Jaarhoroscoop Ram 2020

Sterrenbeeld Ram: 21 maart - 20 april

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Rammen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Ram in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

In 2020 zullen de eisen die u aan uzelf stelt en ook aan anderen projecteert, gemakkelijker worden.

Relaties zijn de afgelopen jaren moeilijk geweest en 2020 brengt je de energie die bevorderlijk is voor het vormen van groeiende partnerschappen en relaties die veel meer voldoening en voldoening schenken.

Binnenlandse zaken en liefdesaffaires zullen dit jaar een les zijn om te leren, vooral tot de vroege zomer. Daarna is het soepeler varen.

Je kunt zelfs diep verliefd worden en diepere relaties hebben, zelfs met kennissen, van de late zomer tot de herfst. Vorig jaar was het begin van het ontwikkelen van sensualiteit en intimiteit.

2020 zal nieuwe niveaus, diepere niveaus van intimiteit en zinvolheid kennen.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

In de vroege maanden van 2020 zul je merken dat je assertiever en competitiever bent. Je zult proberen je weg te vinden door pure wil voor de kracht van persoonlijkheid, maar wees niet verbaasd als het niet werkt.

Gemakkelijke relaties met collega's of collega's kunnen lijden.

Ze kunnen je kwalijk nemen, jaloers zijn en afstand in de werkarena creëren.

Je zou kunnen volharden en naar een punt kunnen gaan waar je een scheiding ziet met je huidige werk, hetzij door ontslag, verlof, inkrimping of outsourcing.

Het zal waarschijnlijk een vermomde zegen zijn als je een groter gevoel krijgt van wie je bent in de wereld van werk en misschien radicaal wilt veranderen wat je doet.

Wees voorzichtig bij uw beslissing, want misschien wilt u niet meer openbaar werk, hoe meer competitief werk dat met dat besluit zal komen. Je wereld van werk wordt volledig getest in 2020.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

2020 zal de behoefte aan beveiliging vergroten. Je wilt discipline en orde ontwikkelen in hoe u met geld omgaat. De spanning op het thuisfront vereist dat je meer structuur ontwikkelt.

Het zal voelen dat je beperkt bent in je vermogen om jezelf te uiten, maar dat zal in oktober en november beginnen te verminderen.
Aan het einde van het jaar zult u het gemakkelijker vinden om financiën te combineren en zullen investeringen in beeld komen.

Het is pas eind december dat je rendement op je beleggingen begint te zien en een periode begint waarin je geld aantrekt, vooral geld uit andere bronnen dan jezelf.

U kunt conflicten hebben over financiële kwesties van 'anderen', zoals familiale geschillen over landgoederen of eigendommen. Maanden om naar te kijken zijn februari en de maanden laat in het jaar.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Begin dit jaar in 2020 heb je veel persoonlijke energie. Maar net als de andere delen van je leven, voel je je rusteloos en ongemakkelijk met een groot deel van je leven.

Je zult je het meest goed voelen tijdens de late zomermaanden en de vroege maanden van de herfst. Gezondheid en voeding, voeding en lichaamsbeweging zullen dit jaar niet voor u op de eerste plaats komen.

Maar u zult een stabiel niveau van gezondheid hebben. Welzijn heeft aandacht nodig, maar u zult het waarschijnlijk laten gaan.

Je blijft je verbinden met de aarde en de natuur, maar houd er rekening mee dat wat je niet bezoekt, je later zou kunnen achtervolgen.

Zoek tijd om je gezondheid te verbeteren.

De uitgaande, openbare, verbindende energieën in 2021 hebben uw hoogste niveau van welzijn nodig.


Levensvragen jaarhoroscoop rammen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Ram geluk in 2020?

2020 is een heel gelukkig jaar voor degenen die zijn geboren onder het Ram-teken. Volgens de horoscoop zul je een toename van pure energie ervaren. Je kunt dit jaar de kans verwachten om iets nieuws en moois te creëren.

Wilt u een klein bedrijf starten? Een evenement organiseren? Om te slagen in een wedstrijd? Of wil je misschien een boek schrijven? Al deze dingen zijn mogelijk en gemakkelijker te bereiken dan ooit!

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Ram trouwen in 2020?

De Ram die al betrokken zijn bij gelukkige relaties zullen een groter gevoel voor hun partners hebben. Maar ze zullen hun emoties onder controle houden. In maart en juni kunnen sommige Ram trouwen of een nieuwe relatiefase ingaan.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal een single Ram liefde vinden?

Meestal is Ram een ​​heel gelukkig persoon. In het derde kwartaal van 2020 zal de nadruk liggen op het sentimentele leven, en de Ram die nog steeds op zoek is naar een geschikte partner is bevoordeeld. Enig verzet van ouders kan in juli voorkomen, of misschien enkele complicaties voor degenen die een kind hebben uit een eerdere relatie.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Ram een ​​baan?

Als je geboren bent onder het Ram-teken en je wilt een aantal belangrijke projecten starten, is de meest aanbevolen tijd hiervoor op de 9e of 27e van de maand.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat de Ram dit jaar naar het buitenland?

De mensen die in Ram zijn geboren, krijgen de kans om een ​​grote reis naar het buitenland te maken, te verhuizen of om over de grenzen van het land te studeren. Velen van hen kunnen werkaanbiedingen uit het buitenland ontvangen en ze zullen genieten van een opmerkelijke carrièresprong.


Welke invloeden krijgen de planeten op rammen?

Jupiter planeet

Jupiter

Jupiter is tot 20 december naast Saturnus en het zal de Ram voldoende redenen voor tevredenheid op het werk brengen: interessante werkaanbiedingen, beloningen die bij de inspanningen passen, verhoogde nadruk en waardering.

mars planeet

Mars

Mars en Venus zullen verantwoordelijk zijn voor de romantische evolutie van Ram in 2020. Januari, februari en het eerste decennium van maart lijken de Ramrelaties te associëren met persoonlijke ontwikkeling, carrière en publieke zichtbaarheid.

Romantiek is in volle gang in april, wanneer het passeren van Venus door Ram sensualiteit, dorst naar liefde, een grote verleidingskracht, geluk en harmonie in het leven van het paar brengt.

Lilith of de Black Moon evolueert het hele jaar in directe beweging, terwijl Chiron retrograde is in Ram, tussen 11 juli en 15 december.

Mars retrograde in Ram tussen 9 september en 14 november. Tijdens deze periode zullen de Ram vastlopen, niet in staat om met succes plannen af ​​te ronden.

Ze zullen zich gefrustreerd en hulpeloos voelen. Ze moeten zichzelf bewapenen met geduld en zoveel mogelijk tijd aan zichzelf toewijzen.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht