versoepelen van het bindweefsel en gewrichten, door langer in één houding te blijven (3 tot 5 min.). Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.
Yin Yoga is een prachtige, therapeutische en meditatieve vorm van yoga, die zeer zeker ook prima te combineren is met Yang gerichte sporten zoals hardlopen, zwemmen, etc. Iedereen kan Yin Yoga doen. Ook zelfs bij orthopedische/reumatische klachten, burn-out, etc. en kan helpen blessures sneller te herstellen, stress te reduceren en je lichaam soepeler te maken.

Ylonka Kramers, www.yoga-touch.nl

 

---

 

 

iyengaryyogazeeburg Yoga: heilzaam en effectief & yogatherapieles

 

Voor mensen met klachten en ziektes heeft B.K.S. Iyengar een heilzame en effectieve yoga therapie ontwikkeld.
Deze therapie is geschikt voor de behandeling van onder andere:

spanningsklachten, houdingsklachten, hoge en lage bloeddruk, rugklachten, nekklachten,hartklachten, gewrichtsaandoeningen, zenuwaandoeningen
Yogatherapieles

In de yogatherapieles specifiek klachtgericht yogaprogramma samengesteld. Het programma is effectief als er met precisie, aandacht en regelmaat gewerkt wordt. Je krijgt dan ook individuele begeleiding bij de therapieles.

Bernadette Berkhoudt, www.iyengaryogazeeburg.nl