Jaarhoroscoop Schorpioen 2022

Sterrenbeeld Schorpioen: 24 oktober - 22 november

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Schorpioen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de schorpioen in 2022? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Schorpioen algemeen

Weet je nog dat je als klein kind helemaal geobsedeerd was over een Disney film of lego bouwen? Dat heet passie, en het is iets wat je al een tijdje niet meer hebt gevoeld. Tot nu dan. Dit is jouw jaar om verliefd te worden - op een persoon, een hobby, misschien zelfs op jezelf - en die passie ga je vervolgens met de wereld te delen.

Liefde & relatie

Je zult in 2022 dramatische verschuivingen in je relaties en romantische leven krijgen. Dit brengt meer mogelijkheden voor de liefde en stelt je in staat om niet langer de reden te zijn dat je niet gelukkig bent of in een relatie zit.

Terwijl je je beweegt door wat er op je pad komt, blijf dan gecentreerd in het uitspreken van je waarheid over je behoeften en het ontvangen van wat je gegeven wordt, het zou zomaar kunnen dat je het aan het eind van het jaar iets beters hebt dan je ooit had kunnen dromen.

Carrière

Kijk eens naar je bankrekening en je visie, want investeringen en creatieve bezigheden zullen beide je focus hebben tijdens de eerste helft van het jaar. Er staat je dit jaar een grote verandering te wachten. Het universum gaat je carrière enorm succesvol maken.

Gezondheid

Later deze maand komen we met dit gedeelte van de jaarhoroscoop

schorpioen Maandelijkse Horoscopen in 2022

Later deze maand komen we met dit gedeelte van de jaarhoroscoop

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2022 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2022 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen