Agrosensi breekt door met nieuwe groeimethode

Landbouw voor en in de nieuwe tijd
9 miljard mensen voeden in 2050 is het doel. De weg erheen is nog lang en hobbelig. Vele, met name chemische bedrijven, zijn naarstig op zoek naar oplossingen binnen hun denkkader. Meer kunstmest, meer chemicaliën, meer genetisch gemodificeerde gewassen. Maar, is dit wel de juiste weg, die van de duurzaamheid en de natuur?

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

De andere weg
Het alternatief is inmiddels uitgebreid getest op velden in Nederland.

 

De middelen van de "nieuwe tijd" werken MET de natuur in plaats van TEGEN.

Het predicaat "Toegelaten en geschikt voor de biologische land- en tuinbouw" siert de etiketten van de Agrosensi testproducten. De resultaten liegen er niet om. In 2012 een meeropbrengst van 35% in de maïsteelt, met een minder gebruik van bemesting en chemicaliën. De natuurlijke zaden zijn niet genetisch gemanipuleerd, maar gewoon de zaden die de boeren al jaren gebruiken. De praktijk is er al en werkt.

Wat heeft dit voor consequenties?
Als de middelen ook voor vele andere gewassen werken, zoals soja, dan hoeven we de soja niet meer te importeren uit Zuid-Amerika, waar ze regenwouden kappen voor ons veevoer. Dit jaar wordt op diverse locaties in Nederland getest in de sojateelt, die schoorvoetend van de grond komt. De testen worden gestimuleerd door Agrifirm, een grote leverancier aan de boeren van Nederland die de verantwoordelijkheid voor mens en milieu voelt (omzet 2,3 miljard). Als de proeven dezelfde resultaten hebben als in de maïs, dan is dat een heel grote stap vooruit voor mens en milieu.

Historie
De Agrosensi middelen zijn al gedurende 7 jaar getest op diverse locaties in binnen- en buitenland. Ze zijn ontwikkeld in Nederland en worden daar ook geproduceerd. Niets chemicaliën, niet gevaarlijk, puur natuur. De middelen werken op de biotoop en de plant en stimuleren een omgeving die in balans is. Binnen deze balans voelt de plant zich goed en groeit beter. Ook het bodemleven wordt in balans gebracht en floreert in het ondersteunen van de plant in het proces van ontkieming, groei en opbrengst. Opbrengstverbetering is ook nog vrijwel altijd gekoppeld aan kwaliteitsverbetering. Laboratoriumproeven bewijzen de hogere mineralen en suikers in de plant, die hierdoor steviger is en minder landbouwgif nodig heeft om te overleven.

Alleen maar voordelen?
Tot op heden zijn in de veldproeven geen negatieve resultaten geboekt, hooguit werkt het minder. De kosten zijn dermate laag, dat de meeropbrengst dit altijd goedmaakt, zelfs bij een extreem lage prijs. Met 19.000 kilo uien extra per hectare leverde het zelfs bij een slechte marktprijs de meerkosten van het middel ruimschoots op. Het product werkt niet bij genetisch gemanipuleerd gewas, maar of dat een nadeel is valt te betwijfelen.

Voor meer informatie: www.agrosensi.nl