Therapieën

YOGA als THERAPIE

 

 

Yoga therapie yin yang balans Yoga wordt door veel mensen gezien als een manier om je te ontspannen en concentreren, maar wij willen Yoga nu in de schijnwerpers zetten als Yoga als therapie vorm.

 

Iedereen benadert Yoga als een sterke methodiek vanuit eigen kracht, ervaring en skills, daarom is het zo interessant om ook te lezen over hoe YOGA THERAPEUTEN omgaan met Yoga als een manier om te helen.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever telefonisch een medium of helderziende bellen ?

Bekijk de live helderzienden of een online waarzegger

 

 

Werken met Engelen energie

dreamstime l 312334crop

 

Als je internet opent en je voert de zoekwoorden 'engelen' en 'therapie' in, dan vind je een keur aan praktijken die werken met engelenenergie. Voor therapie, reading, coaching, met kristallen, voor dieren en nog veel meer andere doeleinden. Het mooie is, dat iedereen vanuit zijn eigen ervaring, kunde en inzicht je hierin iets te bieden heeft. Iedere praktijk heeft namelijk zijn eigen specialisme.

Soul Body Fusion verbindt je ziel met lichaam

Soul Body Fusion

is een methodiek om eigen spirituele kracht en licht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen.

Soul Body Fusion is een nieuwe revolutionaire healingtechniek. De sessie werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens de sessie word je 2 keer 10 minuten in het speciale Soul Body Fusion energieveld gezet en dat geeft wonderlijke resultaten.

De techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Zij heeft de techniek ontwikkeld in 2007 en heeft sindsdien

Chakra Therapie

chakra 1

Een slechtere Chakrawerking heeft ook gevolgen voor de energiekracht van je aura. Chakra's zijn derhalve het middelpunt van ons gehele welzijnssysteem op alle niveau's. Een zwaar onderschat item.

Om de chakra's weer beter te laten functioneren (draaien) is er "Chakra therapie".

 

Chakra therapie komt vanuit het Indiase systeem van denken.

EDELSTENEN en THERAPIE

 
Edelstenen zijn van oudsher van natuurlijke oorsprong en hebben vele duizenden, soms zelfs miljoenen jaren in de Aarde doorgebracht. Van edelstenen gaan kleurtrillingen uit die van invloed zijn op levende wezens. De Maya’s droegen amuletten van jade om zichzelf te beschermen tegen blaas- en nierproblemen en Chinezen voelden in jade kracht om het leven te

Yoga

Yoga symbool Yoga (Sanskriet: योग, vertaald: "juk", "verenigen", "beheersen") is in zijn brede context: een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God / het Goddelijke / Het hogere te bereiken.

In een meer alledaags, westers concept wordt met yoga hatha yoga bedoeld: een tak van yoga (hatha yoga) die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing over de geest en vooral het lichaam te verkrijgen.

Indiakundige Jean Herbert definieert yoga eveneens met twee

Pagina 1 van 4