De engelen vertellen over juli
In deze zeer gewaardeerde engelenrubriek laat engelenexpert Annelies Hoornik iedere maand weten wat de engelen doorgeven.

In juli begin je duidelijk resultaten te zien van je werk aan je plannen, blijf er ook nu nog energie in steken. Als je nu denkt dat het verder wel goed komt, dan loopt alles met een sisser af in plaats van volledig werkelijkheid te worden. Dat zou jammer zijn van alle energie die je hierin gestoken hebt. Wanneer je nu doorzet en actie blijft ondernemen op de zaken waar dat nog nodig is dan zal alles binnen een korte tijd op zijn plek vallen en pluk je de vruchten van je inzet. Daarna is het tijd om echt even te ontspannen en te waarderen wat je bereikt hebt. Nu kun je volop van de zomer genieten en alles even loslaten. Dit zijn weken om sociaal te zijn en met vrienden en familie leuke dingen te ondernemen. Het is nu natuurlijk ook de periode voor vakantie en energetisch is het nu ook de juiste tijd om dat te doen.

Deze maand heeft geen specifieke Engelenpoort, wel de kans om de hele maand gebruik van extra hulp van je beschermengelen en aartsengel Jofiël te maken. Ze laten je weten dat ze bij je zijn om je te helpen het mooie in het leven, jezelf en anderen te zien en dat ze vooral ook graag willen dat je plezier maakt. Mocht je daar moeite mee hebben omdat je zo druk bent geweest dat het lijkt alsof je niet meer weet wat plezier is, dan is het deze maand elke dag een goed moment om je beschermengelen te vragen leuke dingen op je pad te brengen zodat je meer plezier hebt.

Wat zeggen de engelen over 2017 en de vorige maanden? Lees het in onze engelenkaarten gids.

Annelies Hoornik - www.annelieshoornik.nl

Wil jij in contact komen met engelen? Neem contact op met een van onze consulenten op de medium chat. Je kunt natuurlijk ook nog steeds met een medium bellen.

annelies_hoornik