Raadgever

Het woord raadgever klinkt bijna alsof het een juridisch medewerker betreft die je op rechtsgebied bijstaat in raad en daad. Maar dat is niet wat de online raadgevers op deze hulplijn voor je kunnen beteken.

Onze raadgevers gebruiken hun deskundigheid en adviseren hoe je lekkerder in je vel kunt komen te zitten of welke stappen je kunt zetten om een andere wending aan je leven te geven. Ze staan je dus wel degelijk met raad en daad bij, maar dan op persoonlijk gebied.

Raadgevers voor je levensweg

Vaak neem je van een voor jou vreemd persoon eerder iets aan dan van een naaste. Daarom is een raadgever voor jou beschikbaar. Je kunt aan hem of haar problemen voorleggen waar je momenteel mee worstelt. Maar ook als je even niet meer weet welke levensweg je in wilt slaan, kun je bij de raadgever terecht.

De meeste raadgevers hebben naast hun vaardigheden en/of gaven ook veel levenservaring waar ze uit kunnen putten om je terzijde te staan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de raadgever om advies te vragen. Hier kunnen verhelderende zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan.

Raadgever inzake conflicten

De raadgevers hebben kwaliteiten om je als een soort coach te begeleiden. Eigenlijk zoals een coach zijn voetbalteam, schaatser, zwemmer en dergelijke bijstaat, is een raadgever eveneens in staat om je te begeleiden. Maar dan niet op sportief gebied, maar op persoonlijk vlak. De raadgever zal kijken tegen welke blokkades jij in het leven aanloopt. Dit kan terug te leiden zijn naar iets dat in je verleden is gebeurd, maar kan ook komen door omstandigheden waar jij je nu in bevindt.

Op privégebied kan het met je partner niet zo lekker lopen of je hebt bijvoorbeeld een conflict met een familielid of goede vriend(in). Maar het kan ook zijn dat je op je werk tegen een muur aanloopt of dat je het gevoel hebt dat je iets anders wilt gaan doen. Leg het voor aan de raadgever en deze zal samen met jou kijken wat er wezenlijk in je leven veranderd kan worden om je nieuwe doelen te halen.

Raadgever specificaties

De achtergrond van de raadgevers is zeer afwisselend. Zo heb je astrologen die hun adviezen voor een deel baseren op jouw geboortehoroscoop. Aan de hand van je geboortedatum, - tijd en -plaats kunnen zij zeer gedetailleerd persoonlijke zaken belichten. Maar er zijn ook raadgevers die paragnost zijn. Deze maken gebruik van energieën die ze oppikken die rond jou hangen. Zij kunnen op gevoel zaken aangeven bij je, waardoor je meer duidelijkheid over je eigen situatie krijgt.

Een raadgever kan van oorsprong ook een tarotist zijn. Hij of zij legt de kaart en naar aanleiding van welke kaarten er om draaien, kunnen zij instinctief aangeven wat er bij jou speelt. De specialisaties die je hier op de hulplijn tegen komt, zorgen ervoor dat vrijwel alle deskundigen je als online raadgever bij kunnen staan.

Meer zekerheid met een goede raadgever

Maar waarom wil je raad krijgen van iemand? De reden kan van persoon tot persoon verschillen. Voor jezelf is het goed om voor ogen te hebben wat je aan de raadgever wilt vragen. Heb je één specifieke vraag die je bezig houdt, dan kun je direct contact opnemen met een raadgever.

Maar heb je meerdere zaken die bij je spelen, dan kun je ook eerst een aantal vragen voor jezelf op papier zetten. Veel mensen worstelen bijvoorbeeld met hun werk. Ze zijn bang hun baan te verliezen of hebben die net verloren. Of ze willen zo graag iets anders doen, maar durven de stap niet te nemen, omdat ze dan geen zekerheid meer hebben.

Een raadgever belicht met jou je huidige situatie en kan kijken wat een verstandige keuze is om te maken. Voorop staat immers dat je gelukkig bent in je werk. Misschien is het wel de hoogste tijd om voor een nieuwe uitdaging te kiezen? De raadgever staat je graag bij dit soort lastige beslissingen.

Veranderen met raadgevers

Eén ding is zeker: wanneer je er zelf even niet uit komt, is het verstandig om een raadgever te raadplegen. Want je wilt graag positief in het leven staan en dat het leven je toelacht. Wellicht heb je een gigantische tegenslag op privé- of werkgebied voor je kiezen gehad? In dat geval kan de raadgever je terzijde staan.

Vaak is het al geweldig als een raadgever je aanhoort en zijn of haar visie geeft op wat er in je leven speelt. De raadgever kan je nieuwe inzichten geven waar je wellicht bewust of onbewust al van doordrongen was, maar die je toch nog even helder wilde krijgen. Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig om wezenlijk iets te veranderen in je leven.

Wil jij graag in raad en daad bijgestaan worden over iets wat speelt in jouw dagelijks leven? Neem dan nu contact op met één van de online raadgevers op onze hulplijn.


Verder op ParaVisie

  • Wil contact met een spirituele coach? Kijk nu welke coaches online zijn op de spirituele hulplijn van ParaVisie.
  • Neem contact op met een online medium en start een fotoreading.
  • Een paragnost op ParaVisie helpt je graag verder met jou vragen over de toekomst.