Jaarhoroscoop Kreeft 2020

Sterrenbeeld kreeft: 22 juni - 22 juli

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Kreefen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Kreeft in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

Begin 2020 kan er een abrupte opschudding optreden in uw relaties, maar deze hebben een korte duur van slechts een maand of zo. Liefde en romantiek zijn belangrijker voor jou en liefde, huwelijk, kinderen zullen je leven regeren in 2020.

Dit jaar zal er echter een vleugje plezier en lichtheid zijn die er de afgelopen jaren niet is geweest.

Het zal gewoon meer stimulerend en plezierig zijn. Creativiteit in familierelaties zal aanwezig zijn en zich zelfs vertalen naar uw werkwereld.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

Je werk en carrière in 2020 zullen je zelfverzekerder en aantrekkelijker maken. Het zal vooral merkbaar zijn in het midden van de zomer na enkele bijna hectische maanden in het late voorjaar.

Creativiteit en innovatie zullen dit jaar kenmerken zijn in uw werkwereld. Er kan zich een ongewone gelegenheid voor verre reizen voordoen.

Word niet overdreven zelfverzekerd omdat je waarden en machtsposities in je carrière dit jaar zwaar op de proef kunnen worden gesteld. Je zult overwinnen, maar er is wat overpeinzing en studie voor nodig om de test te doorstaan. Medewerkersrelaties zullen je aantrekkelijk en populair vinden, vanaf het midden van de zomer.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

2020 is een kenmerkend jaar waarin financiële vooruitgang wordt geboekt. De energieën zijn er goed voor. Het zal focus en discipline vereisen en zal doorgaan tot 2021. Het is verstandig om de uitgaven onder controle te krijgen en dit is het moment om extern advies in te winnen met investeringen en financiële verplichtingen op lange termijn.

Je duidelijke toename van zelfvertrouwen zal ook kansen voor je aantrekken en ze kunnen zelfs uit het niets lijken te komen. Uw spaargewoonten worden beloond met beleggingsgewoonten naarmate de zomer verstrijkt en u vindt persoonlijke empowerment. U hebt de controle over uw financiën. Let echter op dat u uw financiën niet vermengt met die van anderen, wat al het harde werk dat u de afgelopen jaren hebt gedaan ongedaan zou kunnen maken.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Tegen 2020, vooral rond het midden van de zomer, straalt u gezondheid en welzijn uit. Het zal zelfvertrouwen zijn dat in je wezen wordt uitgedrukt.

Er zal een toename van de gezondheid optreden, maar weet dat dit het resultaat is van de harde lessen die de afgelopen jaren zijn geleerd. Je harde werk werpt zijn vruchten af. U zult dat uithoudingsvermogen en die veiligheid nodig hebben wanneer u 2021 binnenkomt, dat een sleutelwoord van zelfbehoud in de mix heeft.


Levensvragen jaarhoroscoop kreeften

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Kreeft?

Mensen geboren in Kreeft zijn niet helemaal vertrouwd als het gaat om gokspellen. Hoewel ze deze zelfbeheersing hebben en het fortuin om de loterij te winnen niet zo belangrijk is voor Kreeft, moeten ze toch proberen te spelen in die dagen dat ze zich gelukkig voelen. De geluksgetallen voor weddenschappen zijn 1, 9, 17, 31, 35 of 41.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat de Kreeft trouwen in 2020?

Degenen die betrokken zijn bij een langdurige relatie kunnen het huwelijk bespreken, ze kunnen zelfs de datum van de grote gebeurtenis bepalen en de relatie kan een periode van consolidatie en harmonie doormaken.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal single Kreeft liefde vinden?

Dit jaar zal de soulmate van de Kreeft vaak een Taurus zijn of zelfs iemand uit hun sterrenbeeld. Ze moeten heel voorzichtig zijn met de relaties die ze met de Ram aangaan, omdat ze moeilijk zijn en de macht hebben om hun karma te belasten.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Kreeft een baan?

De mensen geboren in Kreeft hebben misschien een rusteloos jaar op het werk, met veel taken en verantwoordelijkheden om onverwijld te volbrengen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Kreeft dit jaar naar het buitenland?

Een belangrijke wending in het leven van Kreeft zal plaatsvinden tot 2020. Een periode van vreugde zal volgen wanneer de Kreeft een nieuwe cultuur en een exotische vreemde taal zal ontmoeten in een ander deel van de wereld. Ze zullen vele reizen maken, hetzij voor plezier of voor zaken.


Welke invloeden krijgen de planeten op Leeuwen?

Jupiter planeet

Jupiter

In liefde brengt Jupiter Sextile Neptune ook passie en creativiteit in het nieuwe jaar, waardoor Kreeften hun gevoelens beter kunnen uiten en een sterkere band met hun partner of toekomstige potentiële partners kan creëren, voor het geval ze nog niet betrokken zijn in een goed gedefinieerde sentimentele relatie.

Jupiter is tot 20 december naast Saturnus en het zal de Kreeften voldoende redenen voor tevredenheid op het werk brengen: interessante werkaanbiedingen, beloningen die bij de inspanningen passen, verhoogde nadruk en waardering.

mars planeet

Mars

Mars en Venus zullen verantwoordelijk zijn voor de romantische evolutie van de Kreeft in 2020. Januari, februari en het eerste decennium van maart lijken de relaties van de Kreeft te associëren met persoonlijke ontwikkeling, carrière en publieke zichtbaarheid.

Romantiek is in volle gang in april, wanneer het passeren van Venus door Kreeft sensualiteit, dorst naar liefde, een grote verleidingskracht, geluk en harmonie in het leven van het paar brengt.

Lilith of de Black Moon evolueert het hele jaar in directe beweging, terwijl Chiron retrograde is in Kreeft, tussen 11 juli en 15 december.

Mars retrograde in Kreeft tussen 9 september en 14 november. Tijdens deze periode zullen de Kreeften vastlopen, niet in staat om met succes plannen af ​​te ronden.

Ze zullen zich gefrustreerd en hulpeloos voelen. Ze moeten zichzelf bewapenen met geduld en zoveel mogelijk tijd aan zichzelf toewijzen.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht