Jaarhoroscoop Schorpioen 2023

Sterrenbeeld Schorpioen: 24 oktober - 22 november

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Schorpioen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de schorpioen in 2023? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


SCHORPIOEN: LIEFDE & RELATIES IN 2023

Hoe de liefde te vinden in 2023

2023 staat voor de deur en het is tijd om na te denken over je liefdesleven. Of je nu single bent of een relatie hebt, deze gids zal je helpen het beste uit het komende jaar te halen. Dit artikel richt zich op Schorpioen singles, met een optimistische en pessimistische kijk op wat zij kunnen verwachten van hun liefdesleven in 2023.

Wat kan je verwachten?

Schorpioen singles moeten zowel goed als slecht nieuws verwachten als het gaat om hun liefdesleven in 2023. Aan de ene kant zijn er genoeg mogelijkheden voor Schorpioenen om liefde en geluk te vinden als zij bereid zijn er moeite voor te doen. Aan de andere kant zijn er ook enkele potentiële valkuilen die zelfs de best geplande plannen kunnen doen ontsporen. De sleutel is je bewust te zijn van beide mogelijkheden en stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat je het beste haalt uit je romantische vooruitzichten in 2023.

Welke dierenriemtekens zullen de liefde vinden in 2023?

De dierenriemtekens die in 2023 de meeste kans hebben om liefde te vinden zijn Vissen, Stier, Kreeft, Maagd, Weegschaal, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Schorpioen. Deze tekens hebben allemaal een groot potentieel om een compatibele partner te vinden die dezelfde waarden en interesses deelt. Bovendien zijn deze tekens vaak ruimdenkender als het gaat om relaties en meer bereid om risico's te nemen als dat nodig is.

Wat zijn de beste liefdesstrategieën in 2023?

De beste strategieën voor singles op zoek naar liefde in 2023 zijn proactief zijn in het ontmoeten van nieuwe mensen en het benutten van elke gelegenheid die op je pad komt. Het is belangrijk om je niet te veel op één persoon of situatie te richten, want dat kan later tot teleurstellingen leiden. Richt u liever op het uitbreiden van uw sociale kring door evenementen bij te wonen of lid te worden van clubs waar u gelijkgestemden kunt ontmoeten die uw interesses delen. Bovendien kan online dating een geweldige manier zijn voor Schorpioenen om in contact te komen met potentiële partners van over de hele wereld zonder hun huis te hoeven verlaten.

Wat zijn de grootste liefdesuitdagingen in 2023?

Een van de grootste uitdagingen voor singles op zoek naar liefde in 2023 is opnieuw leren vertrouwen na teleurstellingen of liefdesverdriet in het verleden. Het is belangrijk om angst niet tussen jou en potentiële partners te laten staan, want dat kan je ervan weerhouden echt geluk te vinden met een speciaal iemand. Bovendien kunnen sommige Schorpioenen worstelen met bindingsproblemen als gevolg van ervaringen uit het verleden of een onwil om zich emotioneel open te stellen, wat kan leiden tot doodlopende relaties of flirts in plaats van zinvolle verbindingen met blijvend potentieel.

Wat zijn de belangrijkste liefdeslessen in 2023?

De belangrijkste les die Schorpioen singles zouden moeten leren voordat zij een nieuwe relatie aangaan, is hoe zij effectief met hun partner(s) kunnen communiceren. Dit betekent eerlijk zijn over je gevoelens, maar ook respect hebben voor die van hen en leren hoe je zo nodig compromissen kunt sluiten in plaats van altijd je zin te krijgen. Bovendien is het belangrijk niet alleen te luisteren, maar ook actief te zoeken naar begrip, zodat beide partijen zich gehoord en gewaardeerd voelen tijdens een gesprek of meningsverschil.

Wat heeft 2023 voor jou in petto?

2023 heeft veel potentieel als het gaat om romantiek, als Schorpioen singles bereid zijn zich uit te sloven en risico's te nemen zonder zich door angst te laten weerhouden van het bereiken van echt geluk met een speciaal iemand. Het is echter belangrijk om niet te snel iets te overhaasten, omdat dit hen in situaties kan brengen die op lange termijn niet geschikt voor hen zijn en die later meer kwaad dan goed kunnen doen.

Waarop moet je je richten in 2023?

Schorpioen singles moeten zich richten op het opbouwen van gezonde relaties gebaseerd op wederzijds respect in plaats van genoegen te nemen met minder dan wat zij werkelijk verdienen van een partner(s). Bovendien moeten zij ernaar streven een omgeving te creëren waarin beide partijen zich veilig genoeg voelen om zich openlijk te uiten zonder bang te zijn voor een oordeel of kritiek van een van beide partijen, die vaak tot misverstanden kunnen leiden als zij in het begin van de verkeringsfase niet worden gecontroleerd.

Wat zijn de beste liefdesgewoonten in 2023?

De beste gewoonten die Schorpioen singles zouden moeten aannemen voordat ze een nieuwe relatie aangaan zijn onder andere het meteen duidelijk stellen van grenzen zodat iedereen weet wat er van elke betrokken partij wordt verwacht; tijd nemen om alleen te zijn wanneer dat nodig is; vermijden om te snel in dingen te springen; leren hoe je jezelf (en anderen) kunt vergeven nadat er fouten zijn gemaakt; ervoor zorgen dat de communicatielijnen te allen tijde open blijven; flexibel doch standvastig blijven wanneer dat nodig is; geduldig zijn gedurende het hele proces; en nooit de hoop opgeven, zelfs als de dingen in eerste instantie niet werken zoals gewenst omdat er misschien iets beters om de hoek wacht.

Wat moet je vermijden in 2023?

Schorpioen singles moeten vermijden zich te snel in dingen te storten zonder de persoon eerst te leren kennen; toestaan dat angst beslissingen dicteert met betrekking tot relaties; trots de overhand laten krijgen bij meningsverschillen; wrok koesteren tegen degenen die hen eerder onrecht hebben aangedaan; in dezelfde patronen blijven hangen ondanks dat ze beter weten; overdreven bezitterig worden; perfectie verwachten van zichzelf (of anderen); toestaan dat negatieve gedachten het oordeel over hartzaken vertroebelen; uitsluitend vertrouwen op fysieke aantrekkingskracht om beslissingen te nemen over het al dan niet verder nastreven van een bepaalde connectie.

Wat voor soort relatie heb jij in 2023?

Dit hangt volledig af van de individuele keuzes van elke betrokkene. Sommige Schorpioenen vinden zichzelf terug in een serieuze relatie, terwijl anderen het liever informeel houden, afhankelijk van de omstandigheden. Maar uiteindelijk moet elke gekozen relatie voortkomen uit een oprecht verlangen om iets zinvols te creëren in plaats van zich te vestigen omdat er niets anders beschikbaar lijkt.

Wat moet je zoeken in een partner in 2023?

Bij het zoeken naar een partner moeten Schorpioenen iemand zoeken die dezelfde waarden, doelen, interesses, hobby's, enz. deelt. Bovendien moeten ze iemand zoeken die de grenzen respecteert die door beide betrokken partijen zijn gesteld, terwijl ze ook laten zien dat ze effectief kunnen communiceren tijdens moeilijke gesprekken. Ten slotte moeten ze iemand zoeken die hen veilig genoeg laat voelen om zich openlijk te uiten zonder angst voor oordeel of kritiek, die vaak tot misverstanden leiden als ze niet worden gecontroleerd in het begin van de verkeringsfase.

2023 heeft veel potentieel als het gaat om romantiek als Schorpioen singles bereid zijn zichzelf daarbuiten te plaatsen en risico's te nemen zonder zich door angst te laten weerhouden van het bereiken van echt geluk met een speciaal iemand. Het is echter belangrijk om niet te snel iets te overhaasten, omdat dit hen in situaties kan brengen die niet goed zijn op lange termijn en die meer kwaad dan goed kunnen doen. Als u het bovenstaande advies opvolgt en u concentreert op het opbouwen van gezonde relaties op basis van wederzijds respect in plaats van genoegen te nemen met minder dan uw partner(s) verdient, dan neemt de kans op blijvende liefde exponentieel toe aan het eind van het jaar!


Invloedrijke planeten


ParaVisie.nl©

Krachtig professioneel jaar

Hoewel ze niet allemaal tegelijk in het spel zijn, zullen Jupiter, Mars en Venus er allemaal toe bijdragen dat dit niet alleen het krachtigste professionele jaar in meer dan tien jaar wordt, maar dat het ook betrekking heeft op werk en carrière. Het jaar begint met Jupiter, de planeet van geluk en expansie, in je werksector. Hij is er nog maar 11 dagen tegen de tijd dat u dit nieuwe beroepsjaar ingaat, maar hij had er al vijf maanden doorgebracht voordat hij zeven weken eerder retrograde terugging. Uw grootste jaar voor banengroei en -uitbreiding in meer dan tien jaar begon eigenlijk afgelopen mei, en hoewel het misschien leek alsof de dingen een valse start maakten, stelde dit u in staat zaden te planten en sporen te leggen voor wanneer hij terugkeerde. Jupiter is teruggekeerd met een mandaat en weet waar hij zich vanaf het begin op moet richten.

Belangrijke planetaire overgangen

Jupiter bevindt zich tot 17 mei in uw werksector, en Venus keert terug op 20 februari, het moment waarop de snellere planeten terugkeren om de zaken op gang te brengen. Deze periode eindigt met het vertrek van de zon op 20 april. Terwijl de Zon in uw werksector staat, zijn er twee Nieuwe Manen, de tweede op 20 april. Deze Nieuwe Maan is niet alleen een zonsverduistering, maar vindt plaats enkele weken voordat Jupiter zal vertrekken. Ondertussen, enkele dagen nadat Jupiter op 17 mei vertrekt, zal Mars op 21 mei terugkeren naar jouw carrièresector, wat het eerste bezoek van de krijgsplaneet in twee jaar betekent. De echte spelbreker is echter de terugkeer van Venus op 6 juni, die het begin markeert van haar langste bezoek aan uw carrièresector in ons leven. Venus gaat in september retrograde en blijft tot 9 oktober in je carrièresector. Dit zal niet alleen een enorme impuls geven aan de carrière in de middelste maanden van het jaar, maar ook het momentum dat Jupiter heeft gecreëerd op het gebied van werk in stand houden.

Sector relaties en communicatie

Ondertussen zal Jupiter tegen die tijd verder zijn getrokken en op 17 mei terugkeren naar je relatiesector, waar hij de komende 12 maanden zal doorbrengen. Dit is een perfecte timing, want Pluto begint uit je communicatiesector te verdwijnen, waar hij sinds 2008 zit. Pluto vertrekt op 24 maart, maar zal op 11 juni weer retrograde gaan, enkele weken na de terugkeer van Jupiter in jullie relatiesector. De twee zullen dan de rest van het jaar hand in hand werken. Saturnus is ook in beweging en verlaat op 8 maart je thuis- en familiesector, waar hij sinds 2020 is geweest. Dit zijn misschien een paar uitdagende jaren geweest, maar je krijgt de kans om van de voordelen te genieten zodra Saturnus weg is, met Pluto, je heersende planeet, die op 24 maart terugkeert om de zaken te veranderen. Ondertussen keert Saturnus op 8 maart terug naar uw romantische en creatieve sector, een veel gemakkelijkere plaats voor hem om te zijn, en waar hij de komende drie jaar zal blijven.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat en krijg 11 minuten gratis.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2023 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2023 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen