Jaarhoroscoop Leeuw 2020

Sterrenbeeld leeuw: 23 juli - 23 augustus

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Leeuwen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Leeuw in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

2020 zal geen gemakkelijke relaties brengen. Je moet geliefd en gewaardeerd worden, bewonderd en gewaardeerd en toch lijkt het erop dat niemand dit jaar doet. Je zult merken dat je te laat bent op datums en bijeenkomsten, en je betaalt de prijs. Tot na het voorjaar is het geen tijd voor langetermijnverbintenissen.

Tegen het einde van de zomer ben je echter weer op weg voor liefde en verbeterde levensomstandigheden met partners of echtgenoten. Relaties hebben een toon van ernst en zwaarte die je niet gewend bent. Het is een les in volwassen wederzijds lonende relaties die je leert. Het is geen gemakkelijke les om te leren, maar het is een krachtige.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

2020 zal je uitdagen op het gebied van management, coördinatie, regie en samenwerking. Het is een tijd van testen. Je zult hoogstwaarschijnlijk geen promotie of carrière in 2020 zien, maar deze tijd van het bouwen van een solide basis loont opmerkelijk tegen medio 2020.

Je zult verantwoordelijk zijn en een toenemend gevoel van verantwoordelijkheid hebben voor werk en collega's. Het is een tijd van testen. Heers en je zult groot winnen met bijna een radicale revolutionaire verandering volgend jaar. Crumble en je carrière zal een succes worden. Laat in het jaar zul je waarschijnlijk, zowel persoonlijk als professioneel, diegenen aantrekken die in je leven zullen zijn om je te helpen met langetermijndoelen.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

Je hebt tegenstrijdige behoeften in 2020. Je natuurlijke behoefte om uit te geven en te veel uit te breiden wordt ingehouden met een gevoel van verantwoordelijkheid. Het verantwoordelijkheidsgevoel zal halverwege de zomer verdwijnen, maar raak niet overmoedig; dit is een tijd om uw financiën op orde te krijgen.

Uw toekomst op lange termijn hangt ervan af. Je zult dit jaar een focus zien op huis, huis, land, je wortels, uitgebreide familie. Als je dit jaar uitgaat, is een goede plek om het te doen, renovatie of decoratie van je huis. Dit jaar is ook een tijd om te investeren in uw toekomst op lange termijn. Geldmisbruik uit het verleden zal naar voren komen en moet dit jaar worden aangepakt.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Je gezondheid kan dit jaar worden getest, maar je thuis in een gedwongen regime van discipline trekken. Het is het jaar om te investeren in fitnessapparatuur en deze te gebruiken! Tijdens een testtijd heb je alle energie, uithoudingsvermogen en wellness nodig waarop je kunt rekenen.

Je zult merken dat je je meer zorgen maakt over relaties, het gebrek aan betekenisvolle relaties en carrière, het gebrek aan vooruitgang, maar nu is het tijd om de discipline van welzijn voor de lange termijn toe te voegen. Een niveau van volwassenheid zal resulteren en u veel beloning opleveren. Je hebt deze optimale gezondheid nodig tot medio 2020, wanneer dingen op alle gebieden van je leven gemakkelijker worden.


Levensvragen jaarhoroscoop leeuwen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Leeuwen?

Voor Leeuwen lijken de sterren en de kansen te blijven glimlachen. De waarschuwing is echter reëel voor de Leeuwen omdat ze de neiging hebben te overdrijven met de gokspellen. Het is geen verrassing als een Leeuw 's nachts miljonair wordt in euro's, vooral als ze lotnummers proberen zoals 1, 6, 10, 17, 24 of 31.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Leeuw in 2020 trouwen?

In 2020 krijgen degenen die zijn geboren onder het Leeuw-teken de kans om iemand te ontmoeten met wie ze een nieuwe relatie kunnen beginnen, en degenen die al een relatie hebben, kunnen ouders worden.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Leeuwen liefde vinden?

De single Leeuwen zal dichter bij hun hart staan ​​en dit jaar met hun ziel kiezen. De Leeuw-mannen kunnen ambitieus worden om de ideale minnaar te vinden. De single kan openstaan ​​voor flirten, charmant worden en ze kunnen iemand ontmoeten met wie ze een nieuwe relatie kunnen beginnen. Het is mogelijk dat de vergadering plaatsvindt vanwege gemeenschappelijke activiteiten, hobby's, zelfs op een feestje of tijdens het plezier.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Leeuw een baan?

De periode tussen juni en oktober is het gunstigst voor de professionele ontwikkeling van Leeuwen. Ze hebben meer energie en een buitengewone levenslust, wat zowel nuttig kan zijn bij het aangaan van relaties als professioneel. Er zullen geen grote veranderingen zijn, maar de dingen zullen in hun voordeel evolueren. Het jaar 2020 biedt uitzonderlijke kansen om opgemerkt te worden op het werk, om verder te gaan in de carrière, en de manier waarop ze omgaan met collega's, leidinggevenden, medewerkers en medewerkers zal aanzienlijk verbeteren.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Leeuw dit jaar naar het buitenland?

Op het werk kunnen de Leeuwen zich verheugen op welverdiende rust, dus er is genoeg tijd voor familiebezoek of uitstapjes.


Welke invloeden krijgen de planeten op Leeuwen?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter (het grotere voordeel), gevestigd in een van de twee financiële huizen van Leeuw, kan je interessante en verleidelijke kansen bieden in de eerste negen maanden van 2020. Hoe voorzichtig dit perspectief ook lijkt, het is echter aan te raden om voorzichtig te handelen, nuchter en zonder haast.

Wees voorzichtig, vooral in maart-mei en augustus-september van 2020: deze periodes zijn zeer uitdagend voor de Leeuwen, en met een hoog risiconiveau.

uranus planeet

Uranus

In 2020 genieten Leeuwen de planetaire steun van Saturnus en Uranus, die progressieve veranderingen en vernieuwingen bevorderen, op basis van een goed doordacht plan, dat hen zal helpen belangrijke langetermijnprojecten te ontwikkelen.

Bovendien voorziet Uranus hen van energie en ideeën, terwijl Saturnus vasthoudendheid, wijsheid en strategie biedt.

mars planeet

Mars

Wanneer Mars retrograde is, tussen september - november, kan Leeuw enkele echte problemen tegenkomen bij het constructief omgaan met emoties. Ze moeten leren hoe ze niet moeten proberen controle over anderen te hebben, noch hun macht te laten gelden.

Gereserveerd zijn is de sleutel tot al uw problemen. Naarmate je gereserveerder wordt, worden je problemen opgelost.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht