Gratis jaarhoroscoop vissen 2020

Sterrenbeeld vissen: 20 februari - 20 maart

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Vissen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op Vissen in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020 vissen

Liefde en relaties

Relaties hebben dit jaar geen hoge prioriteit voor u. Je zult loslaten en leren die relaties te vermijden die je niets opleveren. Je zult geneigd zijn om contemplatief te zijn over wat werkte en wat niet en bereid bent degenen die niet voldoen of destructief zijn los te laten. Als je getrouwd bent, ben je geneigd om te trouwen.

Als je single bent, blijf je meestal vrijblijvend. Dit gaat meer over jezelf dan over je intieme relaties. Het is niet het jaar waarin je je soulmate zult ontdekken, tenzij je er al een hebt.

werk horoscoop carriere jaar 2020 vissen

Carrière & Werk

U verlangde naar vrijheid en nieuwe ondernemingen in uw werk- en carrièrewereld. Dit is het jaar dat je het krijgt. In 2020 ben je meer bereid om risico's te nemen of professioneel nieuwe wegen in te slaan en je zult merken dat je eigen werk dit keer je meer voldoening zal geven, het zal een grotere betekenis hebben.

De laatste drie jaar zijn niet zo plezierig geweest. Je zult genieten van 2020, vooral na de lente wanneer de nieuwe ondernemingen een heel andere vorm aannemen dan je gewend bent. Je gaat voorbij je comfortzone, maar voelt je toch behoorlijk op je gemak. Toegewijd werk is dit jaar een belangrijk sleutelwoord voor u.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

Je werk zal beloning opleveren, niet uitgedaagd tot de zonsverduistering in het voorjaar. Wanneer dat dit jaar gebeurt, zult u snel verschuiven en zullen eventuele verliezen snel oplopen bij het herstructureren van uw financiële zaken, uw financiële strategieën en zelfs uw financiële filosofie.

Misschien zie je de veranderingen niet in jezelf, maar anderen wel en ze zullen naar je toe worden getrokken en dan lijkt het erop dat lady luck is gearriveerd met een overvloed aan inkomensmogelijkheden, nieuw, anders en avontuurlijk. U maakt serieuze financiële plannen, maar staat meer open voor nieuwe manieren. Je zult het waarschijnlijk niet veilig spelen in 2020 nu zul je je kaarten dit jaar tegen je borst houden.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gezondheid

Gezondheidsproblemen kunnen je dit jaar uitdagen of gezondheidsproblemen kunnen boven 2020 stijgen. Net wanneer je je ongeremd voelt in je carrière, komt de piper precies op het gebied van gezondheid. Je zult echter meer openstaan ​​voor de dingen die nodig zijn om de gezondheid weer op orde te krijgen en je zult dit snel in de vroege zomer doen en het zal een blijvende verandering van focus op eten, dieet, lichaamsbeweging en welzijn zijn.

Een tegenslag van twee maanden in het voorjaar, niet van ernstige aard, leidt tot permanente verandering. Je zult ook veranderingen van emotionele aard vinden en naar een hoger spiritueel, dromerig gebied komen en het zal stress voor je verminderen, waardoor je lang gezochte vrede, tevredenheid en vreugde zult brengen. 2019 brengt voortdurende avonturen en plezier en je wilt er goed van zijn om ervan te genieten op alle niveaus


Levensvragen jaarhoroscoop Vissen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Is 2020 een gelukkig jaar voor Vissen?

In 2020 zullen de Vissen een enorm fortuin hebben in de liefde, hoewel ze het niet vanaf het begin zullen realiseren. Hoewel het jaar lijkt te beginnen zoals normaal, komt liefde later in de meest ongewone vorm. In juni zullen de Vissen de liefdesrelatie die ze al hebben versterken, of ze beginnen een nieuwe, veelbelovende.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gaan Vissen in 2020 trouwen?

De alleenstaande Vissen krijgen de kans om iemand te ontmoeten die hun toekomst radicaal zal veranderen, en degenen die al een relatie hebben, zullen serieus nadenken over trouwen en het uitbreiden van hun gezin.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Zullen alleenstaande vissen liefde vinden?

Dit jaar is het mogelijk voor de Vissen om iemand te ontmoeten die hun interesse zal wekken, en met wie ze een liefdesrelatie zullen beginnen tijdens een reis, wat misschien zelfs een zakenreis is.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Krijgt Vissen een baan?

De Vissen krijgen misschien de kans om hun werkplek te veranderen voor een betere of om promotie te maken in hun carrière en erkenning te krijgen voor hun verdiensten.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gaan Vissen dit jaar naar het buitenland?

In 2020, als het gaat om reizen en vissen, zijn de dingen een beetje anders. Ze zullen altijd iemand nodig hebben om hen te overtuigen om uit hun aquarium te komen. Ze houden niet van het plannen van een reis, en ze zullen het nooit doen. Als je alles al gepland en klaar hebt, zullen ze meegaan, zo niet, dan geven ze de voorkeur aan het comfort van hun huis.


Welke invloeden krijgen de planeten op Vissen?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter retrograde zal je toelaten om de overdrijvingen en dissonanties in je percepties of visie over werk, succes, zelfbevestiging en bestemming te corrigeren. De invloed van Mercurius retrograde op Vissen: Als iemand geboren onder de Vissen, ben je al een beetje dramatisch, maar wanneer Mercurius retrograde is, kan je impulsiviteit exploderen.

Elke emotie die je tot nu toe hebt geblokkeerd, zal naar boven komen, wat overweldigend kan worden voor de mensen om je heen die zich aangevallen zullen voelen, ook al heb je misschien goede redenen om boos te worden en te reageren.

Tijdens deze periode is het belangrijk om het belang te begrijpen van de manier waarop we onze meningen formuleren en hoe we onze gevoelens uiten. Het is beter en gezonder om twee keer na te denken voordat je iets zegt.

uranus planeet

Uranus

Voor Vissen zal de doorvoer van Uranus in Taurus compleet nieuwe manieren van communiceren brengen, die voor hen misschien eng lijken. Als u echter op uw hart en innerlijke stem vertrouwt, wordt u altijd gehoord. Het wordt niet aanbevolen om te zwijgen en het zou verstandig zijn om uit uw comfortzone te komen. Nu is het tijd om duidelijk te spreken en mensen je beter te laten leren kennen.

mars planeet

Mars

Met Mars retrograde, zal het een periode volgen waarin de Vissen de behoefte zullen voelen aan isolatie, meditatie en introspectie, aangezien Mars retrograde is in het huis van het onderbewustzijn.

Tegelijkertijd wordt de Vissen geadviseerd om speciale aandacht te besteden aan hun gezondheids- en professionele sector, om hun bestaande aandoeningen te behandelen en om niet overweldigd te worden door minder onaangename situaties die zich op het werk kunnen voordoen. Ze hebben weinig energie bij het uitvoeren van dagelijkse taken.


 

Wat gaat 2020 jou brengen in de liefde of werk?

Introductie aanbieding: chat of bel 11 min. gratis

 

Claim de aanbieding

 

Bekijk de online paragnosten op de paragnostenchat

Of wil je liever 0900 paragnosten bellen

 

Wat gaat er in 2020 gebeuren?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop en voorspelling

 

Bekijk ook de jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden