Jaarhoroscoop Vissen 2023

Sterrenbeeld Vissen: 20 februari - 20 maart

We delen de tekst voor dit gedeelte van de jaarhoroscoop later deze maand.


Vissen algemeen

De mensen waar je je mee omringt zeggen veel over wie je bent. Je vriendenkring ziet er niet al te best uit. Het begin van 2023 wordt een stoelendans met vrienden die in en uit je kring gaat zetten. Maar tegen het einde van de lente zul je je ware vrienden gevonden hebben - en je leven zal er veel beter door worden.

VISSEN: LIEFDE & RELATIES IN 2023

Het begin van een nieuw jaar is altijd een spannende tijd, en 2023 is daarop geen uitzondering. Naarmate de wereld vooruit gaat, gaat ook ons liefdesleven vooruit. Als je single bent en op zoek naar liefde in 2023, dan is deze gids voor jou. We zullen onderzoeken wat we kunnen verwachten van het komende jaar, welke dierenriemtekens de liefde zullen vinden, en welke strategieën je moet gebruiken om ervoor te zorgen dat je je perfecte match vindt.

Wat kan je verwachten?

2023 wordt een interessant jaar op het gebied van romantiek. Met een sterke focus op communicatie en verbinding is het waarschijnlijk dat veel singles tegen het einde van het jaar een relatie zullen hebben. Het is ook waarschijnlijk dat veel mensen in deze periode een langdurige relatie aangaan of zelfs gaan trouwen. Dus als je op zoek bent naar iets serieus, dan is dit misschien het moment om te gaan zoeken!

Welke dierenriemtekens zullen de liefde vinden in 2023?

Als het gaat om het vinden van liefde in 2023, hebben Vissen waarschijnlijk het meeste geluk. Dit teken staat bekend om zijn emotionele diepgang en gevoeligheid, waardoor ze perfecte partners zijn voor degenen die op zoek zijn naar iets meer betekenis dan alleen een flirt. Ze hebben ook de neiging ongelooflijk romantisch en gepassioneerd te zijn, waardoor ze geweldige partners kunnen zijn voor zij die op zoek zijn naar iets serieuzers. Andere tekens die geluk kunnen hebben bij het vinden van liefde zijn Stier, Maagd, Schorpioen, Boogschutter en Waterman.

Wat zijn de beste liefdesstrategieën in 2023?

Als het gaat om het vinden van liefde in 2023, is communicatie de sleutel. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om potentiële partners te leren kennen voordat je dingen overhaast. Wees open over je gevoelens en verwachtingen van elke relatie die je aangaat - dit zal ertoe bijdragen dat beide partijen vanaf het begin op dezelfde lijn zitten. Wees bovendien niet bang om jezelf uit te sloven - of het nu via online dating is of het bijwonen van sociale evenementen - want dit kan je kansen vergroten om een speciaal iemand te ontmoeten!

Wat zijn de grootste liefdesuitdagingen in 2023?

Een van de grootste uitdagingen voor singles in 2023 is het opnieuw leren vertrouwen na liefdesverdriet of teleurstellingen uit het verleden. Het kan moeilijk zijn om oude wonden los te laten en je weer open te stellen, maar met geduld en begrip kan dit mettertijd worden bereikt. Bovendien kunnen sommige singles worstelen met bindingsproblemen uit angst om opnieuw gekwetst te worden - als dit jou bekend klinkt, kan het de moeite waard zijn om professionele hulp te zoeken of de dingen door te spreken met een vertrouwde vriend of familielid voordat je grote stappen zet met een nieuw iemand.

Wat zijn de belangrijkste liefdeslessen voor 2023?

Een van de belangrijkste lessen als het gaat om het vinden van liefde in 2023 is leren hoe je eerst jezelf kunt accepteren voordat je probeert iemand anders in je leven toe te laten. Dit betekent dat je elke dag tijd voor jezelf moet nemen - of je nu een boek leest of gaat wandelen - zodat je kunt leren hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen, zowel emotioneel als lichamelijk, voordat je een relatie met een ander aangaat. Vergeet bovendien niet dat relaties werk van beide kanten vergen - zorg er dus voor dat beide partijen bereid zijn zich in te spannen om de dingen te laten werken als ze willen dat ze standhouden!

Wat heeft 2023 voor jou in petto?

2023 heeft veel potentieel als het gaat om romantiek! Of je nu op zoek bent naar iets informeels of iets serieuzers - er zijn grenzeloze mogelijkheden om de hoek! Vergeet echter niet dat relaties werk vergen, dus zorg ervoor dat beide partijen bereid zijn zich in te spannen om de dingen te laten werken als ze willen dat ze standhouden!

Waarop moet je je richten in 2023?

Om je kansen op het vinden van ware liefde te maximaliseren - concentreer je op het opbouwen van betekenisvolle connecties met potentiële partners in plaats van alleen te vertrouwen op fysieke aantrekkingskracht! Neem de tijd om elkaar beter te leren kennen door zinvolle gesprekken te voeren over gemeenschappelijke interesses, waarden, overtuigingen enzovoort - op die manier heb je meer kans om een sterke basis te leggen voor een duurzame relatie!

Wat zijn de beste liefdesgewoonten  in 2023?

Om een gezonde liefdevolle relatie te cultiveren - oefen eerst zelfzorg door te zorgen voor lichaam geest ziel etc. - oefen vervolgens actieve luistervaardigheden bij het communiceren met potentiële partners, zoals echt horen wat ze zeggen zonder oordeel of onderbreking - deze gewoonten zullen helpen om sterkere banden te creëren tussen twee mensen die uiteindelijk leiden tot succesvolle lange termijn relaties!

Wat moet je vermijden in 2023?

Vermijd het overhaasten van dingen zonder eerst voldoende tijd te nemen om iemand te leren kennen – hoewel fysieke aantrekkingskracht een belangrijke factor is in het bepalen van comptabiliteit, houd ook rekening met andere aspecten zoals gedeelde waarden, overtuigingen, doelen etc. alvorens je je stort in iets serieus als een huwelijk etc. Vermijd ook overhaaste conclusies te trekken, uitsluitend gebaseerd op een eerste indruk, vaak zijn deze geen betrouwbare weerspiegelingen van een persoon en diens ware karakter onder het oppervlak!

Wat voor soort relatie heb jij in 2023?

Het soort relatie dat men heeft, hangt sterk af van iemands eigen voorkeuren, verlangens, behoeften enz. Echter, over het algemeen hebben degenen die geboren zijn onder het teken Vissen een voorkeur voor diepe emotionele verbindingen boven oppervlakkige, waardoor zij waarschijnlijk diepere, meer betekenisvolle verbindingen ervaren dan anderen tijdens het komende jaar!

Wat moet je zoeken in een partner in 2023?

Wanneer je een partner zoekt, zoek dan iemand die dezelfde waarden, overtuigingen, doelen, vooruitzichten, enz. deelt. Op die manier hebben twee individuen een grotere kans om elkaar te begrijpen en een sterke band op te bouwen op basis van wederzijds respect, vertrouwen en loyaliteit.

2023 belooft veel kansen als het gaat om romantiek, dus zorg ervoor dat je profiteert van alle beschikbare mogelijkheden. Vergeet niet je kans op succes te maximaliseren door zelfzorg, actieve luistervaardigheden te oefenen en goede gewoonten te cultiveren. Onthoud uiteindelijk iemand te zoeken die dezelfde waarden deelt, dezelfde overtuigingen, doelen, kijk op het leven etc. Succes gewenst, Vissen!


Invloedrijke planeten


ParaVisie.nl©

Terwijl Jupiter eind vorig jaar de Vissen verliet, is de planeet van geluk en expansie bij het ingaan van 2023 nog maar 11 dagen weg en is het stichtingsjaar voor deze nieuwe Jupiter-expansiecyclus nog maar net afgelopen. Terwijl Jupiter verder is gegaan en op 17 mei je inkomenssector verlaat, werkt hij aan een lucratieve start van het jaar als hij werkt om dit het grootste jaar voor inkomensgroei en -uitbreiding in meer dan tien jaar te maken, heeft hij veel onafgemaakte zaken achtergelaten in Vissen en vooral Neptunus, de planeet van dromen en fantasieën en je heersende planeet.

Het jaar begint

Het jaar begint met Neptunus weer alleen, maar niet voor lang, met Venus die terugkeert op 27 januari. Dit geeft de planeten van verlangen en dromen de kans om een paar weken samen door te brengen voordat de Zon terugkeert om je verjaardagsmaand en nieuwe zonnejaar te beginnen op 19 februari, een dag voordat Venus vertrekt.

Dromen omzetten in realiteit

Het is zodra Venus vertrekt maar terwijl Mercurius, in Vissen van 3 maart tot 19 maart hier is dat alles verandert. Op 8 maart keert Saturnus niet alleen voor het eerst in drie decennia terug naar Vissen, maar om zich voor het eerst in ons leven hier samen te voegen met Neptunus, die sinds 2012 in jouw teken staat.

Waar Jupiter een gevoel van wat mogelijk is kon aanwakkeren en de droom kon helpen opbouwen, gaat Saturnus over discipline, structuur en hier met Neptunus nu voor de komende drie jaar, is dit het moment om serieus werk te maken van het omzetten van dromen in werkelijkheid. Met beide hier tot begin 2026, komt u aan het begin van een periode van drie jaar waar alles tot nu toe toe toe geleid heeft en waar alles vanaf nu toe zal leiden.

Werken aan dromen en ze lucratief maken

Ondertussen, terwijl Neptunus en Saturnus werken aan de dromen die Jupiter heeft helpen vormgeven, zullen de planeten van geluk en dromen werken om zijn tijd in uw inkomenssector voor zijn vertrek op 17 mei zo lucratief mogelijk te maken. Hoewel Jupiter alleen de eerste vijf maanden van 2023 in uw inkomenssector zal doorbrengen, heeft hij hier vorig jaar vijf maanden doorgebracht alvorens retrograde terug te keren, waardoor dit de meest potentieel lucratieve maanden van het jaar zijn.

Dit is iets wat Venus graag zal willen uitbuiten wanneer zij op 6 juni terugkeert naar uw werksector voor wat voor de planeet van het geld een 24-daagse missie zou moeten zijn om uw vertrouwen in uw werk te versterken, kansen aan te trekken en dingen in een lucratieve richting te sturen. In plaats daarvan zal een retrograde draai op 23 juli haar hier houden tot 9 oktober, waarbij het langste bezoek van Venus aan uw werksector in ons leven begint slechts enkele weken nadat Jupiter uw inkomenssector heeft verlaten en wanneer er een enorme hoeveelheid onaangeboord inkomenspotentieel en momentum is om te benutten.

Communicatie

Tegen die tijd zal Jupiter verder zijn gegaan en op 17 mei terugkeren naar uw communicatiesector om een groots jaar te beginnen voor alle aspecten van communicatie.


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2021 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2021 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen