Werken met Engelen energie

dreamstime l 312334crop

 

Als je internet opent en je voert de zoekwoorden 'engelen' en 'therapie' in, dan vind je een keur aan praktijken die werken met engelenenergie. Voor therapie, reading, coaching, met kristallen, voor dieren en nog veel meer andere doeleinden. Het mooie is, dat iedereen vanuit zijn eigen ervaring, kunde en inzicht je hierin iets te bieden heeft. Iedere praktijk heeft namelijk zijn eigen specialisme.

ParaVisie werkt samen met engelenexpert Annelies Hoornik

Annelies legt elke donderdag engelen kaarten op ParaVisie. Elke donderdag kun jij dus engelenkaarten trekken.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

Contact met astro angels?

Op ParaVisie kun je ook contact leggen met astro angels. Deze engelenwerkers kunnen voor jou contact leggen met engelen. Krijg antwoorden op vragen die jou al lang bezig houden. Neem hier contact met een van de astro angels.

Engelen voor jezelf
Zo tref je mensen die jou vanuit je eigen hart contact laten maken met deze spirits en met die verbinding jou helpen om je te brengen naar een ander helend frequentieniveau. Anderen vragen de engelen zelf om die verbinding - vanuit de engelen zelf dus - met jou te maken. Je boodschappen te geven, een helder inzicht of een antwoord op je vragen. Weer andere engelenwerkers coachen je. Ze ontvangen zelf de berichten van de engelen om je te helpen en te begeleiden op jouw aardse weg.

Kortom, juist met deze diversiteit in ‘kundes’ en aanpak voegt iedere engelenwerker iets toe aan jouw kracht en kennis. En in veel gevallen kan dat leiden tot jezelf beter voelen, dingen leren te begrijpen en daardoor te accepteren, enzovoort. Zo kunnen puzzelstukjes op hun plaats vallen en kun je je completer voelen.

Engelen energie helpt ook dieren
Voor wie dit vreemd lijkt, vind je hieronder een toelichting van enkele engelenwerkers! Of neem eens een kijkje op hun website.
 
Opleidingen, reizen en veel meer
‘Heb’ je al wat met engelen, verbind je kristallenwerk aan engelenenergie en/of wil je daarmee wat doen, dan zijn er ook tal van opleidingen die verschillende kanten op gaan: engelen healing, engelen reading (iets heel anders hoor), engelen coaching et cetera.
Meer informatie vind je door te klikken op de banners en/of door op de landkaart in je eigen regio te klikken.
 
Professionals:
Noot red.: Hier volgen de teksten van engelenwerkers die vanuit hun eigen discipline je kennis laten maken met hun opdracht. Daar kun jij ook tussen staan! Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Yvon van der Meer via of 06-11045906.
 
 
 
HOE WERKEN ENGELENWERKERS ?
Hieronder een aantal van hen die vertellen over hun vak. Wil je een afspraak of heb je behoefte aan extra informatie? In de landkaart hiernaast staan de contactgegevens van hen.
 
Engelen geven jou handvaten om jezelf te helpen

Ik breng graag mensen in contact met de helpende kracht van de engelen. Dat kan via engelentherapiecoaching en angelic reiki heling, maar vooral via intuïtieve engelentekeningen, engelenbeelden op maat, mijn boeken, orakels, en (persoonlijk afgestemde) engelensprays.

Ik werk meestal op afstand. Zo stem ik het zuiverste af op de engelen, of dit nu in een e-consult, reading, heling op afstand of engelenkunstwerk is. Deze werkwijzen geven jou vervolgens de tools om zelf met je engelen te werken aan jouw heling, groei en transformatie. De engelen helpen graag hen die zichzelf helpen en ik geef je daarvoor graag de handvatten!

www.angellightheart.nl / www.angelsco.nl - Cathelijne Filippo van Angel Light Heart®.

 

angelskydreamstime xl 34824016klein

 

Engelen om je heen

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met de Engelen en zonder “zweverig” te zijn je bewust worden hoe je de engelen/energie in je leven kunt integreren?

Joke Slagmolen heeft jaren ervaring met engelen, readings en workshops. In haar boek ”Engelen om je heen” lees je over de bijzondere wijze waarop zij werkt.
Juist nu de engelen steeds meer in ons leven komen is Engelen om je heen een mooie cadeau voor jezelf of andere kennis te laten maken met Engelen. Mail Joke voor info of afspraak voor een reading, training of workshop en kom dit zelf een keer ervaren! Mail je naam, adres en telefoonnummer naar:

- www.engelenomjeheen.nl

 

angelskydreamstime xl 34824016klein

 

"... om de hemel te creëren, hart voor hart"

Linda Goodings een Angel therapist opgeleid door Doreen Virtue. Oprichter van De Aarde Engel en grondlegger van de Earth Angel Fair.

Linda channelt engelenberichten voor diverse media en is Co-Auteur van het "Angel Prayers Book". Ze organiseert evensts & intuïtieve engelenworkshops om vrouwen te helpen in contact komen met wie zij werkelijk zijn, hun intuïtieve gaven en hun engelen. Door hen te inspireren om hun dromen te (be)leven zullen zij anderen inspireren om hetzelfde te doen. De missie van De Aarde Engel is om de hemel te creëren, hart voor hart. Download het engelenwerkboek kosteloos site:

www.de-aarde-engel.nl www.earthangelfair.nl .

 

angelskydreamstime xl 34824016klein

 

Gun jezelf de zachte en zuivere energie van de engelen

Je kunt bij Anna, naast geboortehoroscopen, terecht voor Angel readings en/of -healings en Integrated Energy Therapy consulten, maar ook voor Engelenworkshops en spirituele coaching. Mijn ervaring is dat Engelen ons met hun warme, liefdevolle, positieve energie graag helpen onze klachten en problemen op te lossen, of dat nu op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak is. Tijdens een consult wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, altijd mét jouw toestemming. Ik mag dan als doorgeefluik van engeleninformatie voor jou dienen. Als je meer balans, harmonie, liefde, vreugde en geluk in je leven wil, is een engelenconsult iets voor jou!

Praktiserend Engelen Expert® en Aquarius Angels ® - www.koru-readinghealing.nl

 

angelskydreamstime xl 34824016klein

Engelen geven mij antwoorden op jouw vragen

Ik ben Lisette-Anne en help je graag met het beantwoorden van jouw vragen. Bij een engelenreading maak ik contact met de engelen en leg hun jouw vraag voor. De antwoorden komen in woorden en beelden terug en deze geef ik 1 op 1 aan jou door. Je bent dus verzekerd van zuivere, ongewijzigde antwoorden. De engelen helpen je graag met het creëren van het voor jou perfecte leven. Ik ben een, sinds 2007, door Doreen Virtue gecertificeerd Angel Therapy Practitioner® (ATP®) en medium. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website:

www.lisetteanne.com