Spiritueel Nieuws

Op deze pagina vind je een overzicht van leuke en interessante spirituele nieuwtjes en feiten.

 

Win kaarten voor workshop van Teal Swan!

tealswannw Teal Swan, de successchrijfster en YouTube sensatie, geeft op 5 november in het Conservatorium van Amsterdam een Synchronization Workshop . Met gebruikmaking van haar unieke buitenzintuiglijke kwaliteiten en haar grote inzicht in de menselijke belevingswereld en psyche, helpt Teal die dag deelnemers hun persoonlijke en collectieve problemen te begrijpen en te verlichten. Het is de missie van haar om zoveel mogelijk mensen te healen en daarbij hun zelfbewustzijn te vergroten. In haar laatste boek The Completion Process: The Practice of Putting Yourself Back Together Again , reikt ze daarvoor tools aan.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

KLIK HIER voor meer informatie.
 
Wil jij kansmaken op twee gratis toegangskaarten?
Mail naar waarom jij hier graag naartoe wilt.

Militairen aan de yoga!

yogamandefensie Dat ook Defensie door zou krijgen dat yoga goed kan zijn voor onder andere traumaverwerking bij Nederlandse militairen, was een kwestie van tijd. Inmiddels is het kwartje gevallen en mag yogaleraar Johan Noorloos een groep sportinstructeurs opleiden, die yoga kunnen inzetten om militairen beter in balans te krijgen en om hen rustiger met stressvolle situaties om te leren gaan. De meningen zijn verdeeld, ook bij Defensie zelf, dus zal de toekomst uitwijzen in hoeverre yoga een vast onderdeel gaat worden. Voorlopig is het deelnemen op vrijwillige basis, maar er is al veel interesse voor!

Wat vind jij? Laat hier jouw mening weten!

3e Nationale Astrologie Dag: zondag 13 nov.

astrodag2016 1 Lezingen – Markt – Workshops. Met o.a. Chinese, spirituele en Jungiaanse astrologie. Voor geïnteresseerden in astrologie en beginners!

Leer meer over je sterrenbeeld en over jezelf. Verbaas je over wat astrologie je over jezelf heeft te vertellen. Verdiep je zelfkennis met de bekende en deskundige astrologen op 13 november 2016 tijdens de 3e Nationale Astrologie Dag met Nina Elshof, Karen Hamaker, Mieke Hartwig, Elodie Hunting, Menno Noordervliet en Peter Saarloos. Het biedt onder meer een dag lang astrologische informatie met lezingen en workshops. Je wordt hier niet alleen wijzer over jezelf en je eigen sterrenbeeld, maar je ontdekt ook wat de Chinese, spirituele en Jungiaanse astrologie je te vertellen hebben. Daarnaast is er de hele dag een astro-markt waar aanbieders van astrologische kennis en producten zich kunnen presenteren.

Meld je aan voor unieke Krachtcirkelworkshop!

krachtcirkelswebsiteopening De ParaVisie Academie presenteert: De sacrale kunst van het maken van je eigen zonnekrachtcirkel! Met medium, kunstenaar en spiritueel leraar Madama.

Een krachtcirkel verbindt je met dat wat er al in je is. Het symboliseert de eenheid met het Al. Het bekrachtigt de full circle, de vol-ledig-heid die je in wezen bent. Het is een brandpunt, focus, magneet. Het stimuleert het geloof in je Zelf, het IK BEN.

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. Juist in dit jaargetijde is het belangrijk om schoon te maken en het licht, de kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN te ervaren.

Gewichtsverlies door angst los te laten

angstvooreten Menigeen voert al jaren een strijd tegen overgewicht en komt terecht in een 'jojo-effect'. Volgens spiritueel coach Marianne Williamson is het veranderen van het denkpatroon de enige manier om blijvend jouw ideale gewicht te behouden. “Je ware ik weet precies hoe het jouw lichaam zo gezond en gelukkig mogelijk kan bewonen.”

Chatten met een spirituele deskundige!

SPIRITUEELCHATTEN3 1

Vanaf heden biedt ParaVisie jou de unieke mogelijkheid om te chatten met één van onze deskundigen!

Zit jij met vragen die jou op dit moment bezighouden? Zit je niet lekker in je vel of wil je graag advies over bepaalde onderwerpen? En vind je het prettiger om met een medium te chatten in plaats van te bellen? Dan staan onze consulenten graag voor je klaar om een gesprek met jou aan te gaan via onze CHATLIJN (0,90 cpm).!

De eerste 3 minuten chatten zijn voor nieuwe betaalde leden GRATIS!

Praten met dieren? Dat kan jij ook!

dierentolkfotoartikel Tijdens de zomermaanden staat de relatie tussen mens en (huis)dier vaak extra onder druk. Baasjes gaan op vakantie en laten hun favoriete diertjes achter in een pension of overgeleverd aan de zorg van anderen. Dat levert spanningen op. Op deze momenten zou je wensen dat een meer directe vorm van communicatie tussen jou en je dier mogelijk was. Volgens dierentolken bestaat die mogelijkheid. Hoe gaan zij te werk? En wat kan jij daarvan leren?

30 Euro Korting Op Jaarabonnement!

bannerabonee

KLIK HIER of op de afbeelding om van deze unieke aanbieding gebruik te maken.

Energiezuigers, je komt ze dagelijks tegen

energiezuigers In tegenstelling tot wat spannende films en sommige boeken ons willen doen geloven, zijn energievampiers meestal geen kwaadwillende enge wezens. Hooggevoelige mensen voelen zich juist vaak energetisch leeggezogen door de dagelijkse omgang met vrienden, familieleden en collega’s. Het leven en de medemens ontvluchten is bijna nooit de juiste optie. Paranormale mensen zouden moeten leren beter met deze situaties om te gaan. Door zichzelf sneller op te laden en het innemen van de ‘eigen ruimte’ kunnen hooggevoeligen zich beter handhaven in onze maatschappij.

Wendy van Dijk kan niet zonder Bikram Yoga

bikramwendyvdijk In RTL Late Night liet tv-persoonlijkheid Wendy van Dijk weten niet zonder Bikram Yoga te kunnen. Toen haar echtgenoot Erland Galjaard - programmadirecteur van RTL 4 - last van zijn rug kreeg, raadde ze hem aan ook eens aan Bikram Yoga te gaan doen. Inmiddels doet ook hij, evenals Wendy, zo’n drie keer per week aan deze yogavorm die in een extreem warme ruimte plaatsvindt. En als Wendy een zware draaidag van het programma The Voice voor de boeg heeft, zorgt de tv-ster ervoor dat ze die dag eerst Bikram Yoga heeft gedaan. Daarna gaat ze fluitend de dag door en Wendy vindt eigenlijk dat iedereen aan yoga zou moeten doen. Presentator Peter van der Vorst staat er in ieder geval open voor!

Meer weten over Bikram Yoga? KLIK HIER

Breng mindfulness in praktijk - 6 oefeningen!

mindfulnessoefeningen Mindfulness draait erom dat je bewust aandacht besteedt aan datgene wat er in jou en om je heen gebeurt – in je lichaam, hart en geest. Vaak denk je dat je daar geen tijd voor vrij kunt maken, maar dat hoeft vanaf nu geen excuus meer te zijn! ParaVisie reikt namelijk zes oefeningen aan om mindfulness eenvoudig op verschillende momenten van je dag toe te passen.

Bij lees meer vind je zes oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt.

Verbinding op zielsniveau blijft bestaan

zielsniveaucontact

Rouwverwerking kan op verschillende manieren worden ingevuld. ParaVisie vroeg vijf deskundigen, die cliënten begeleiden tijdens een rouwperiode, hoe zij te werk gaan en wat hun visie is. Er zijn diverse mogelijkheden, waarbij de gemene delers zijn: zingeving, het volgen van je gevoel en de bewustwording dat de verbinding met een overledene blijft bestaan.