Jaarhoroscoop Stier 2020

Sterrenbeeld stier: 21 april - 20 mei

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Stieren brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Stier in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

In 2020 lijken uw relaties te verschuiven van het stadium van 'small talk' naar veel diepere en intensievere interacties. Je zult dit jaar veel diepgang, voldoening en connecties hebben, vooral met degenen die wat ouder zijn dan jij.

Je zult een groter gevoel van eigenwaarde, vertrouwen en ondersteuning hebben die zinvol is in al je relaties.

Als je je soulmate niet hebt gevonden, kan dit het jaar zijn! Officiële verloving, zelfs het huwelijk, kan optreden als uw relaties een wending nemen voor meer conventionaliteit.

Pas op voor vliegen van het handvat en impulsief in de herfst, vooral in oktober.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

Rond de tijd van de maansverduistering in het voorjaar kunt u problemen ondervinden in uw werk- en loopbaangebieden. U zult profiteren van het veranderen van uw dagelijkse routine, maar u zult het willen bestrijden. Vecht er niet tegen; het zal goed zijn voor verandering op lange termijn.

Je zult merken dat je veel energie en drive hebt en een groter niveau van succes geniet dan in voorgaande jaren.

De lente brengt verandering. Verwelkom het omdat het verleden niet bepaald constructief is geweest. Zoiets als een hobby of een bijbaan kan een belangrijke bron van inkomsten zijn als je je passie, interesse, vaardigheden en tijd combineert om het een prominentere plek in je leven te geven.

Je zult misschien merken dat het veranderen van baan naar iets opwindender een wens zal zijn tijdens de zomermaanden. Het kan plotseling gebeuren en u wilt gewoon beschermen tegen impulsieve beslissingen.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

In 2020 kunnen uw financiën aanzienlijk verbeteren. Misschien vindt u zichzelf stabieler en veiliger op het gebied van geld.

Een dramatische toename is niet waarschijnlijk, maar het toepassen van discipline op het gebied van werk met een meer georganiseerd en ontwikkeld plan, terwijl het bouwen van een dagelijks regime op andere gebieden de discipline zal lenen die resulteert in financiële zekerheid, stabiliteit en structuur.

Het verwijderen van langlopende schulden met deze discipline zal dit jaar mogelijk zijn, evenals het herstructureren van geldproblemen.

Wat u in 2019 bent begonnen in de richting van besparingen en beveiliging, gaat door en wordt nog eenvoudiger.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

2020 zal het voor u gemakkelijker maken om voordeliger gezondheidsroutines te ontwikkelen.

Het zal gemakkelijker worden van de lente tot het einde van het jaar. Als je verslavingen hebt, kun je deze gemakkelijker overwinnen.

Het ontwikkelen van een dagelijks regime van gezond gedrag zal mogelijk zijn en je zult in staat zijn om te repareren wat niet werkte.

Je gewicht stabiel houden zal dit jaar een grote uitdaging zijn, maar je hebt beïnvloedende krachten die kunnen helpen met de discipline die nodig is om het stabiel te houden.

2020 heeft alle gezondheid en uithoudingsvermogen nodig die je kunt lenen, want het is een jaar om de oogst te oogsten die je hebt gezaaid.


Levensvragen jaarhoroscoop stieren

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Heeft Stier geluk in 2020?

De mensen van de Stier zijn meestal erg rationeel. In elke seconde van het leven richten ze hun inspanningen hard om het gewenste welzijn en de levensstandaard te bereiken. Dit betekent echter niet dat fortuin niet kan glimlachen naar een Stier als ze hun kansen op 6/49 loterij proberen. Sommige van hun geluksgetallen zijn 6, 8, 13, 15, 27 en 32.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Stier in 2020 trouwen?

Voor de Stier zal dit jaar emotioneel vol zijn. Romantiek omhult de mensen die in dit sterrenbeeld zijn geboren, en als ze nog geen relatie hebben, zullen velen van hen de persoon ontmoeten die de rest van hun leven aan hun zijde blijft. In 2020 hebben ze grote kansen om te trouwen, en de astrologen geloven dat dit het perfecte moment voor hen is om te zeggen: "Ik doe".

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Stier liefde vinden?

De planeet van liefde en voordelen, Venus, kan de enkele Stier nieuwe, stabiele, langdurige relaties brengen, en voor degenen die al met een relatie bezig zijn, kan het de mogelijkheid bieden om het te consolideren, en zelfs om naar een ander niveau te stappen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Stier een baan?

Je zult beproevingen en obstakels tegenkomen, maar je zult ze allemaal met moed onder ogen zien. Nieuwe kansen om te winnen zullen zich voordoen in je carrière. De Stier-mensen krijgen de kans om geld te ontvangen van nalatenschappen of kredieten, ze zullen genieten van financiële verbetering en ze kunnen projecten lanceren met hun partners die hun inkomsten verhogen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Stier dit jaar naar het buitenland?

De Stier-mensen zullen minder in de war raken, ze zullen hun ideeën gemakkelijker op orde brengen, en ze zullen in staat zijn om nieuwe kennis te bestuderen, te leren en te verzamelen. Ook zullen ze erin slagen om een ​​vakantie te plannen, en ze zullen op korte reizen gaan.


Welke invloeden krijgen de planeten op stieren?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter heeft nu een goede relatie met Saturnus. Daarom consolideert de professionele situatie van Stier, stabiliseert de materiële situatie en is het financiële initiatief winstgevender.

Oktober en november brengen voor de Stier een zichtbaar herstel in termen van samenwerkingen en contracten, nieuwe allianties en overwinning in wedstrijden en in de strijd tegen de concurrentie. December belooft verhoogde kansen op promotie en erkenning.

uranus planeet

Uranus

Uranus wordt retrograde uitgevoerd in Stier tussen 12 augustus 2019 - 11 januari 2020 en 15 augustus 2020 - 1 januari 2021.

Uranus is de afgelopen 80 jaar niet retrograde geweest in Stier, en sommigen van ons weten niet eens hoe deze energie aanvoelt. Als Uranus in directe beweging de meest rebellerende planeet is door zijn effecten op ons, is het duidelijk dat Uranus retrograde niet minder zal zijn.

Met Uranus in je teken vorig jaar, zijn je identiteit en je hele leven veranderd, en verandert snel, en ook je carrière, plannen en liefdesleven.

Je visie op de toekomst is radicaal anders dan voorheen, en je kunt veranderingen ervaren die angstaanjagend lijken alleen omdat ze onbekend zijn, maar dat zal momenten vol enthousiasme voortbrengen.

Je hebt vertrouwen dat alles in je voordeel is en dat je nu je diepgaande roeping zult vinden, dus sta open voor alle mogelijkheden.

In september begint dus een productieve periode die succes en prestaties zal brengen voor de Stier. De werklast is groter, maar je benadert het vol enthousiasme.

Je voelt je aangemoedigd door het ontstaan ​​van kansen, stimulerende taken en door het feit dat je meer autonomie hebt.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht