Voeding en supplementen

Betere opname van vitamine C

CeQure Springfieldnutra Innovatieve vorm van vitamine C


De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Ook vitamine C is aan vernieuwingen onderhevig en doorlopend onderzoek en innovatie hebben een nieuwe, betere en effectievere vorm van vitamine C voortgebracht. Daardoor zorgt dit product ervoor dat deze nieuwe vorm van vitamine C beter opgenomen wordt en beschikbaar komt voor lichaamscellen. Lees meer onder de volgende link:

www.springfieldnutra.com - Vit C met lipidenmetabolieten

Agrosensi breekt door met nieuwe groeimethode

Landbouw voor en in de nieuwe tijd
9 miljard mensen voeden in 2050 is het doel. De weg erheen is nog lang en hobbelig. Vele, met name chemische bedrijven, zijn naarstig op zoek naar oplossingen binnen hun denkkader. Meer kunstmest, meer chemicaliën, meer genetisch gemodificeerde gewassen. Maar, is dit wel de juiste weg, die van de duurzaamheid en de natuur?

De andere weg
Het alternatief is inmiddels uitgebreid getest op velden in Nederland.

B12 - voor versterking van de maagwerking

Het slijmvlies of de bekleding van de maag is bezet met talloze klieren, de zogenoemde maagsapklieren. Deze klieren hebben de vorm van instulpingen of holten in het slijmvlies. De holten zijn met verschillende celtypen bekleed die elk een bepaalde stof afscheiden.
Een van deze celtypen is de pariëtale cel. Deze cellen scheiden zoutzuur af en een eiwit, de zogenoemde intrinsieke factor. Het zuur speelt een rol bij het activeren van de verschillende enzymen die in de maag worden afgescheiden. De intrinsieke factor bindt zich aan vitamine B12 in het voedsel en zorgt voor de opname van deze vitamine door de darmen. Pariëtale cellen bevinden zich vooral in het midden en op de bodem van de maag. ( bron: medicinfo.nl)

B12-Corrector B12-CORRECTOR van Vita Producten activeert en energeert de intrinsieke factor van de maag en de invloed van de z.g. wandcellen van de maag . Dit heeft een positieve invloed op de zoutzuurproductie en de intrinsieke factor van de maag (zie boven).

Deze factor moet in het bloed aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat B12 vitamine het celmembraan kan passeren. Zonder deze factor komt er geen B12 in de cel ondanks het feit dat er voldoende in het bloed aanwezig is.

De aanmaak van de intrinsieke factor kan o.a. verstoord worden door spanning en stress op de maag of een verkeerde maag PH.

Bestellen: Deze 'maag-stabilisator' kan besteld worden bij Vita Producten voor particulieren, therapeuten en artsen .

Thuis bestellen & thuis gebracht: BIOLOGISCH GETEELDE GROENTEN enz.

Via internet je biologisch geteelde groenten, fruit of eerlijk vlees en vis bestellen -  en dan ook nog bij je thuis gebracht!

Wat is dat een prachtige oplossing voor zoveel mensen! Kies je verantwoorde groenten, fruit, vlees en vis op de website: www.biologischgoed.nl
Er is bezorging aan huis en ook afhaalpunten. Info: Tel.: 0186-576707

De webwinkel ‘Biologisch goed’ is een initiatief van 5 boeren en tuinders uit Zuid-Holland. Zij hebben samen de Coöperatieve Biologische Producentenvereniging Zuid-Holland opgericht.

Biologisch geteelde groenten en fruit = Op deze webwinkel worden uitsluitend biologische

Pagina 1 van 2

Geselecteerde mediums

Kelly-Ann
Kelly-Ann

Online

Allround paragnost medium/kaartlegger/ liefdes/relatie/werk/zakelijk waarnemend strateeg. Werk ik al jaren wereldwijd als vertrou meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Helga
Helga

Offline

Blokkades en storingen in het lichaam en in het denken zijn niet onze vijanden. Ze zijn een uitnodiging om nader tot onszelf te ko meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Mahesh
Mahesh

Offline

Welkom, ik ben Mahesh. Ik ben helderziend, wetend en heldervoelend. Soms stuit je in je leven op een vraag die alleen beantwoord k meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut