Jaarhoroscoop Leeuw 2022

Sterrenbeeld leeuw: 23 juli - 23 augustus

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Leeuwen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Leeuw in 2022? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Leeuw algemeen

In het begin van het jaar zul je bedolven worden onder werkprojecten, persoonlijke projecten. Maar nadat Jupiter in mei het sterrenbeeld Ram binnenkomt, zul je de resultaten van al je inspanningen beginnen te zien. Het trots gevoel zal geweldig voelen, en al het geld dat je zult verdienen is nog beter!

Liefde & relatie

Het jaar 2022 wordt er een voor in de boeken omdat je op een nieuwe manier kunt toewijden aan de liefde en aan jouw (toekomstige) partner.

Een groot deel daarvan is het helende werk dat je het afgelopen jaar hebt gedaan en dat je voortzet in 2022, dat zich concentreert op het in staat zijn om de dingen te zien zoals ze zijn en niet alleen vanuit jouw perspectief.

Zorg ervoor dat je woorden van bevestiging geeft aan jouw (toekomstige) partner over hoeveel hun aanwezigheid voor je betekent.

Carrière

Als het jaar ga je overwegen hoe je materiële middelen beter kunt gebruiken. Plus, Jupiter zal in het Vissen sterrenbeeld staan en zal invloed hebben op je investeringen en gedeelde middelen. Denk: meer klanten, een zakelijke lening, of nieuwe investeerders. Voor sommigen zal dit zowel jou als jouw partner ten goede komen.


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2022 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2022 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen