Leef je mooiste leven ooit richt je op de liefde

Leef je mooiste leven ooit. Richt je op de liefde

Annemarie Sips worstelt met het schrijven van een roman. Maar haar strijd is niet voor niets. Want tijdens het proces ontdekt ze niet alleen dat ze wel degelijk een roman kan schrijven, maar openbaart zich ook de helende, voedende kracht van de liefde. De liefde die zij inmiddels ziet als katalysator van het mondiale omwentelingsproces van lijden naar leiden.

Na 34 jaar vooruitschuiven vond het universum mijn excuses welletjes. Het stuurde iemand op mij af die vroeg of ik samen met hem een roman wilde schrijven. Het zou een mengsel van Vijftig Tinten Grijs en inspecteur de Cock gaan worden. Met rode oortjes zei ik ‘ja’. Niettegenstaande mijn dyslexie en onzekerheid, ging ik een poging wagen. Langzaam begon ik aan de eerste bladzijdes. Ondanks het feit dat de hoofdpersoon zich inschreef op een datingsite voor getrouwden, merkte ik al snel dat wat ik schreef niet erotisch getint was. Toch zette ik door en beetje bij beetje brak ik door mijn weerstand en angsten heen.

Een innerlijke kracht nam bezit van me en ik was niet meer te stoppen. Het spirituele verhaal ontstond terwijl ik schreef. Die eeuwige twijfel maakte plaats voor hoop. Ineens was het eerste hoofdstuk af. En als je één hoofdstuk kunt schrijven, dan lukt een tweede ook. Ik voelde het vertrouwen groeien en begon meer en meer te geloven dat het écht goed zou komen. Ik heb mezelf altijd wijsgemaakt dat een roman schrijven voor mij onmogelijk was. Nu bleek niets minder waar! In het boek moest liefde de verbindende factor zijn. Ik wilde het nieuwe leefsysteem dat overal op aarde aan het indalen is, als boodschap integreren. Het oude, collectieve systeem werkt namelijk bij niemand meer. Je ziet dat de mensen zoekende zijn in wat te doen en hoe te leven. Het is een tijd van chaos en angst en 2017 is nog maar net begonnen… 

Benieuwd naar jouw spiritueel verhaal? Bel dan met een helderziende van astrolijn ParaVisie

100% VERANTWOORDING

Het gehele collectieve systeem maakt een grandioze omwenteling. De meeste mensen zoeken ondertussen naar harmonie, rust en vrede. Door de collectieve angst die sterk vergroot wordt, vindt de mens steeds meer hoop en vertrouwen en delen mensen almaar meer kennis over liefde. Het besef dat niemand jou meer pijn kan doen dan je eigen gedachten, dringt door. Als je blijft denken aan wat anderen jou aandoen... Als jij je niet geliefd voelt en jezelf buitensluit... Wanneer je jezelf tekort doet door je leven te richten op anderen... Dan zet je jezelf in een gevangenis van gedachten! Je lijkt geketend in een crazy wereld! We stappen een nieuwe manier van leven in.

Het is nog even wennen dat je 100% verantwoording neemt voor je eigen leven, voor je eigen denken en levensgeluk. Je ziel is van nature liefde. Wij kunnen liefdesstofjes delen door de intentie van pure liefde, vaak verspreidt door een glimlach, groet of een aanraking. Vanuit zielskracht verandert je kijk op het leven. Je leven gaat van tekort naar overvloed. Je arme gedachten zullen je echt geen rijker leven bezorgen. Het nieuwe systeem bevat het vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken met jouw creatiekracht. Je maakt met rijke gedachten je magnetische veld om je heen ontvankelijk voor rijkere frequenties. Start met jouw ruimte innemen in dit leven. Bedenk: er is voor iedereen plaats! Blijf staan, hoe hard het ook om je heen gaat stormen. Blijf in je kern van liefde. Dan zal er niets gebeuren wat jou kan raken.

GA OP ZIELSKRACHT VERDER

Als je in liefde blijft, jezelf niet hoeft te bewijzen, eerlijk naar je gedachten kijkt en je niet meer richt op jouw pijnplekken, dan ben je minder raakbaar in emoties. Het lukt niet altijd, maar soms maak je een sprongetje van geluk als je in de storm van emoties bent blijven staan en je verankerd bent in liefde. Niemand, maar dan ook niemand, bepaalt jouw weg. Jij voelt wat je voelt en dat is jouw kompas. Jij kiest zelf jouw richting en jouw goedkeuring telt. Eenieder is verantwoordelijk voor hoe hij/zij voelt, handelt en denkt. Besef dat het collectieve denken de frequentie van de buitenwereld bepaalt. Niet meer lijden, maar leiden. Als er toch iemand in je nabijheid chronisch woedend en gemeen in woorden is, blijf vriendelijk en zacht. Iedereen is onderweg en leert de liefde op een eigen manier kennen.

Richt je op je passie. Doe wat jij graag doet en dans met het leven. Dans in het ritme naar je mooiste dromen en houd jouw gedachten zo puur mogelijk. Leef je mooiste leven ooit. Je kunt pas voluit leven als het er niet meer toe doet wat anderen over je denken en je je niet meer mee laat slepen in andermans emoties, drama’s of frustraties. Afgelopen jaren heb ik geleerd om te blijven staan als het stormt om me heen. Liefde heelt. Er is maar één waar verhaal over jou, en dat is wat je ziel voelt. Draai het om en trek je buitenwereld niet meer naar binnen toe, maar straal je prachtige binnenwereld naar buiten. En dan wordt het leven pas écht leuk. In mijn inmiddels afgeronde en verschenen roman Zielskracht beleef je de kracht om je ziel te voeden in liefde. De boodschap? Ga op zielskracht verder, laat je ziel zingen van geluk en deel de liefde. Zo maken we de wereld leefbaarder, liefdevoller en mooier. 

 

Verder op ParaVisie

  • Wil jij in contact komen met een spirituele coach? Chat met online paragnosten of bel met een van de mediums op de paralijn.  
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen