voorspellingen paragnost 2024

Paragnostenvoorspelling voor het jaar 2024

Door paragnost Jaap van der Bold

Voordat ik verder ga, wil ik wel even kwijt dat voorspellingen niet zaligmakend zijn, maar dankzij mijn vrienden uit de geest behoorlijk betrouwbaar kunnen zijn. Ook vind ik het ieder jaar weer leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Nederlandse Politiek

Ik begin deze keer met de Nederlandse politiek, die heel veel Nederlanders bezighoudt en ons sinds de Kamerverkiezingen van 2023 extra bezighoudt. Immers, de uitslag was zeer verrassend en de vertaling naar het nieuwe jaar is moeilijk en zeer ingewikkeld. Het is normaal in ons land dat een coalitie van partijen samen een meerderheid van 76 zetels in de Tweede Kamer gaat vormen om het land goed en zorgvuldig te besturen. Door de uitslag van 22 november, waar slechts 4 partijen een mooie meerderheid kunnen opleveren, lijkt dat een moeilijke opgave te gaan worden.
Aangezien de PVV van Geert Wilders (1 lid trouwens) en de grootste partij de premier wil leveren, heeft de VVD al voor het begin van de onderhandelingen aangegeven alleen als gedogende partij in het kabinet te willen plaatsnemen. De NSC wel, mits de PVV heel veel van haar uitlatingen van de laatste jaren terugtrekt en zich gaat houden aan de democratische spelregels zoals die al sinds jaar en dag in de politiek gelden. De BBB heeft ook bepaalde bedenkingen, maar wil toch graag deelnemen en de PVV wil graag dit vierpartijen kabinet leiden met Geert Wilders als premier. Ik kreeg door dat dit allemaal niet gaat lukken en ook omdat er geen andere samenstellingen een meerderheid kunnen krijgen, lijkt er een patstelling, om een schaakterm te gebruiken, te zijn ontstaan. Dit zie ik leiden tot nieuwe verkiezingen die ik medio volgend jaar zie plaatsvinden.
Ik vind het jammer dat de dames en heren politici hun eigen baantje kennelijk belangrijker vinden dan het landsbelang wat naar mijn mening voorop hoort te staan. Overigens zou een extraparlementair kabinet een betere oplossing voor Nederland kunnen zijn dan altijd en eeuwig een kabinet waarbij partijen angstvallig de handjes van hun coalitiegenoten blijven vasthouden, wat vaak tot frustraties leidt.

Moeilijkheden in Nederland

Veel mensen in ons land hebben het nu al moeilijk op allerlei gebied en zonder de krachtige leiding van een sterke regering kunnen nog minder mensen het hoofd boven water houden dan nu al het geval is. Ook het vluchtelingenbeleid blijft een zeer zwaar en ingewikkeld probleem, waar nog steeds geen echte oplossing voor zal komen. De Zorg, Bouw, Armoede en Veiligheid blijven grote zorgenkindjes, waar veel te weinig aandacht voor is en komt. Kortom, we dreigen het lachertje van Europa te worden, denk ik. Overigens zie ik demissionair minister-president Rutte voortijdig naar de NAVO vertrekken, wat dan wel weer een opsteker voor het prestige van Nederland zal zijn.

Sportieve Voorspellingen

Op sportief gebied gaan we in Nederland het overigens uitstekend doen. Vooral onze sportvrouwen zullen in heel veel sporten uitblinken. Meer dan de mannen, wat ik vrij opmerkelijk, maar wel erg leuk vind. Onze voetbalmeiden worden denk ik Europees kampioen, terwijl de voetbalmannen tot de kwart c.q. halve finales komen, terwijl Frankrijk Europees kampioen wordt. Verwacht veel medailles, zowel bij de vrouwen als bij de mannen in het schaatsen, wielrennen en atletiek. Ook veel ereplaatsen bij veel teamsporten zoals hockey, handbal, volleybal en honkbal. Ook Max Verstappen blijft weer winnen en gaat weer een topjaar draaien.

Het Klimaat

Het klimaat blijft natuurlijk onze grote aandacht verdienen. Dit geldt natuurlijk voor de hele wereld. Het lijkt wel of alles in de war raakt: tornado's, zware stormen, gigantische regenbuien, aardbevingen, etc., over de hele wereld nemen steeds meer toe. Nederland hoeft niet voortdurend het beste jongetje van de klas tegenover Europa te willen spelen. Het kan allemaal best wel een tandje lager. Prioriteiten stellen in onze financiën, in het bijzonder op dit gebied, kan zeer belangrijk zijn. Een ter zake kundige minister zou daar de aangewezen persoon voor zijn om dit voor zijn of haar rekening te nemen.

Internationale Ontwikkelingen

Internationaal gezien blijven de problemen zich in de wereld opstapelen. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne blijft zich voortslepen zonder dat er een oplossing komt. Ook in Oost-Europa begint het steeds onrustiger te worden. De oorlog tussen Israël en Hamas komt ook voorlopig niet tot een einde en blijft onnoemelijk veel onschuldige mensen het leven kosten. Meer landen in het Midden-Oosten gaan zich ermee bemoeien, maar Israël blijft de sterkste, gesteund door een aantal Westerse landen,


Jaap van der Bold

Ik ben al gedurende zo'n 35 jaar werkzaam in het paranormale en spirituele vlak. Heb veel gedaan voor de media, maar blijf de een op een contacten met de client toch het leukst vinden. Bekijk mijn profiel en/of kijk of ik online ben op de mediumchat.


Meer 2024 voorspellingen?

Bekijk de medium voorspellingen 2024 van medium sonja 

Bekijk de paranormale voorspellingen 2024 van Jan C. van der Heide 

Bekijk jouw 2024 jaarhoroscoop

Leer meer over de goede en slechte eigenschappen van je sterrenbeeld

Lees meer over toekomst voorspellen