Jaarhoroscoop Steenbok 2020

Sterrenbeeld Steenbok: 22 december - 20 januari

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Vissen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Steenbok in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

2020 vindt een voortdurende strijd om liefde en werk, gezin en huis in evenwicht te houden. In feite voel je je misschien onbemind en ondergewaardeerd tot het midden van de lente, wanneer eindelijk de communicatie verbetert en je geniet van meer plezierige en bevredigende relaties.

Tegen het midden van de zomer zult u meer vreugdevolle en spontane relaties mogelijk vinden en deze kunnen ertoe leiden dat u later in het jaar zo serieus evalueert over prioriteiten en relaties. Je zult op dit moment waarschijnlijk socialer en extravert zijn. Het kan leiden tot een langdurige relatie waarnaar u verlangde.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

2020 wordt geen dramatisch jaar voor je carrière, maar je zult ook geen tegenslagen hebben! Je beste tijd zal zijn tegen het einde van het jaar wanneer energieën gunstig zijn voor verandering als je ervoor kiest om het te maken, of voor vooruitgang als je ervoor kiest om er gebruik van te maken.

Om je doelen voor de toekomst te bevorderen, begin je midden in de zomer een nieuwe alliantie of nieuwe associatiegroep die buiten de norm voor je is en je behoefte aan de structuur zal je in het vroege najaar weer in beeld brengen. Uw gebruikelijke verantwoordelijke werkgedrag, vaardigheden in management en orde, organisatie en autoriteit komen tot uitdrukking in de relaties met anderen.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

2020 brengt de aanhoudende positieve energieën in uw financiën. U zult merken dat de financiën weer afkomstig zijn van langdurige werkrelaties en partnerschappen, of dezelfde carrière en werk dat u hebt gedaan. Andere mensen en invloeden van buitenaf kunnen u hinderen of beperken in uw financiële transacties.

U zult echt mooie beloningeninvesteringen zien of in het kopen en verkopen van winstgevende kansen. Het is tijd om door te gaan met het bouwen en vergroten van uw vermogen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 steenbok

Gezondheid

Status quo is dit jaar het synoniem voor je gezondheid. Meestal is 2020 niet zo interessant voor gezondheid en welzijn.

Vanwege uw evenwichtige uitdagingen in uw leven, zou het verstandig zijn om een ​​deel van uw bedrijfs- en werkdisciplines te nemen en die energie dit jaar te richten op een gezondheidsregime en betere gezondheidspraktijken.

Het einde van het jaar brengt een vooruitblik op de toekomst dat 2019 een belangrijk levensveranderend jaar is en dat u zich op dat moment niet hoeft te concentreren op een afvoer van energie of hulpbronnen.


Levensvragen jaarhoroscoop Steenbok

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 steenbok

Is 2020 een gelukkig jaar voor Steenbok?

Anders dan in 2019 zal het jaar 2020 buitengewoon zijn voor Steenbokken. En hier hebben we het over alle aspecten van hun leven. Het jaar 2020 wordt een van de beste jaren voor Steenbokken, vol materieel en emotioneel welzijn.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 steenbok

Zal Steenbok in 2020 trouwen?

De Steenbokken die tot nu toe verliefd zijn, krijgen de kans om ze te transformeren in stabiele, langdurige relaties.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 steenbok

Zal alleenstaande Steenbok liefde vinden?

De Steenbokken zullen verrassingen hebben op het gebied van liefde, kinderen en artistieke en creatieve activiteiten. Verliefd behoren ze tot de gelukkige tekens van de horoscoop. De alleenstaande Steenbokken kunnen een liefdesrelatie beginnen, terwijl degenen die al een paar vormen mogelijk het nieuws ontvangen dat ze ouders worden.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 steenbok

Krijgt Steenbok een baan?

De Steenbokken zullen zelfs vanaf het begin van 2020 merken dat ze zich anders voelen - hoe verschillend hangt af van de beslissingen die ze de afgelopen twee jaar hebben genomen. Voor velen kunnen hun financiën het grootste deel van het jaar op de een of andere manier onregelmatig zijn, omdat sommigen besluiten dat ze hun werkplek moeten veranderen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Steenbok dit jaar naar het buitenland?

Van april tot augustus hebben ze de kans om hun sociale leven te verbeteren - of ze breiden hun groep vrienden uit, of ze zullen meer groepsactiviteiten bijwonen. Als ze willen reizen, is november de beste maand.


Welke invloeden krijgen de planeten op ?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter retrograde staat in jouw teken, in het huis van persoonlijkheid. Dit astrale aspect vergemakkelijkt in de komende vier maanden de ontdekking van informatie die u in uw voordeel kunt gebruiken.

Je hebt vertrouwen in jezelf en je probeert je professioneel te ontwikkelen en niet alleen. U moet ook voorzichtiger zijn wat voor soort informatie u ontvangt en hoe u deze voor uw voordeel kunt gebruiken.

uranus planeet

Uranus

Uranus retrograde invloed op het teken van Steenbok in 2020: je hebt je leven altijd al specialer, uniek en vol enthousiasme willen maken, en nu is het juiste moment om dingen op te vrolijken. Of je dit nu voelt of niet, je kunt aan een groter levensavontuur beginnen, dus stem je dromen af ​​op je realiteit. Je kunt de droom waar je naar streeft, waarmaken, dus kijk naar je kalender en zie hoe je hem kunt kleuren zodat je meer vreugdevolle dagen kunt beleven dan voorheen.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht