Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

Sterrenbeeld Schorpioen: 24 oktober - 22 november

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Schorpioenen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Schorpioen in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020 vissen

Liefde en relaties

In 2020 wordt de status quo in uw relaties gehandhaafd. Het maakt niet uit of de relaties intiem, persoonlijk, familie, zakelijk, werk of sociaal zijn; ze zullen de norm handhaven. Als je single bent, eindigt je 2020 single.

Als je nu een relatie hebt, heb je aan het einde van het jaar dezelfde relatie. Het is een tijd van samenzijn en wat samen is, blijft samen. Wat uit elkaar is, blijft uit elkaar. Veiligheid en comfort in al uw relaties is een voordeel om dit jaar van te genieten.

werk horoscoop carriere jaar 2020 vissen

Carrière & Werk

Je carrière heeft het afgelopen jaar een boost gekregen en 2020 zal hetzelfde zijn tot het midden van het jaar, wanneer het lijkt alsof een cloud omhoog gaat en je je vrij bent om je professioneel uit te drukken. Dit kan resulteren in een promotie, een stap hoger, goede evaluaties, hogere productiviteit.

De resultaten van ijverig werk en focus, met acceptatie van persoonlijke en professionele verantwoordelijkheid, komen dit jaar. U kunt de neiging hebben zich te intensief op het werk te concentreren, dus pas op dat u niet duwt, te agressief bent of het probleem afdwingt. Het komt in de vorm van langdurige degelijkheid, gepland, gedisciplineerd en precies wat u zou hebben besteld. Midden in de zomer en midden in de herfst zijn tijden vooral om collega's of arbeidsbemiddelaars niet onder druk te zetten.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

2020 brengt energie om de opbrengsten van de oogst in het vroege voorjaar aan te trekken. U zult het hele jaar door overvloed zien en tegen het einde van 2020 zou u het hoogste punt van uw inkomstenproductie en retentie in vele jaren kunnen zien. Het is een tijd om te bewaren voor de toekomst.

Vergeet niet dat alle goede dingen in cycli gaan en wat je hoogste machtsjaar van vele jaren is, kan alleen worden gevolgd door een jaar van minderheid. Briljantie, persoonlijke kracht, visie, duidelijkheid zijn allemaal sleutelwoorden voor financiën dit jaar. Laat in het jaar trek je aan waar je naar verlangt om je veiligheid en tevredenheid te geven.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gezondheidsvoorspellingen

Je gezondheid zal dit jaar over het algemeen vrij goed zijn, de enige uitzondering is dat je de neiging hebt om "oude" dingen te verliezen, zoals oude brillen, oude goede gewoonten, oudere praktijken waarvan je verstandig zou zijn om door te gaan. Je plukt de vruchten van eerdere praktijken. Als die gezond waren, zullen ze gezond blijven.

Als ze slecht werden geadviseerd, blijven ze slecht worden geadviseerd. De gezondheid van ouderen om je heen kan dit jaar lijden en het kan zijn dat je je aandacht op hen moet richten en niet op jezelf.

Als je jezelf tot het uiterste drijft, betaal je er echter voor in slechte gezondheid. 2019 heeft een structuur van rijkdom en weelde en als je dit jaar slechte gezondheidsgewoonten hebt, kan enige discipline zijn om je voor te bereiden op volgend jaar.


Levensvragen jaarhoroscoop Schorpioenen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Schorpioen?

Voor Schorpioenen wordt dit een gelukkig jaar. In 2020 hebben de mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren in alle opzichten geluk en kunnen ze prachtige dingen bereiken als ze dat willen. Verrijkingskansen zullen zich voordoen op een plek die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Maar dit is niet alles; een loterij ticker zou hun leven kunnen veranderen. Geluksnummers: 2, 4, 8, 17, 26, 35, 44, 53.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Schorpioen in 2020 trouwen?

De enkele Schorpioenen kunnen iemand ontmoeten met wie ze een solide, langdurige relatie kunnen opbouwen, terwijl de Schorpioenen die al betrokken zijn bij stabiele relaties, huwelijksaanzoek kunnen verwachten. Deze transit vergemakkelijkt echter de consolidatie en harmonie in het huwelijk van Schorpioenen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Schorpioen liefde vinden?

De herfst en het einde van 2020 zullen vol vreugde zijn, vooral voor de single Schorpioenen. Zelfs als het buiten koud is, zal er iemand interessant in je leven komen die de atmosfeer opwarmt. Als je iemand een tijdje wou, is dit het moment om actie te ondernemen. Het hele jaar door heb je veel kracht en doorzettingsvermogen gekregen en als je ze nu gebruikt, slaag je er misschien in om de liefdesrelatie te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Schorpioen een baan?

De Schorpioenen moeten ook voorzichtig zijn op het werk waar opvliegbaarheid conflicten met hun superieuren kan veroorzaken. Bovendien hebben ze een verminderde concentratiecapaciteit en kunnen ze hun aangewezen taken nauwelijks vervullen. Het jaar 2020 biedt opmerkelijke kansen om hun inkomen te verbeteren, dus moeten ze om een ​​salarisverhoging vragen. Ook kunnen zij die persoonlijke zaken hebben, opmerkelijke winsten behalen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gaat Schorpioen dit jaar naar het buitenland?

Dit jaar reizen degenen die in dit astrologische teken zijn geboren altijd en overal, en hoe mysterieuzer ze eruitzien, hoe beter. Oddities zullen altijd overeenkomen met hun aard, en de passie en interesse voor nieuwe culturen zullen diegenen zijn die hen tijdens hun reizen begeleiden. In India, Algerije of Mozambique leren ze misschien interessante levenslessen.


Welke invloeden krijgen de planeten op Schorpioenen?

Jupiter planeet

Jupiter

Eindelijk kun je de vruchten plukken van je arbeid, Schorpioen! Als vorig jaar Jupiter op doorreis was door je teken, en je vasthoudend bent geweest en een nieuw project bent begonnen, of je hebt beslissingen genomen die nog geen resultaten hebben opgeleverd, nu is het moment voor succes.

In de komende 13 maanden gaat Jupiter over naar het domein van financiële middelen verkregen uit werk, zelfrespect en dingen waardoor u zich veilig voelt, zodat u de gelegenheid krijgt om deze gebieden te stimuleren.

Je vaardigheden en talenten zullen toenemen, je zult efficiënter werken, je wordt beloond, je eigenwaarde moet ook winnen en daarom komen er nieuwe mogelijkheden op je pad. Haast je niet om de vruchten van je arbeid te consumeren in risicovolle ondernemingen, geef niet meer uit dan normaal, want dit is een jaar voor productiviteit, niet voor verspilling.

mars planeet

Mars

Schorpioen is een van de twee tekenen die worden beïnvloed door retrograde Mars. Ze zullen vastberadenheid tonen in hun projecten. Ze zullen zich echter overweldigd en uitgeput voelen omdat ze niet in staat zijn om al hun taken te vervullen.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht