Gratis jaarhoroscoop Weegschaal 2020 

Sterrenbeeld weegschaal: 24 september - 23 oktober

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Weegschalen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Weegschaal in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

In 2020 tijdens de zonsverduistering in maart kunnen de getelde relaties teleurstellend zijn of lijden. Het is nu door uw keuzes die bepalen hoe intens die teleurstellingen zullen zijn. Je moet je voorbereiden door eerst voor jezelf te zorgen en daarmee de tijd met zelfvertrouwen in te gaan.

Het zal dan de balans tussen plezier en voldoening brengen, maar je moet NU beginnen om die relaties te versterken. Waardeer ze, met duidelijke grenzen. De beloning om dit voor het einde van het jaar te doen, is vervullend, ruim en breed verhoogd. U zult waarschijnlijk geen nieuwe relaties aangaan, maar in plaats daarvan de gezonde relaties versterken die u hebt, vooral met oudere en gezagsdragers.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

Nieuwe, creatieve, innovatieve manieren om geld te verdienen met nieuw, creatief, innovatief werk zijn van jou in heel 2020 en tot diep in 2021. Het is een tijd als geen ander in je leven. Zakelijke partnerschappen kunnen in het vroege voorjaar worden uitgedaagd. Het bouwen van een solide stevige basis is nu mogelijk.

De afgelopen jaren hebben een helende tijd in je leven gebracht, vooral je werk en professionele leven. U profiteert van de extra inspanningen die u de afgelopen jaren hebt geïnvesteerd. Het is oogsttijd. Het is ook een tijd van ambitie, verbetering van uw imago en efficiënter worden. Je zult je bekwaamheid en productiviteit op een hoog niveau zien en je zult alle doelen en doelen bereiken. Geniet ervan. Je hebt er al de prijs voor betaald.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

Geld en financiën zijn altijd hoog, en u kunt nieuwe ongebruikelijke bronnen, onbekend terrein aanboren. Wees genereus, maar gooi niet hard verdiend kapitaal in de wind, vooral in februari of maart of in de vroege herfst wanneer je mistige ingevingen kunt hebben. Je lijkt elke keer kansen en geld aan te trekken.

Door nieuwe vaardigheden, nieuwe ondernemingen en nieuwe omgevingen te leren, lijkt het erop dat geld op jou en je leven lijkt te regenen.

Het geld zal onverwacht uit vele bronnen komen en daarmee gepaard gaan met erkenning en erkenning.

Je hebt een aantal jaren lang en hard op de achtergrond gewerkt en je wordt in de schijnwerpers gezet. De truc zal evenwicht zijn. Zoek goede adviseurs en advies. Tot het vroege voorjaar kan een tijd zijn waarin geld niet lijkt te blijven hangen, dus houd uw spaargeld vast en bewaar het evenals in de latere zomermaanden.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Je eigen gezondheid zal genieten van een uitgebreide interesse in alternatieve gezondheidspraktijken en deze zullen je een langverwachte band met je intuïtieve, evenwichtige genezende natuur brengen. Het is een levendige helende tijd; niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen die je kunt aanraken.

Energie zal bijna magnetisch en positief lijken en deze alternatieve oefeningen die je gemakkelijk in je leven kunt opnemen, zullen resulteren in een bijna onverklaarbare uitkomst van verbeterde kracht en uithoudingsvermogen van lichaam en geest, evenwichtig en geïntegreerd.

Wat voorheen ongrijpbaar was in de gezondheid, is nu gemakkelijk en op natuurlijke wijze opgenomen. Gezondheid krijgt een spirituele kwaliteit en dit zal je goed van dienst zijn, want 2019 is een jaar van nog grotere overvloed en uitbreiding.


Levensvragen jaarhoroscoop Weegschalen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Weegschaal?

Mensen die in het Weegschaal-teken zijn geboren, beginnen al voordat ze de loterij winnen, al te plannen hoe ze het geld moeten investeren en uitgeven. Weegschalen zijn meer vatbaar voor dagdromen en kunnen investeringen in loterijen ook overdrijven. Dit sterrenbeeld heeft ook moderatie nodig. De geluksgetallen waarop weegschalen kunnen rekenen voor grotere kansen om de loterij te winnen zijn 2, 6, 11, 21, 26 en 31.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Weegschaal in 2020 trouwen?

Sommige weegschalen ontmoeten misschien, na een leven lang wachten, de persoon waar ze al lang over dromen. Anderen kunnen verrast worden door een oude liefde die terugkeert in hun leven, en voor het opnieuw beginnen van de relatie vanuit een meer volwassen positie. Voor andere Weegschalen zijn periodes van eenzaamheid ook mogelijk tussen twee liefdesrelaties, ideaal voor het heroverwegen van de liefdesrelatie in haar meest sublieme, spirituele aspecten.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal alleenstaande Weegschaal liefde vinden?

Venus, de planeet van liefde, zal de Weegschaal's helpen meer te socialiseren, waardoor hun kansen om een ​​mogelijke toekomstige liefdepartner te ontmoeten worden vergroot.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Weegschaal een baan?

Dit jaar kom je uiteenlopende situaties tegen op het vlak van carrière. In veel gevallen zult u niet tevreden zijn met uw professionele situatie, maar in veel andere omstandigheden zult u succesvol zijn. Uw communicatieve vaardigheden beginnen voordelen op het werk te brengen en de collega's beginnen u steeds meer op te merken en te waarderen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Weegschaal dit jaar naar het buitenland?

Tussen mei en september 2020 zullen de levens van Weegschaal's zich in een ascendant-fase verplaatsen en zullen ze mogelijkheden hebben om te reizen of hun interessegebied uit te breiden.


Welke invloeden krijgen de planeten op Weegschalen?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter in het eerste huis is ook gunstig voor degenen die hun fysieke uiterlijk ten goede willen veranderen en een betere relatie met hun eigen lichaam willen hebben. Om genoeg te slapen, te focussen op gezondheid, niet op gewicht, om gezond te eten en te sporten - dit zijn de belangrijkste dingen die je zullen helpen er beter uit te zien en gezonder te zijn, ongeacht de modestijl die je aanneemt.

uranus planeet

Uranus

Dit jaar zal Uranus, een planeet die vernieuwing en vrijheid bevordert, je altijd uitdagen om het leven van je koppel opnieuw uit te vinden. Het heeft een stimulerend effect, maar ook een onvoorspelbare en discontinue actie, die je bij verschillende gelegenheden zou kunnen storen, gezien het feit dat weegschalen van harmonie en de heilige middenweg houden.

mars planeet

Mars

Mars wil dat je gestrest raakt over geld, en het is beter om in dit opzicht vrijwillig en bewust te handelen. Anders, wie weet waar stress kan optreden en met welke andere problemen u te maken kunt krijgen.

Onder andere Mars retrogradatie, vanaf 9 september, kan een herziening van de winstmethoden bepalen of het kan een ouder, onafgemaakt initiatief onder de aandacht brengen. In een negatieve versie kan Mars u wat geld uitgeven om uitstaande betalingen of verwaarloosde schulden te betalen.


 

Wat gaat 2020 jou brengen in de liefde of werk?

Introductie aanbieding: chat of bel 11 min. gratis

 

Claim de aanbieding

 

Bekijk de online paragnosten op de paragnostenchat

Of wil je liever 0900 paragnosten bellen

 

Wat gaat er in 2020 gebeuren?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop en voorspelling

 

 

Bekijk ook de jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden