Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Sterrenbeeld tweelingen: 21 mei - 21 juni

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Tweelingen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Tweeling in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

2020 ziet een versoepeling van alle veranderingen die je de afgelopen jaren in relaties hebt gezien. Echtscheidingen, overlijden, kloven in partnerschappen, grote omwentelingen in sociale connecties zijn de laatste jaren het thema geweest. In de lente begin je zachtere relaties te ontwikkelen met vrienden en de mensen om je heen.

Ze lijken minder klaar om te vertrekken. Je zult de liefde weer voelen in de vroege zomer. En tegen het einde van het jaar zul je weer meer persoonlijke en betekenisvolle intieme relaties hebben, vooral wanneer je een bestaande relatie naar een ander niveau ziet veranderen.

Deze persoon kan ouder zijn. Je zult ze meer waarderen! Je hebt de afgelopen jaren moeite gedaan om 'tot ziens' te zeggen en je kunt weer 'hallo' zeggen met vertrouwen en dankbaarheid.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

U bent de afgelopen jaren best tevreden geweest om achterin te gaan zitten, best tevreden misschien zelfs om thuis te blijven. Dit jaar brengt een verandering in die tevredenheid en tegen de vroege zomer zul je de behoefte hebben om meer openbaar te zijn, meer extravert, en een pad te beginnen waarmee je kunt gaan wat je wilt.

Tegen het einde van het jaar begin je met nieuw werk of nieuwe carrièreprojecten en zul je je goed voelen over het werk dat je doet. U hebt misschien vorig jaar conflicten gehad met cijfers van de werkautoriteit, maar dat zal tegen het einde van 2020 gemakkelijker zijn in langdurige samenwerkingsverbanden.

Je zult betere beslissingen nemen. Werkgebieden die mogelijk interessant zijn, hebben te maken met studie, reizen, computers, elektronica ... Kennis- en informatiegebieden. Het zal de moeite waard zijn.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

In 2020 zul je steeds meer een onafhankelijkheidsinstelling aannemen, vooral in de eerste maanden van het jaar. Een nieuwe richting van betere dienstverlening aan anderen zal in toenemende mate een grotere financiële beloning aantrekken naarmate elke maand van 2020 voorbijgaat.

Tegen november zal de vooruitgang waar je aan hebt gewerkt, plaatsvinden en je zult niet alleen verloren activa terughalen, maar ook genieten van de verhoogde financiële zekerheid die gepaard gaat met meer vervullend en nieuw gevonden productief werk.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Misschien vindt u dat 2020 een evenwichtsoefening is en uw gezondheids- en welzijnsbronnen belast door te veel te snel te proberen. U kunt gemakkelijk moe worden, maar u zult zeer snel herstellen.

Zorg ervoor dat u uw fysieke en medische controles uitvoert. Wanneer je ontdekt dat je je gezondheid hebt uitgedaagd, zul je je snel bekeren en je extreem bewust worden van voeding, voedsel, voedselbronnen en voorbereiding, lichaamsbeweging en krachtkoken. Het zal zijn vruchten afwerpen als u 2021 binnengaat met een volledig nieuw leven vanaf het nieuwe jaar van 2020.


Levensvragen jaarhoroscoop tweelingen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Tweeling?

De Tweeling heeft ook veel geluk. Als een lid van de familie een Tweeling is, is hij / zij meer geneigd om de loterij te winnen. Helaas weten de Tweeling-mensen niet altijd hoe ze hun kansen volledig kunnen benutten. Hoogstwaarschijnlijk verliest de Tweeling het winnende ticket van de grote prijs, dus ... pas op! De geluksgetallen voor Tweeling zijn 2, 4, 17, 21, 35 en 39.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Tweeling in 2020 trouwen?

De mensen geboren onder het astrologische teken van Tweeling krijgen de kans om een ​​langdurige relatie aan te gaan, en degenen die een stabiele partner hebben, kunnen een huwelijksaanzoek ontvangen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Tweeling liefde vinden?

De single Tweeling kan een soulmate vinden in Ram, Waterman of Leeuw-tekens. Betrokken raken bij Vissen of Maagd wordt niet aanbevolen in 2010. Venus zal op doorreis zijn in het huis van het onderbewustzijn, maar ook van karmische relaties, en het kan een liefdesverhaal uit het verleden terugbrengen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Tweeling een baan?

Veel van de Tweelingen zullen op zoek zijn naar een nieuwe baan, of ze zullen in 2020 een carrière veranderen. Degenen die in Tweeling zijn geboren, kunnen een onaangename verrassing in de financiële sector hebben. Of ze nu wat geld leenden, en nu kunnen ze ze niet terugkrijgen, of iemand beloofde hen financiële hulp, en nu trekken ze die in.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Tweeling dit jaar naar het buitenland?

Vanaf het midden van 2020 gaat het financieel steeds beter en krijgen ze de kans om veel te reizen, hetzij via een kans op werk of via hun eigen financiële middelen.


Welke invloeden krijgen de planeten op tweelingen?

mars planeet

Mars

Je hebt veel geduld en diplomatie nodig om botsingen en zelfs uit elkaar gaan te voorkomen, vooral tussen 3 januari en 15 februari wanneer de temperamentvolle en conflicterende Mars zich in het 7e huwelijkshuis zal bevinden.

Mars zal tussen 18 juni en 20 oktober naast Lilith staan, wat problemen kan veroorzaken met betrekking tot samenwerkingen, verenigingen en contracten, of het kan je in een nadelige positie brengen bij wedstrijden, processen of transacties. Pas vooral op in juli en september!

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht