Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

Sterrenbeeld Boogschutter: 23 november - 21 december

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Boogschutters brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Boogschutter in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

2020 is voor u geen belangrijk jaar van carrière en evenementen. Je zult de neiging hebben om je innerlijk op jezelf te concentreren, in plaats van naar buiten op carrière of banen. Je bent de afgelopen jaren gegroeid in je carrière- en werkwereld en je verhoogde productiviteit zal je beloning zijn.

U zult de neiging hebben om toegewijd te zijn aan uw werk. U zult in de late winter en het vroege voorjaar scherpe, nauwkeurige besluitvormingsmogelijkheden opmerken en het is misschien tijd om een ​​langzame uitbreiding van werk of bedrijf te maken. De energieën zijn er goed voor.

Zelfs als er meer werk op uw pad komt, hebt u een gevoel van zelfvertrouwen over hoe u ermee omgaat. En ga ermee om. Belangrijke contacten voor de toekomst komen in de eerste helft van het jaar op je pad. Waar je de afgelopen jaren niet goed in was, heb je geleerd, en dit jaar zal het zijn vruchten afwerpen.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

In 2020 zijn overvloed, hoger leren, reizen en filosofie sleutelwoorden die betrokken zullen zijn bij hoe geld dit jaar naar je toe komt of groeit. Het is echter een tijd om voorzichtig te zijn in investeringen, joint ventures met een beetje voorzichtigheid meer dan u gewoonlijk in die zaken activeert.

Tegen het einde van de herfst kun je de voorzichtigheid verlaten, omdat je interne energieën de financiën en veiligheid aantrekken die misschien ontbreken. Het zal op een ongebruikelijke manier naar je toekomen, maar je zult de verborgen bron in de gelegenheid vangen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheid

De 2020-Boogschutter-horoscoop voorspelt dat uw gezondheid dit jaar weinig uitdagingen ziet en als ze zich voordoen, zullen ze meestal klein zijn. Als je 2020 binnenkomt en door de lente heen, zul je je af en toe van energie onderdrukt voelen, maar zal terugveren als de lente aanbreekt. Het is een nieuwe begincyclus die opkomt. Groei na rust.

U zult contact hebben met gezondheidsinstellingen, maar het is meestal werkgerelateerd of gerelateerd aan anderen, niet aan uzelf.

Je gezondheid en welzijn zullen op een spiritueel niveau blijven en je energie zal hoog, intuïtief zijn, met een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid die je recent niet hebt gehad. Zorg goed voor je welzijn, want 2019 heeft een aantal uitdagingen en je wilt er klaar voor zijn om ze te ontmoeten.


Levensvragen jaarhoroscoop Boogschutters

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Boogschutter?

Voor Boogschutter wordt dit een jaar vol voorspoed, fortuin en succes. Ze zullen geluk vinden in kleine dingen, en ze zullen gaan begrijpen hoe weinig ze nodig hebben om de gelukkigste mensen op aarde te voelen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Boogschutter in 2020 trouwen?

In liefde zullen vrede en harmonie al hun relaties omringen. Vanaf mei is het mogelijk om de trouwdatum in te stellen voor het geval ze dit nog niet hebben gedaan.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Boogschutter liefde vinden?

Dit is een uitzonderlijke tijd om de paarrelatie te consolideren, en alleenstaanden kunnen de kans krijgen om nieuwe partners te ontmoeten en een liefdesrelatie te beginnen, vooral omdat de planeet van liefde de relationele as activeert.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Boogschutter een baan?

In 2020 zal er wat betreft werk een verbetering zijn van enkele werkomstandigheden, van het harmoniseren van de relaties met de collega's, maar ook van kleine voordelen in verband met dagelijkse activiteiten, en zelfs onverwachte voordelen voor sommige prestaties. Het is ook mogelijk dat de single Boogschutter verliefd wordt op iemand van het werk.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Boogschutter dit jaar naar het buitenland?

Mei, juni en september zijn perfect voor meer spannende activiteiten, zoals uitstapjes met je vrienden of partner.


Welke invloeden krijgen de planeten op ?

uranus planeet

Uranus

Liefde en relaties

In het voorjaar van 2020 krijgt u een korte indruk van de schijnbare stabiliteit die het kenmerk van dit jaar is en zult u stappen ondernemen om relatieverliezen om te zetten in relatiewinst. Je staat op het punt je leven te reviseren en dit zal zich uitbreiden naar je relaties.

Het zal naar het ontwerp zijn en hoopt dat je het nodig hebt. Wat de afgelopen jaren verloren is gegaan, zal niet door dezelfde personen worden vervangen, maar door degenen die beter aansluiten bij je onafhankelijke en grootmoedige vrijgevigheid.

mars planeet

Mars

Mars retrograde in Ram zal de Boogschutter in de professionele sector beïnvloeden, waar de astrale aspecten het optreden van obstakels bij het vervullen van taken zullen vergemakkelijken.

Ook zal Boogschutter twee maanden de tijd hebben om sommige aspecten met betrekking tot werk en aanvullende samenwerkingen opnieuw te evalueren en te reorganiseren.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht