Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Sterrenbeeld Boogschutter: 23 november - 21 december

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Boogschutters brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de boogschutter in 2021? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Boogschutter algemeen

Boogschutter is een mannelijk vuurteken dat gedomineerd wordt door Jupiter. Jupiter, de grootste planeet van het zonnestelsel, geeft de mensen die onder dit teken geboren zijn wijsheid, vrijgevigheid, spiritualiteit, altruïsme en een sterke filosofische geest.

De Boogschutter horoscoop 2021 voorspelt een rustig en voorspoedig jaar. Meestal heeft een in de Boogschutter geboren persoon een gek leven, maar dit jaar zal het veel rustiger zijn. Dat betekent echter niet dat het jaar saai zal zijn. De meeste opwinding in het leven komt van je sociale leven, en als je geluk hebt, ook van het reizen.

Liefde & relatie

In de afgelopen jaren had je misschien het gevoel dat je romantische relaties in een sleur raakten. Gelukkig voorspelt de Boogschutter horoscoop van 2021 dat dit zal veranderen! Dit jaar zul je je extra gestimuleerd en impulsief voelen, wat je huidige relatie spannender kan maken. Zorg er wel voor dat je jezelf niet in de verleiding laat komen en het komt wel goed met je.

 

Gaat de Boogschutter trouwen in 2021?

In mei en augustus zullen de Boogschutter genieten van de steun van de planeten in hun liefdesleven. Degenen die er gebruik van maken, zullen tot op hoge leeftijd gelukkig en vredig leven.

 

Zal alleenstaande Boogschutter de liefde vinden in 2021?

De alleenstaande Boogschutter riskeert verliefd te worden op iemand die hij nauwelijks kent. Ze hebben maar één doel: het huwelijk. Sommige Boogschutter zou een relatie kunnen aangaan met iemand die aarzelt of bang is. Zet een romantisch diner op in een mooie plek, en alles zal soepel verlopen.

Carriere

Je financiën zullen dit jaar in grote vorm zijn, dankzij Venus in het 8e huis vanaf het begin van het jaar tot begin maart. Gedurende deze tijd zul je een zeer gemakkelijke tijd hebben om geld te verdienen. Daarom is het het beste dat je probeert je schulden af te lossen of investeringen te doen. Probeer te voorkomen dat je gewoon mooie spullen koopt, want die heb je niet nodig.

Het grootste deel van het jaar (tot begin november) zal Jupiter in Schorpioen zijn. Dit kan de verleiding groot maken om geld uit te geven aan dingen die je niet nodig heeft of om geld uit te geven aan andere dingen. Als je in een romantische relatie zit, dan kan een groot deel van je geld naar data of cadeaus gaan. Probeer te regeren over deze aankopen, zodat je niet failliet gaat of lijkt alsof je probeert om iemands liefde te kopen.

Boogschutter Maandelijkse Horoscopen in 2021

Laten we de Boogschutter 2021 horoscoop eens van dicht bij bekijken door het jaar in maanden uit te splitsen. Hieronder staan korte samenvattingen voor elke afzonderlijke maand.

Januari 

De maand begint met veel energie. Zorg voor je gezondheid door je te overgeven aan gezonde eetgewoonten.

Februari 

Je familierelaties zullen aandacht vragen, die je ondanks het feit dat je druk bezig bent met je werk, kunt beheren.

Maart 

Het is nog geen tijd om grote financiële stappen te zetten, maar blijf wachten op de investeringen uit het verleden om te rijpen.

April 

Maak een budget voor al je uitgaven en doe voorlopig geen grote aankopen.

Mei 

Hard werken en openhartig zijn in je handelen maakt je een goede leider. Je inspireert je junior.

Juni 

Het is de beste tijd om op bedevaart te gaan en een spirituele reis te maken. De ervaring zal je veel voldoening en vrede brengen.

Juli 

Creëer tijd om samen met je echtgenoot door te brengen, zodat je jouw band versterkt en geniet van de rust die het je brengt.

Augustus 

Heb meer geduld met je kinderen als ze niet goed presteren op school. Ze hebben misschien extra begeleiding en inspiratie nodig om goed te kunnen presteren.

September 

Je carrièrepad zal een grote wending nemen. Je krijgt een promotie die je zal helpen om harder te werken.

Oktober 

Je zult veel kansen hebben om degenen die tegen je opkijken door je werkethiek te inspireren. Wees niet bang om je kennis te delen.

November 

Vergeet deze maand niet om je te concentreren op het zoeken naar mentorschap voor jezelf, terwijl je je kennis op andere gebieden van het leven uitbreidt.

December 

Aangezien het jaar op een positieve manier eindigt, kunt je overwegen om een grote financiële investering te doen die je vele jaren van dienst zal zijn.


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht