Toekomstvoorspellingen 2019 medium Sonja Dover

 

De voorspellingen voor 2023 zijn uit!

Bekijk ze hier: voorspellingen 2023

 

 

 

De toekomstvoorspellingen 2019 door medium Sonja Dover

Katwijk,  11-11-2018.
Geschouwd door Medium Sonja Dover.

Elk jaar publiceert medium Sonja Dover haar toekomstvoorspellingen voor het nieuwe jaar. Ze zet haar gave in bij het voorspellen van de nationale en internationale politieke ontwikkelingen, de toekomst van BN'er, het koningshuis, sportresultaten en het weer in 2019. 

Samenvatting van de voorspellingen 2019

2019 is opnieuw weer een jaar met veel beweging onder de mensen, in bedrijven en de economie. Wat in 2018 is gestart gaat door in 2019.

Al met al ziet 2019 er opnieuw weer rommelig uit met veel opstandige momenten onder de burgers, soms positief maar veelal negatief. Op wereld nivo zullen we opnieuw met elkaar weer een flinke dip gaan ervaren. Een roerig jaar dus. En zo zal ik opnieuw weer kijken en horen wat er zo voorspeld wordt voor 2019 en daarna, want voorspellen op precieze datum is niet gemakkelijk toch doe ik een poging.


 

NEDERLANDSE POLITIEK

Premier Mark Rutte zal ons verrassen, hij kondigt aan zich niet meer herkiesbaar te stellen als premier, maakt wel zijn ambtstermijn af. Meerdere VVD’ers die zich niet meer herkiesbaar stellen in deze politieke partij is opvallend.
PvdA rommelt intern maar ontwikkelt zich wel de goede kant op.
D66 verliest veel van zijn zetels.

 


 

BUITENLANDSE POLITIEK

De ontwikkelingen in Duitsland zien er niet rooskleurig uit. De politiek ontwikkelt zich daar naar radicaal rechts & anti getinte medemens.
In Frankrijk ontwikkelt zich de rechtse politiek zich snel rond.
Rusland “koude gebieden” politiek gezien zal men daar strategische doelen neer zetten om het politiek beleid wat soepeler naar de burgers toe te laten verlopen.

 

 

De Brexit

Noorwegen + Zweden overwegen om uit de EU te stappen n.a.v. het Brexit gedoe.
Italië en Spanje overwegen ook om uit de EU te stappen om zelf meer recht te kunnen hanteren m.b.t. handel.
Groot Brittannië; De Brexit keuze die gemaakt is is onomkeerbaar.
De keuze open of dichte grenzen Schotland en Ierland is nog niet beklonken m.b.t. de Brexit. Toch voorzie ik dat ik 2019 Schotland en Ierland in Europa kun eigen wetten & rechten zullen realiseren m.b.t. handel. Groot Brittannië is daar niet blij mee uit angst voor los komen/scheiding  van elkaar.
 

 

China, hoe die zijn invloed wil inzetten binnen  Europa, (denk aan beleggingen, bestaande bedrijven binnen  Europa)  om zo ook het geld stelsel, de economie en de politiek mee te kunnen bepalen en ervan te kunnen profiteren.
Als je kijkt hoe de V.S. hun handel binnen hun grenzen willen behouden, politiek gezien is dat voor de V.S. een goede zet, maar mede daardoor stevenen ze af op verwijdering van de overige wereld landen.

President Donald Trump moet zich inbinden. Ook zie ik in zijn privé leven een scheiding van tafel en bed.
Er worden opnieuw weer flinke politieke flaters gemaakt door deze President.

Suriname; bereikt aardig zijn vandalistische – drugs – bendes – diepte punt.
Pas wanneer Desi Bouterse uit het zicht is verdwenen (binnen 5 jaar), kan Suriname opkrabbelen. Overigens naast de politie acties neemt ook de bevolking het heft in eigen hand.
Positief is dat er nieuwe bedrijven in Suriname de kop op steken, de economie in Suriname zal en is  zich aan het ontwikkelen.
Suriname (ex -Nederlands Guyana) & Engels Guyana willen samen scheepsvaart handel gaan bedrijven. Bauxiet en Hout worden weer opnieuw een sterke handels productie.

 


 

 

 

BN'ERS

Ronnie Tober, we gaan dit jaar iets speciaals van hem horen. Patty Bard, blijft gezellig in Nederland wonen, maar ook op het eiland Ibiza. Ze ondersteunt mensen met haar heldere wijsheid. Ook krijgt zij twee nieuwe TV programma`s, zal op Ibiza iets speciaals doen, en haar man Twan zal meer internationaal gaan werken. (2  grote opdrachten)
Patricia Paay; Het wordt wel erg bont voor haar gemaakt, maar ze kan het aan. Buitenland blijft trekken voor haar en haar man. Krijgt een speciaal programma in Nederland en/of daarbuiten. Ze wordt oma.
Hubert Tan; krijgt opnieuw een spraakmakende show later op de avond. Het lukt hem allemaal.
Paul de Leeuw; start opnieuw theater voorstellingen door het land.
De 3 J`s uit Volendam & de andere zangers Jantje Smit, Nick en Simon, dus de Volendamse mannen, creëren een speciale show (goede doel) en trekken daarmee door Nederland, Duitsland en Engeland.
Linda de Mol; legt zich meer en meer toe op haar Internet TV waarin entertainment van jonge startende artiesten een opvallende rol krijgen.
Lady`s of Soul; Overwegen serieus om in het buitenland voet aan de grond te krijgen.
De Radio DJ`s; willen meer en meer een eigen show neer zetten met live - optredens van bekende, nog niet zo bekende oudere & jongere zangers/zangeressen.
Sylvie Meis; krijgt het druk in Duitsland. Voorlopig geen nieuwe liefdes ontwikkelingen.
Albert Verlinden; komt opnieuw in de TV - wereld terug. Zijn musical - entertainment bureau ontwikkelt zich goed.  Geluk in de liefde is weer volledig bij hem terug.

 

Dre Hazes; We kunnen grote shows van hem verwachten. Het anders wonen met zijn gezin doet het hele gezin goed. Eindelijk rust in de familie Hazes met zuster en zijn moeder.
Rafael van der Vaart; Eindelijk kiest Rafael voor de training – coaches.
Yolanthe; ambieert een TV (zichtbaarheid) carrière, wat haar heel goed af gaat. Als ook een filmrol wordt haar opnieuw aangeboden, haar rol zal goed aanslaan in Amerika.
Haar man Wesley zal het voetballen ook los gaan laten, het is genoeg geweest.

 

 


 

KONINGSHUIZEN

Nederland; Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn volop bezig met de verhuizing dit jaar, om het allemaal rond en af te krijgen.
De moeder van Koningin Maxima komt naast (of heel dichtbij) in hun nieuwe onderkomen te wonen.
 Prinses Beatrix en de moeder van Koningin Maxima kunnen het goed samen vinden. Als oma`s van de 3 kleinkinderen hebben beiden een brede en ruime kijk op wat deze jeugd boeiend vindt, waardoor zij als hun Oma`s goed mee kunnen doen.
Onze Koning Willem Alexander zal steeds meer en meer zijn visie laten horen. Koningin Maxima zet zich volledig in voor haar taken en toch doet zij een stapje terug.
De oudste dochter Amalia vertrekt in het voorjaar naar het buitenland voor 1 jaar.
De middelste prinses Alexia ontwikkelt zich meer en meer naar natuur en muziek.
De jongste prinses Ariana en de middelste prinses Alexia zijn verwoede paarden fans.
Prinses Amalia zal in de toekomst polo gaan spelen.

 

 

Engeland; Prins Harrie en Groothertogin Meghan zullen in het voorjaar (april) hun eerste dochtertje ter wereld brengen. Toch zie ik bij Prins William en Groothertogin Kate…….een vierde kindje nog komen.
Ook zie je dat Koningin Elizabeth steeds meer taken doorschuift naar Prins Charles en Hertogin Camilla als goede waarnemers voor haar. Overigens is Camilla niet zo goed ter been meer.
Daarnaast zie je ook steeds vaker dat beide prinsen William en Harrie, hun visies laten horen m.b.t. normen en waarden.
Noorwegen; Er komt opnieuw een boek uit van prinses Mette- Marit, waar haar man Prins Haakon volledig achter staat.
Zweden; Koning Gustaaf maakt belangrijke nieuwe afspraken met zijn dochter Kroon Prinses Victoria over haar troonopvolging.
Spanje;  Koningin  Letizia promoot steeds meer kleinschalige projecten en zet hen in de picture als ook het belang van deze projecten.
Monaco; De strenge oude regels van het paleis Monaco, waar de twee zusters van Prins Albert in zijn opgegroeid, worden aardig doorbroken. Mede door het huwelijk met Prinses Charlene en Prins Albert en hun tweeling, is het contact tussen de twee zusters langzaam aan het verbeteren waardoor de sfeer in het paleis ontspannender raakt.
Er is nog een buitenechtelijke dochter van Prins Albert, deze komt steeds meer in de picture.

 

Song Festival; Nederland komt in 2019 niet zo ver.

 


 

 

HET WEER

Kerst 2018 zal een witte wereld laten zien, eigenlijk wel al koud.
Nieuwjaar is niet droog.
Begin januari 2019 korte winterse buien.
Half januari flinke kou front. Vanaf begin februari opnieuw flinke kou front, sneeuwbuien, veel kou, veel bevriezingen.
Laat voorjaar, redelijk droog. Midden voorjaar, redelijk warm. Eind voorjaar, veel wateroverlast.
Zomer, opnieuw weer veel droogte. Eind zomer, veel warme dagen doorlopend naar begin voorjaar. Begin midden najaar, ook weer veel wateroverlast. Al met al verschuift `t weerbeeld zich steeds verder door, onze jaargetijden schuiven zeker  een maand door.

 


 

 

MILLIEU EN NEDERLAND

Een aantal Nederlandse groentes zullen niet meer direct op de grond in Nederland geteeld kunnen worden maar wel in broeikassen.
De dieren die veelal buiten konden lopen kunnen zich niet meer handhaven vanwege wissellende weersomstandigheden.
Veel landbouwproducten stoppen.
De boeren moeten zich opnieuw heroriënteren wat er nog te (ver)bouwen valt op het land.
Nogal wat boerenbedrijven zullen verdwijnen.
Daarvoor in de plaats zal er meer kasbouw komen opgewekt door zonnen energie. (Elektra) wordt door waterverdampers vervangen.
Biologische teelt wordt op de grond maar ook hoog in bakken verder ontwikkeld en geteeld.
We zijn er aan toe om meer en meer eerlijke producten te eten. De boeren zijn zich meer en meer bewust van andere vormen van biologische teelt, hoe dit om te zetten in hun huidige boerderijen.
Winkeliers (centra`s) stappen massaal over op biologische producten waar nog een centje meer voor betaald moet worden. Groente en fruit uit Nederland en ook Engeland wordt weer meer op de kaart gezet.

 



MILLIEU EN BUITENLAND

In Europa is men zich er wel bewust van hoe er gerommeld wordt wat het milieu aangaat.
Finland, Denemarken en Zweden zijn daar al goed in ontwikkeld en passen het beter aan maar zoals de Oost bloklanden (Polen, Rusland) lopen ver achter.
Frankrijk en Duitsland doen hun best.
Luxemburg en België niet zo, net zoals Spanje en Portugal.
Engeland wil wel maar weet nog niet hoe.
Canada komt met een ontwikkeling wat de natuur ten goede zal komen en waar chemische fabrieken tot stilstand zal dwingen/brengen.
Het bewust zijn van hoe het milieu zich ontwikkeld in Europa is positief te noemen. Het is onder de aandacht gebracht en de EU wil en legt al sancties op. Maar traag gaat het wel.
Als je kijkt naar de scheepvaart dan zie je dat ook de schepen het water vervuilen. Ook daar komen nieuwe wetten voor. De grote zeeën hebben `t moeilijk; vis sterfte, waterplanten sterven af, uitstoot CO2 is te heftig.
De grote bedrijven in de wereld willen nog niet investeren in verandering, omdat het te veel geld kost.
Shell echter geeft een redelijk goed voorbeeld. Akzo mondjesmaat. En Amerika sluit nog te veel zijn ogen.
De Aziatische landen hobbelen er achteraan.
Massaal verbod op plastic verpakkingen en weggooi - goederen zal een einde betekenen van deze overlast.

 


 

 

SPORT

Verledenjaar voorspelde ik 20 a 24 medailles, het zijn er dus 20 geworden.
De Nederlandse Oranje Vrouwenvoetbalsters worden Kampioen.
Tennisster Kiki Bertens blijft op de wereldranglijst  8ste a 9de hangen.
Wielrenner Tom Dumoulin wordt 2de.
Max Verstappen zal velen malen  1ste auto coureur zijn en wint meerdere eerste plaatsen.
Darter Michael van Gerwen maakt goede kansen,  toch wordt hij geen kampioen.
De schaatsers zullen zeker zo`n 10 a 14 medailles mee naar Nederland nemen.

 


 

En zo komen we aan het eind van de voorspellingen over het jaar 2019.
Beste mensen heb het goed dit jaar, wees alert en behulpzaam naar je directe omgeving.
Help waar nodig is en een inspirerend jaar 2019 toegewenst.

 


yelts

Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier

Ik werk al sinds de jaren 80-tig zelfstandig als medium, adviseur en voor mens & dier & bedrijf.  Bekijk mijn profiel en/of kijk of ik online ben op de paralijn. Naast spiritueel coach voor ParaVisie ben ik ook begeleider van bijzondere en/of spirituele huwelijken en overlijdensrituelen. Bekijk mijn website.


 

 

 

ParaVisie 2019

ALLE VOORSPELLINGEN voor 2019!

Rutte, Verstappen, Merkel, Macron, Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Tom Dumoulin, voetbalvrouwen, zwartepietendebat, immigratie, Brussel, Europese Unie, griepgolf, Elfstedentocht, de paus, Erdogan, Poetin en Trump, Trump, Trump. Alles over 2019, voorspeld door de beste voorspellers (en de beste astrologe) van Nederland!

Bestel hier de januari editie

.

 


 

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat met mediums 0900 mediums bellen

Meer 2019 voorspellingen?

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019 van paragnost Henny

Bekijk jouw 2019 jaarhoroscoop

Lees meer over toekomst voorspellen