Jaarhoroscoop Waterman 2023

Sterrenbeeld Waterman: 21 januari - 19 februari

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Watermannen brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de waterman in 2023? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


WATERMAN: LIEFDE & RELATIES IN 2023

Hoe de liefde te vinden in 2023

2023 is een spannend jaar voor singles op zoek naar liefde. Met de juiste instelling en strategieën kan je dit jaar de perfecte partner vinden. Deze gids helpt je de datingwereld te navigeren en het meeste te halen uit je romantische vooruitzichten in 2023.

Wat kan je verwachten?

Het sterrenbeeld Waterman staat bekend om zijn onafhankelijkheid en originaliteit, dus het is geen verrassing dat Waterman singles zich in 2023 aangetrokken zullen voelen tot onconventionele relaties. Misschien voel je je aangetrokken tot iemand die niet lijkt op iemand anders met wie je ooit bent uitgeweest. Het is belangrijk om dit jaar een open geest te houden als het gaat om de liefde, want je kunt verrast worden door wie je aandacht trekt.

Welke dierenriemtekens zullen de liefde vinden in 2023?

Watermannen hebben dit jaar waarschijnlijk veel geluk bij het vinden van de liefde, vooral als zij bereid zijn risico's te nemen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Andere tekens die waarschijnlijk succes zullen hebben zijn Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Vissen. Deze tekens delen veel van dezelfde kwaliteiten als Waterman, zoals een verlangen naar avontuur en onafhankelijkheid.

Wat zijn de beste liefdesstrategieën in 2023?

De beste manier voor Waterman singles om liefde te vinden in 2023 is door ruimdenkend en avontuurlijk te zijn. Wees niet bang om iets nieuws te proberen of uit je comfortzone te stappen - je weet nooit wat er kan gebeuren! Bovendien is het belangrijk trouw te blijven aan jezelf en geen compromissen te sluiten over je waarden of overtuigingen, alleen omdat iemand anders dat wil.

Wat zijn de grootste liefdesuitdagingen in 2023?

Een van de grootste uitdagingen waarmee single Watermannen dit jaar kunnen worden geconfronteerd, is dat ze te veel in hun eigen hoofd zitten. Het kan makkelijk zijn om je te verliezen in je gedachten als het gaat om daten, maar het is belangrijk om ze niet de volledige controle te geven. Vergeet niet dat relaties werk vergen van beide partijen - dus vergeet de communicatie niet!

Wat zijn de belangrijkste liefdeslessen in 2023?

Een van de belangrijkste lessen die Waterman singles dit jaar moeten leren is hoe ze meer op zichzelf kunnen vertrouwen als het om de liefde gaat. Wees niet bang om risico's te nemen of om jezelf bloot te geven - soms is een beetje moed genoeg! Denk er bovendien aan dat er geen uniforme aanpak bestaat als het gaat om relaties - iedereen heeft verschillende behoeften en verlangens, dus wees niet bang om verschillende opties te verkennen totdat je vindt wat voor jou het beste werkt.

Wat heeft 2023 voor jou in petto?

2023 heeft veel potentieel als het gaat om het vinden van liefde als Waterman single! Als je bereid bent risico's te nemen en jezelf in de kijker te zetten, weet je nooit wat voor soort relatiemogelijkheden er dit jaar op je pad kunnen komen. De sleutel is positief blijven en een open geest houden - laat je niet door angst weerhouden om je kansen te wagen met romantiek!

Waarop moet je je richten in 2023?

Als Waterman singles dit jaar het meeste willen halen uit hun romantische vooruitzichten, moeten ze zich richten op het opbouwen van betekenisvolle banden met potentiële partners in plaats van gewoon door te gaan of zich te vestigen in een routineuze relatie zonder echte diepte of passie. Neem de tijd om mensen te leren kennen voordat je iets serieus aangaat - vertrouw op je instincten en overhaast niets zonder jezelf eerst voldoende tijd te gunnen!

Wat zijn de beste liefdesgewoonten in 2023?

De beste gewoonten die Waterman singles dit jaar kunnen cultiveren zijn die in verband met zelfzorg en zelfliefde, zoals meditatie, journaling, yoga of een andere activiteit die hen helpt zich op een dieper niveau verbonden te voelen met zichzelf. Dit zal hen helpen zelfvertrouwen op te bouwen dat op natuurlijke wijze zal overkomen bij de interactie met potentiële partners - waardoor ze over het algemeen aantrekkelijker worden! Zorg er bovendien voor dat je andere aspecten van het leven, zoals vriendschappen of hobby's, niet verwaarloost terwijl je je richt op romantiek - deze dingen kunnen ook vreugde brengen in ons leven en dat zal onze romantische vooruitzichten alleen maar verder verbeteren!

Wat moet je vermijden in 2023?

Als je dit jaar als Waterman single op zoek gaat naar liefde, zorg er dan voor dat je niet te hard van stapel loopt of de dingen te snel afdwingt zonder voldoende tijd te gunnen tussen elke stap vooruit (of achteruit). Voorkom bovendien dat je aan één persoon blijft hangen als het niet lukt - vergeet niet dat er nog veel meer vissen (of mensen) op je wachten! Probeer ten slotte jezelf niet te veel te vergelijken met anderen - ieders reis naar het vinden van de ware liefde ziet er anders uit, dus concentreer je op die van jou!

Wat voor soort relatie heb jij in 2023?

Waterman singles kunnen dit jaar een uniek soort relatie verwachten - een relatie gevuld met veel leuke ervaringen, maar ook een aantal diepe gesprekken over levensdoelen en waarden onderweg! Het is echter belangrijk om je niet te snel te settelen - neem de tijd om elkaar goed te leren kennen voordat je je volledig vastlegt, zodat beide partijen zich comfortabel voelen met de stand van zaken tijdens hun reis samen!

Wat moet je zoeken in een partner in 2023?

Als je dit jaar als Waterman single op zoek gaat naar een partner, zorg er dan voor dat diegene dezelfde waarden met je deelt, zoals respectvol omgaan met anderen, ongeacht of ze het met ze eens of oneens zijn; eerlijkheid; loyaliteit; begrip; geduld; vriendelijkheid; empathie; vrijgevigheid enz. Kijk ook uit naar iemand die je aan het lachen maakt, maar die ook goed weet te luisteren tijdens moeilijke gesprekken - deze kwaliteiten zorgen ervoor dat beide partijen een gezonde communicatie hebben binnen hun relatie, wat hun band na verloop van tijd alleen maar verder zal versterken!

2022 was zeker een interessant jaar vol verrassingen, maar hopelijk brengt 2023 ons allemaal weer dichter bij elkaar - ook degenen die op zoek zijn naar liefde! Blijf als Waterman single trouw aan jezelf en sta open voor anderen - probeer af en toe iets nieuws en houd de veiligheid altijd hoog in het vaandel.


Invloedrijke planeten


ParaVisie.nl©

Nieuwe levenscyclus

In een jaar waarin er niet alleen veel verandering is met enkele van de krachtigste planeten in het zonnestelsel in beweging, zal dit meer dan andere tekens grote gevolgen voor u hebben en op een manier die uw leven de komende jaren op een opwindende en positieve manier kan beïnvloeden. Je hebt sinds 2020 Saturnus, de harde taakmeester van de kosmos en een van je twee heersende planeten in Waterman, waarmee je aan het begin staat van een nieuwe drie decennia lange saturnuscyclus.

Het vertrek van Saturnus

Het kan voelen alsof Saturnus en dus het leven zelf je soms zwaar vallen, maar aan het begin van een belangrijke nieuwe levenscyclus was hij niet van plan om je te laten beknibbelen. Saturnus is een planeet die discipline eist, maar ook van alles een leerervaring maakt. Als er de afgelopen jaren uitdagingen zijn geweest, kan je Saturnus niet zozeer de schuld geven als wel bedanken, want tegen de tijd dat hij op 8 maart vertrekt, ben je bijna drie jaar bezig geweest uw macht terug te nemen.

Nieuw begin

Terwijl Saturnus verder gaat en terugkeert naar je inkomenssector, waar hij de komende drie jaar je de kracht geeft om glazen plafonds, wegversperringen en barrières te doorbreken, of ze nu echt zijn of ingebeeld, staat hij nog steeds in Waterman als je op 19 januari je verjaardagsmaand en nieuwe zonnejaar ingaat, waardoor dit een krachtige start krijgt. Zoals altijd het geval is, zullen de snellere planeten in de eerste maanden van het jaar door Waterman bewegen, te beginnen met de terugkeer van Venus op 3 januari, iets wat je hart een stem zal geven als je de laatste maanden van Saturnus ingaat. Maar terwijl het vertrek van Saturnus op 8 maart je voor het eerst sinds 2020 zonder planeten in Waterman achterlaat, zal dat niet lang het geval zijn met Pluto, de planeet van verandering en revolutie, die een paar weken later terugkeert om op 24 maart zijn eerste bezoek aan jouw teken in ons leven te beginnen.

Pluto's bezoek

Pluto zal op 11 juni weer in retrograde gaan, maar hij keert terug in januari, waarbij zijn terugkeer in maart meer het begin is van een reis naar verandering en evolutie die de komende 21 jaar zal beslaan, tot in 2044. Waar Saturnus de basis voor heeft gelegd, zal Pluto op voortbouwen. De andere grote planeet in beweging is Jupiter, die tot 17 mei het jaar expansief van start laat gaan op het gebied van communicatie en voor het maken van grote plannen of ideeën. Jupiter breidt uit wat hij aanraakt, en jouw communicatiesector gaat over communicatie en alles wat intellectueel is. Het is dan dat Jupiter zich aansluit bij Uranus in jouw huis- en familiesector om een expansieve 12 maanden te beginnen voor huis-, familie- en/of eigendomszaken. Maar die maanden waarin jij de communicatielijnen hebt opengezet, zullen snel hun waarde bewijzen met Venus, de planeet van de liefde in jouw relatiesector van 6 juni tot 9 oktober, haar langste bezoek in ons leven.


Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2023 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2023 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen