Jaarhoroscoop weegschaal 2022

Sterrenbeeld Weegschaal: 24 september - 23 oktober

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Weegschaalen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de weegschaal in 2022? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Weegschaal algemeen

Tijd om aan jezelf te werken. ... nu is het moment om een aantal gezonde gewoontes in te stellen. Doe dit nu, want van mei tot oktober staat Jupiter in het Ram sterrenbeeld en is een van de beste periodes om aan je liefdesleven te werken.

Liefde & relatie

In de komende maanden zal je gevraagd worden om door een reeks van nieuwe eerste ervaringen te gaan, die uiteindelijk de romantische relatie(s) die je hebt zullen veranderen.

Dit betekent dat je prioriteit moet blijven geven aan jezelf in plaats van aan een relatie en dat je je meer op je gemak moet voelen om dingen alleen te doen - zelfs als dat je angstig maakt.

Er zal dit jaar een grotere mate van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen komen die uw relaties een zekerder vibratie zal geven.

Carrière

Het zal een drukke start van het jaar worden. Een belangrijk creatief project waar je veel zweetdruppels in hebt gestoken kan eindelijk vruchten afwerpen dankzij de groei van Jupiter die in de eerste helft van 2022 naar het Vissen sterrenbeeld verhuist. Je verdiende inkomen zal ook een drastische verandering ondergaan. Je verdient het.

Gezondheid

Later deze maand komen we met dit gedeelte van de jaarhoroscoop

Weegschaal Maandelijkse Horoscopen in 2022

Later deze maand komen we met dit gedeelte van de jaarhoroscoop


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2022 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2022 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen