De paranormale voorspellingen 2019 - ParaVisie

 

De voorspellingen voor 2023 zijn uit!

Bekijk ze hier: voorspellingen 2023

 

 

 

De paranormale voorspellingen 2019

Elk jaar publiceert ParaVisie de gratis toekomstvoorspellingen van paragnosten en helderzienden. In dit artikel laat ParaVisie paragnost Henny haar licht schijnen over de Nederlandse en wereldwijde politiek in 2019. 

Samenvatting van de voorspellingen 2019

  • Nederlandse politiek: het kabinat gaat vallen en nieuwe verkiezingen zullen worden uitgeschreven!
  • Nederlandse politiek: In het nieuwe kabinet zullen de FVD en PVV  samen met 1 kleine partij [ 50+? ] een nieuw kabinet vormen.
  • Koningshuis: Prins Bernhard krijgt problemen met zijn race-baan in zandvoort.
  • VS: Trump gaat een akkoord met Iran en Noord-Korea sluiten.
  • Het Vaticaan: Ik zie de gezondheid van de paus ook flink achteruit gaan mede door alle problemen. Hij zal misschien dit jaar of anders vlak erna komen te overlijden.
  • Frankrijk: Marie le Pen krijgt steeds meer voor het zeggen en een kabinetscrisis is niet meer te voorkomen.
  • Buitenaardsleven: Er komen steeds meer bewijzen van buitenaardsen wezens naar buiten die men niet langer kan negeren.
  • Het weer in 2019: We krijgen wisselvallig winterweer maar wel met strenge vorstperiodes die kouder voelen dan normaal.

NEDERLANDSE POLITIEK

In 2019 zal niet alleen voor de provinciale staten worden gekozen.
Het kabinat gaat vallen en nieuwe verkiezingen zullen worden uitgeschreven!

De val, gebeurd heel onverwachts en snel door een domme opmerking met grote gevolgen van een minister waarschijnlijk van de VVD. Het verdrag in Afrika in Marrakesh zal een aanleiding kunnen zijn van de val van het kabinet. 

Resultaten nieuwe verkiezingen
In de nieuwe verkiezingen gaat FVD gaat heel hoog komen, net als de PVV. Bekijk de huidige peilingen.

Waarschijnlijk komen de FVD en PVV met zeer veel stemmen als winnaars uit de bus in de nieuwe verkiezingen. Samenwerking met linkse politiek zal in een nieuw kabinet worden uitgesloten. Men blijft deze 2 partijen (FVD en PVV) demoniseren maar het zal averechts uitwerken. (Zoals ik eerder had gemeld bij vorige voorspellingen)
 
In het nieuwe kabinet zullen de FVD en PVV  samen met 1 kleine partij [ 50+? ] een nieuw kabinet vormen.

De nieuwe regering zal de pensioenleeftijd terugdraaien en daarmee na de formatie hoog blijven staan in de peilingen.
Baudet zal zijn doelstellingen zo veel mogelijk doorzetten, maar niet zonder veel strijd met de oppositie natuurlijk. Hij zal uiteindelijk toch veel voor elkaar krijgen.

Andere partijen
De partij DENK stijgt ook maar krijgt met problemen te maken in de eigen partij. Mede ook door uitspraken die niet goed vallen bij de andere partijen en in het hele land stof doet opwaaien.

Linkse partijen zakken nog verder in elkaar.

 


KONINGSHUIS

Prinses beatrix gaat /moet het rustiger aan doen.
Prins Bernhard krijgt problemen met zijn race-baan in zandvoort.
In de koninklijke familie zullen meerdere problemen naar buiten komen ivm gezondheidsproblemen en/of ziektes logisch met de ouder wordende familieleden natuurlijk. Echter men kan er niet onder uit dat het naar buiten komt via de media
Er is een lek ontstaan in de media en er komt meer naar buiten dan men wil en dan pas geeft men openheid van zaken betreft dit onderwerp.
Er komen meer onderwerpen naar voren die helemaal niet hadden gemogen over familiegeheimen e.d.
dat zal veel stof doen opwaaien.

 


 

ECONOMIE

De armoede heeft men niet onder controle en voedselbanken dreigen te kort te krijgen voor zoveel mensen
Steeds meer mensen vallen uit de arbeidsmarkt mede door de immigratie invloeden van alle kanten, ook van uit Oost-Europa!
Ook de ongelijkheid van de autochtonen bevolking en de immigranten komt steeds meer naar buiten
het is erger dan men nu op dit moment weet.
Betreft de woningnood zal het nieuwe kabinet drastische besluiten nemen door veel bouwprojecten te starten en ook leegstaande kantoren gaan opeisen om te verbouwen, wat al is begonnen maar te weinig gebeurt.

 


 

AMERIKA

Trump gaat een akkoord met Iran en Noord-Korea sluiten. Ondanks veel tegenstand van de democraten zal trump toch veel doorzetten en krijgen ze hem niet klein. Donald trump is een zakenman die de democraten en republikeinen maar moeilijk in de hand kunnen houden. 

Bij de democraten proberen ze hem met nog meer valse beschuldigen omver te gooien maar ook nu zonder resultaat. Trump zal met bewijzen komen waar men totaal niet op rekende. Deze bewijzen zullen als een schok door de wereld gaan.

Ook met China komt hij weer in aanvaring. Deze aanvaring is echter een show om zijn macht te illusteren. Uit deze aanvaring komt uiteindelijk een nieuwe deal met China naar voren. 

Bij het klimaat- akkoord zal hij opnieuw om de tafel gaan zitten met andere landen dan tot nu toe, waarschijnlijk ook china [deel van de nieuwe deal?]

Met Hillary Clinton komt hij in een groot conflict en hij zal met de FBI en CIA een compromis gesloten omtrent het Rusland onderzoek. 
De president komt namelijk zelf met tegenbewijzen. 
De wereld zal dan ontdaan zijn ivm deze zaken en tegenbewijzen.

 


 

MIDDEN-OOSTEN

SAOEDI-ARBIE
De moslimbroederschap en andere islamistische groeperingen komen nog een keer sterk naar voren.
Ze zullen echter worden teruggefloten door alle demonstraties wereldwijd omdat er een executie voorbereid wordt van een hoog buitenlandse persoon.

De koning van de Arabische Emiraten en andere hoge leiders in omliggende landen in het midden-oosten zullen moeten luisteren 
naar de reacties. wereldwijd willen ze zo aan de macht blijven.
Men praat en dreigt zelfs over andere energiebronnen om te gaan gebruiken  ipv olie handel en dat is een serieuze financieel issue te noemen .

JEMEN
De VN komt met een humanitaire hulpplan maar het is zo ernstig dat men het niet durft te vertellen en de boel verdoezelen wil,
echter dat lukt maar ten delen. De hele wereld komt met kritiek en de VN moet reorganiseren en diplomaten ontslaan.

IRAN
Er zal een nieuwe leider komen die humaner zal zijn en de mensen meer ruimte wil geven door invloed v.d sancties.
Dit is het resultaat van een oude leider die komt te overlijden. De nieuwe leider wil proberen het land te re-organiseren met een ander beleid dan zijn voorganger. 

Voordat deze leider komt zie ik eerst wel een grote opstand van de bevolking omdat het huidige regime een nieuwe wet wil invoeren die het leven nog zwaarder zal maken dan het al was. Het volk zal dat niet pikken en het volk komt in opstand.

ISRAEL
Het conflict met de Palestijnen loopt zodanig uit de hand dat Trump Israel op het matje roept. Door reacties uit de hele wereld en zware internationale druk zal een halt worden toegeroepen aan het bombarderen van de burgers in de Gazastrook.

 

Wat gaat 2019 jou brengen in de liefde of werk?

Introductie aanbieding: chat of bel 11 min. gratis

 

Claim de aanbieding

 

Bekijk de online spirituele coaches op de medium chat

Of wil je liever een 0900 medium bellen

 


AZIE

JAPAN
Ik zie een hooggeplaatst persoon die zal overlijden, waarschijnlijk de oude keizer en heel het land zal in rouw verkeren. Ik denk eerst een korte ziekbed met weinig vooruitzicht [hersenbloeding?]

tsunamie
Rond de omgeving van Japan komen meerdere stormen met tsunamies dreiging.

INDONESIE
De extremisten komen steeds meer aan de macht en de regels voor moslims worden aangescherpt. De -IS-  en andere groepen pakken meer macht op de kleinere eilanden en breiden zo verder uit.

Ook in indonesie komt een machtswisseling met een gematigde man die met gejuig wordt ontvangen. Hoe lang hij het hoofd kan bieden aan de extremisten is moeilijk te zeggen, maar het zal zeker een politieke machtstrijd worden.  In het begin in stilte maar later komt er veel naar buiten over deze kwestie. Met als gevolg dat de huidige leider met hardere hand gaat regeren.

PAKISTAN
Dit land komt steeds verder in de problemen door extremisten en de stoppen slaan door.
De regering krijgt veel problemen door druk van buiten Pakistan.
India wil zich er mee bemoeien door veel grensverschillen, daardoor meer escalaties  en diverse aanslagen

CHINA & TAIWAN
Er zal een conflict ontstaan en er komt een stevige aanvaring tussen beide landen. De boel komt even op scherp te staan maar het lconflict oopt met een sisser af omdat er veel economische belangen spelen staan in deze regio.

 


 

EUROPA

VATICAAN
Meer nieuwe kerkelijke schandalen zullen wereldwijd naar voren komen. Deze schandalen zullen het Vaticaan nog meer schaden. 
De streng katholieke landen zullen en-masse afhaken en het aantal gelovigen fors doen laten slinken.

Ik zie de gezondheid van de paus ook flink achteruit gaan mede door alle problemen. Hij zal misschien dit jaar of anders vlak erna komen te overlijden.
De opvolging van de paus zal heel lang gaan duren mede door alle schandalen die dan nog feller naar buiten komen. De nieuwe schandalen zullen erg veel invloed hebben op de verkiezing van de nieuwe paus, mits er tenminste nog een nieuwe komt!

DUITSLAND
De bevolking komt steeds meer in opstand tegen alle immigranten en de situatie zal gaan escaleren. Het zal beginnen met vele grote demonstraties, het is al begonnen eigenlijk maar de protesten zullen toenomen. 
Na aanvallen door geweld van de immigranten rond berlijn en/of koln en hamburg zal Nederland bij de protesten aansluiten.

Ik zie ook een treinbotsing vlakbij Nederlandse grens of op de grens van Duitsland. Er zullen ook veel problemen komen door ijzel en sneeuw rond de skivakantie richting oostenrijk

Na het aftreden van Merkel komt een harde strijd op rechts. De rechtse partijen zullen heel hoog eindigen in de verkiezingen en worden misschien wel de grootste. Het zal er om spannen; misschien zelfs een hertelling?

ITALIE
Dit land zal de strijd met de regels van de Europese Unie niet opgeven. De Italiaanse regering gaat gewoon door en zal dreigen met uitstappen. Beide kanten zullen water bij de wijn doen. Dit strijd koelt hiermee even af, maar zal later weer oplaaien. 

FRANKRIJK
President Macron heeft het zwaar te verduren met alle strijd. Door de immigranten ontstaat er bijna een burgeroorlog.
Het leger zal meerdere keen worden ingezet en een soort van staat van beleg invoeren.

Macron kan het door de ongeregeldheden even volhouden, maar moet het uiteindelijk opgeven. Marie le Pen krijgt steeds meer voor het zeggen en een kabinetscrisis is niet meer te voorkomen. Er komen nieuwe verkiezingen. De rechtse partijen zullen winnen.

SPANJE
De strijd ivm separatie van de Catalaanse provincie is nog niet afgelopen en er gaan meerdere provincies volgen. De Spaanse oud-koning Juan Carlos zal worden opgenomen in ziekenhuis en er komen geen positieve berichten.

MONACO
De huwelijk van prins Albert en Charlene komt in een steeds moeilijker fase en ze gaan meer hun eigen weg. Ze gaan apart leven
wellicht in een apart huis/paleis. Alleen officiele zaken doen ze nog samen

 


 

 

TURKIJE

Erdogan heeft heel veel macht over Europa en zal dit steeds meer uitbuiten. Zijn lange arm zit zoals bekend door heel West-Europa.
De regeringen gaan in 2019 pas beseffen dat het meer is dan men dacht en zullen proberen Erdogan zijn macht af te zwakken. Laatste nieuws Erdogan.

In zijn eigen land zal de Turkse president steeds verder de macht naar zich toetrekken. Hij zal opbouwen aan de structuur van zijn land om te laten zien hoe goed hij is voor zijn onderdanen. Helaas is ook hij maar een mens en zal hij op zijn gezondheid moeten letten.
Ik denk dat hij een flinke klap op dit gebied zal krijgen en hem terug zal zetten in zijn kracht/gezag.
Hij heeft niet het eeuwige leven, al ziet hij dat zelf niet op dit moment.

 


 

RUSLAND

Putin zal met president Trump meerdere keren om de tafel gaan zitten.  De twee zijn aan elkaar gewaagd en komen tot een betere samenwerking met hulp van bemiddeling van andere landen. 

Er komen wel meerdere spanningen met Oekraine maar dat is een creatie door de NAVO staten.  
De Russische president bemoeit zich met Syrie en heeft invloed op Assad en de hele regio. Lees meer over de samenwerking tussen Syrie en Rusland.
Samen met Trump zorgt hij dat de oorlog in Jemen stopt en een hulporganisatie op gang komen.

 


 

NIGERIA

Dit land kan de moslim-kant moeilijk onder controle krijgen en de Islamitische kant breidt zich uit.
Er komen weer een aantal meisjes terug, zwaar getraumatiseerd, maar er wordt een ander groep meisjes ontvoerd.

Met een olie-pijplijn van waarschijnlijk Shell komen er veel berichten naar buiten ivm nieuwe verontreinigde grond.
Een Europees bedrijf wordt erbij gehaald om te reinigen maar zij zullen hoge eisen stellen vanwege het gevaar met de extremisten aldaar.

 


 

WERELDNIEUWS

Er komen steeds meer bewijzen van buitenaardsen wezens naar buiten die men niet langer kan negeren. Het bericht zal mensen in shock zullen brengen.
De invloed van deze wenzens op ons leven en zal wereldwijd het gesprek van de dag worden.

Een belangrijke technische uitvinding dat veel verandering zal brengen en baanbrekend zal zijn, waarschijnlijk uit Europa
Het is met meerdere landen samen gemaakt en uitgevonden.

Er komt een vermissingszaak die heel Nederland in zijn greep houdt, in de media op alle kanalen vaak in het nieuws 
zelfs wereldnieuws en zijn er waarschijnlijk ook extremisten bij betrokken. Het zal lang duren voordat men er in slaagt het op te lossen.

 


 

HET WEER

We krijgen wisselvallig winterweer maar wel met strenge vorstperiodes die kouder voelen dan normaal
zoals in 2018 voorspeld valt de winter vroeg in. Kans op sneeuw rond kerst is daarom groot.

In Oostenrijk en Zwitserland zijn veel meldingen van insneeuwen en lawines met helaas doden tot gevolg.
Ik zie een zware botsing door ijzel en mist rond ned.-belg.grens met veel  schade en gewonden.
Ook in limburg zullen er rond Maastricht -Roermond- lijn meerdere zware botsingen gebeuren.

Bij Amsterdam en omgeving veel filevorming, meer dan anders door zeer veel en vaak mistig weer 
weer eens een nog niet eerder voorgekomen punt.

 


 


yelts

Auteur: Medium & Paragnost Henny Stoops

Ben helderziend, wetend, sprekend, voelend en Sjamaan. Beantwoord vragen over liefde, relatie's, financieel etc. Contact met de geestenwereld die mij aanwijzingen geven. 

Rond mijn 40ste ben ik gaan ontdekken dat ik helderziende gaven heb. Gaandeweg heb ik deze verkend via cursussen zoals Tarot- Esoterie en Kabbala, Astrologie en Hypnotherapie. Bekijk mijn profiel of bekijk mijn website voor meer artikelen en informatie.


Meer 2019 voorspellingen?

Bekijk jouw 2019 jaarhoroscoop

Bekijk de 2019 voorspellingen van medium Sonja Dover

Lees meer over toekomst voorspellen

 

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat met mediums 0900 mediums bellen