Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

Sterrenbeeld Schorpioen: 24 oktober - 22 november

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Schorpioen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de schorpioen in 2021? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Schorpioen algemeen

De Schorpioen is een vrouwelijk, waterteken, overwegend emotioneel, beheerst door Mars en Pluto. De Schorpioenenkunnen je laten lachen in de vreemdste momenten en zijn de enigen die hun zelfbeheersing behouden in elke situatie.

Is 2021 een gelukkig jaar voor Schorpioen? Alle mensen die onder het Schorpioenteken zijn geboren zouden zich moeten verheugen. 2021 is het jaar van de verandering voor hen. Dit jaar zal genereus zijn, zodat ze alle levensdomeinen kunnen consolideren. Liefde, werk, ambities... je bent gezegend met veel geluk.

Welke maanden en dagen heeft de Schorpioen geluk in 2021? De gelukkigste maanden voor Schorpioenen zijn april, mei en augustus 2021. Begin 2021 is het mogelijk om je verward en bezorgd te voelen over sommige aspecten van je professionele leven. Als je probeert je horizon open te houden en ontvankelijk te blijven, kun je deze moeilijkheden overwinnen en vol optimisme verder gaan.

 

Liefde & relatie

Volgens Schorpioen astrologievoorspelling 2021 is het jaar waarschijnlijk gunstig voor je met betrekking tot de Liefde en de relatie. Als je al een relatie hebt, dan kan dit goed zijn voor je relatie. Bovendien zal de overgang van Saturnus en Jupiter stabiliteit in je relatie brengen.

Je zult blij zijn met de relatie die je hebt geleid en zult ook een gestage toename van de sociale status zien. Maar voor alleenstaanden heeft het jaar misschien niet veel goeds te bieden. Als je alleenstaand bent, dan kun je dit jaar misschien niet één partner vinden om een goed leven te leiden, zegt Schorpioenhoroscoop 2021, zoals Ganesha Spreekt.

Zorg ervoor dat je je hoop niet verliest, want het einde van het jaar geeft een aantal lichte momenten met een speciaal iemand. Dit zal de komende jaren langzaam uitgroeien tot een romantische relatie.

Carriere

Krijgt Schorpioen een baan in 2021? De professionele activiteit van Schorpioenen is op zijn hoogtepunt, en de gunstige resultaten die in 2021 worden geboekt, zullen voldoende zijn. Het harmonieuze aspect van de zon zal ongetwijfeld je ambitie, maar ook je motivatie benadrukken.

De Scorpios zijn zeer hardwerkend, koppig en zelfverzekerd en zullen al hun professionele doelen bereiken. Ze zullen geprikkeld worden door hun buitengewone werkcapaciteit. Sommige van de mensen met wie je werkt kunnen in februari veranderen omdat er een nieuwe groep mensen om je heen is.

Gezondheid

In april kunt je enkele bronchiale of borstgerelateerde klachten krijgen. Volgens de Jaarlijkse Horoscoop zijn er dit jaar geen grote uitdagingen, maar veel planeten zitten nje in de zogenaamde sociale sectoren van je horoscoop, wat een stimulans is voor een te grote verwennerij. Dit helpt misschien niet degenen die proberen af te vallen - je eigen wilskracht zal dat wel doen.

Wat moet Schorpioen in 2021 eten? In 2021 hebben de Schorpioenen voedsel nodig dat rijk is aan calcium, zoals melk, kaas, yoghurt en kwark. Ook moet een persoon die in het Schorpioenteken wordt geboren zich richten op een dieet dat rijk is aan eiwitten, vers fruit en verse groenten, brood en volle granen.

schorpioen Maandelijkse Horoscopen in 2021

Laten we de schorpioen 2021 horoscoop eens van dicht bij bekijken door het jaar in maanden uit te splitsen. Hieronder staan korte samenvattingen voor elke afzonderlijke maand.

Januari 

Een maand vol geluk in gezondheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over je gezondheidstoestand, zelfs niet als je chronisch ziek bent.

Februari 

Deze maand het beste voor je reizen. Het is vol met geluk als je voor je werk op reis gaat, want je zult grote zakelijke deals bereiken.

Maart 

Dit is een maand die je familierelaties ten goede zal komen. Je zult in staat zijn om een sterkere relatie met je vader te krijgen en om volmondig gezegend te worden.

April 

Deze maand is op sommige punten niet erg gunstig. Laat dat je echter niet ontmoedigen om thuis hard te werken en gezonde relaties te onderhouden.

Mei 

Deze maand is een groot voordeel voor je werk en carrière. Je zult in staat zijn om grote doelen te bereiken zonder te worstelen met veel werk.

Juni 

Sommige van je kinderen zullen een grote bron van vreugde en voldoening zijn. Ze zullen gehoorzaam zijn en goed presteren op school.

Juli 

Deze maand houdt niet veel belofte in voor je financiën. Het is belangrijk dat je zich niet waagt aan investeringen, want die zullen geen substantieel rendement opleveren.

Augustus 

Dit is een maand die je zal bevoordelen als je advies inwint van wijze mensen. je moet deelnemen aan liefdadigheidswerk, want het zal je veel opleveren.

September 

Dit is een vrij goede maand, maar het onderwijs wordt er het meest door beïnvloed. Je zult extra coaching moeten krijgen om ervoor te zorgen dat je slaagt voordat je een competitief examen aflegt.

Oktober 

Je krijgt deze maand eerlijk geluk. Je moet je voorbereiden op een drukke maand op het werk, want je zou uitgeput kunnen raken door het gewicht van je taken.

November 

Deze maand zal vrij goed zijn. je zult moeten anticiperen op eventuele problematische punten van je werk om deze vooraf op te lossen.

December 

Deze maand heeft niet al te veel gunsten. Je moet blijven werken, hoe dan ook, want het heeft invloed op andere mensen die tegen je opkijken.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht