Jaarhoroscoop Waterman 2020

Sterrenbeeld Waterman: 21 januari - 19 februari

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Watermannen brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Waterman in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

De voorspelbaarheid, stabiliteit, veiligheid en tevredenheid van liefde, huwelijk en langdurige relaties zijn dit jaar niet jouw sterkste punt en je zou verliezen kunnen zien op al deze gebieden, en zelfs in vriendschappen.

Dit kan ervoor zorgen dat je er een aantal terugzet als je je realiseert dat je anderen niet begrijpt en dat zij jou vooral niet begrijpen.

Moodiness, pruilen, plotselinge flare-ups kunnen optreden. Zelfs zakelijke relaties kunnen worden belemmerd. Je hebt dit jaar wat lessen te leren in relaties en die lessen zullen in 2020 niet afnemen.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

Persoonlijke kracht is van jou in 2020 in de wereld van werk. Je zult wat rusteloosheid hebben tot het midden van het jaar wanneer alles lijkt samen te komen. Ongetwijfeld vindt u baanbrekende ideeën, nieuwe manieren om dingen te doen en verbeterde innovatie de onderliggende redenen voor uw uitgesproken carrière en professioneel succes dit jaar.

Je straalt eenvoudig zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit en anderen zullen volgen. Het is geen goed moment om een ​​nieuw avontuur of bedrijf te starten. Het is een tijd om de oogst binnen te halen van wat je hebt gedaan, maar in een nieuwe richting of op een nieuwe manier. Je hunkert naar respect en je zult het eindelijk tegen het einde van het jaar hebben.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

Geld vindt je in 2020. Je hebt je er de afgelopen jaren op gericht en het vindt je op alle mogelijke manieren. Je hebt alles groter: grotere verkopen, promoties, onderscheidingen, erkenningen, inkomsten. Het is een goed jaar.

De enige belemmerende factor in uw inkomstenproductie is in de relaties die die inkomstenproductie kunnen ondersteunen.

Het zou goed zijn om de relaties te versterken als uw inkomen of financiën afhankelijk zijn van de relatie. De lente is een goed moment om advies en hulp van buitenaf in te winnen. Tegen het einde van het jaar ziet u het als een jaar van sterke, gestage toename en vooruitgang.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 vissen

Gezondheid

Je zou sterk aangetrokken kunnen worden tot alternatieve gezondheidspraktijken in 2020 en het zal in jouw voordeel zijn om ze in je leven te integreren. Je hebt de afgelopen jaren een levendige lichamelijke gezondheid genoten, maar gezondheidsuitdagingen in het begin van het jaar zullen je naar alternatieven en genezing leiden. Het duurt een paar maanden, maar je zult geen ernstige tegenslagen hebben.

Werken in groepen of netwerken met gezondheidspraktijken is dit jaar zeer waarschijnlijk.

In 2020 heb je een goede gezondheid nodig omdat je relatieproblemen en partnerschappen grote stress blijven veroorzaken. Stress kan dan een lichamelijke tol eisen, dus het is tijd om goede praktijken in te voeren.


Levensvragen jaarhoroscoop watermannen

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 watermannen

Is 2020 een gelukkig jaar voor Waterman?

Dit is een gelukkig jaar, een jaar van positieve veranderingen. Je zult vrede, harmonie en geluk vinden. Hoewel je meestal een zwerver bent, hou je er niet van om lang aan mensen of plaatsen vast te houden, en je wortelt niet gemakkelijk, dit jaar zul je een aantal belangrijke veranderingen ondergaan die je uit je comfortzone halen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 watermannen

Gaan watermannen in 2020 trouwen?

Degenen die onder het Waterman-teken zijn geboren, zullen ups en downs in hun liefdesrelatie blijven hebben en hen wordt geadviseerd om met veel zorg te communiceren. Dit is geen gunstig jaar voor het maken van trouwplannen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 watermannen

Zullen alleenstaande watermannen liefde vinden?

Dit jaar kunnen ze, via hun entourage, iemand ontmoeten die hun interesse zal wekken en met wie ze een relatie kunnen beginnen. Het kan een verandering in houding en visie ten opzichte van een oude vriend betekenen.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020 watermannen

Krijgt watermannen een baan?

In 2020 kan de Waterman verrast worden door een aantal gebeurtenissen die hen uit hun comfortzone zullen halen, vooral op het werk. De Waterman krijgt de kans om hun vriendenkring uit te breiden, om belangrijke mensen te ontmoeten, die hen nieuwe kansen bieden om vooruit te komen en te evolueren. Tegelijkertijd krijgen ze de mogelijkheid om voordelige langetermijnprojecten te lanceren.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaan watermannen dit jaar naar het buitenland?

In 2020, als het gaat om reizen en watermannen, zijn de dingen een beetje anders. Ze zullen altijd iemand nodig hebben om hen te overtuigen om uit hun aquarium te komen. Ze houden niet van het plannen van een reis, en ze zullen het nooit doen. Als je alles al gepland en klaar hebt, zullen ze meegaan, zo niet, dan geven ze de voorkeur aan het comfort van hun huis.


Welke invloeden krijgen de planeten op ?

Jupiter planeet

Jupiter

Pluto-invloed op Waterman: de Waterman wordt bepaald door non-conformiteit en idealisme, daarom zijn ze altijd klaar voor verandering. Ze vervelen zich snel en zijn altijd op zoek naar avontuur en kennis.

Ze letten niet op details en tonen niet altijd tolerantie. Onder invloed van Pluto kunnen ze egoïstisch of ongeduldig worden. In de liefde hebben ze begrip en steun van hun partners nodig.

Jupiter is in retrograde beweging in Steenbok tussen 15 mei en 13 september, en het zal u bepalen om al uw vriendschapsrelaties opnieuw te evalueren en te beslissen welke het waard zijn om te onderhouden.

uranus planeet

Uranus

De retrograde transit van Uranus biedt u de mogelijkheid om de dynamiek te veranderen, maar door uw verandering. Je bent gewend om altijd gelijk te hebben, maar als je de wereld nieuwe technieken laat zien om veiligheid in je relatie op te bouwen, zul je beloond worden door een ander antwoord dat je voldoening schenkt. Daarom, als je probeert om op een andere manier met je familie te praten, zie je misschien dat je grotere kansen hebt om hen echt te bereiken en te krijgen wat je allemaal nodig hebt.

mars planeet

Mars

Mars is retrograde in Ram, en degenen die zijn geboren onder het Waterman-teken zullen een periode van twee maanden doormaken wanneer ze angstiger, gestrest en verleid worden om overhaaste beslissingen te nemen of om bevestigingen te lanceren waar ze later spijt van zullen krijgen. De astrale aspecten vereisen kalmte, geduld en meer ontspanning.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht